صفحه اصلی     اقتصادی     اجتماعی     سیاسی     ورزشی     بین الملل     RSS     تماس با ما  
پنجشنبه، 4 دی 1404 - 23:05   
 آخرین خبرها
  جنجال رسانه‌ای رژیم اسراییل درباره موشک‌های ایران
  بهرام رادان و همسرش در سفر به قشم
  زمستان 1404: دکوراسیون کریسمسی خانه بهنوش طباطبایی
  ارتش اسراییل: جنگ تمام نشده است
  فارس: دولت فرایند تک‌نرخی کردن ارز را کلید زد
 
- اندازه متن: + -  کد خبر: 61564صفحه نخست » آخرین اخبار    پنجشنبه، 4 دی 1404 - 21:10

تورته دلا نونا؛ کیک اصیل مادربزرگ های ایتالیایی


تورته دلا نونا نوعی کیک اصیل و مشهور ایتالیایی است که از دو لایه خمیر و کرم وانیلی تشکیل می‌شود.

فراروـ اگر فکر می کنید ایتالیا فقط به پاستا و پیتزاهایش معروف است، سخت در اشتباهید! مردم ایتالیا در درست کردن انواع غذاهای خوشمزه، شیرینی ها و دسرهای رنگارنگ نیز تبحر خاصی دارند.

به گزارش فرارو، تورته دلا نونا کیک ایتالیایی به معنای کیک مادربزرگ از دسرهای محبوب و اصیل این کشور است. این کیک ترکیبی از خمیری ترد به نام پاستا فولا و کرم کاسترد وانیلی است که در ایتالیا روی آن را با دانه های کاج و پودر قند تزیین می کنند. این کیک با ترکیبی از طعم ها و حسی کلاسیک نمادی از آشپزی سنتی و خانگی ایتالیا است. اگر دوست دارید این کیک و دسر خاص و خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه کیک تورته دلا نونا همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه تورته دلا نونا آرد سفید قنادی: 300 گرم کره سرد: 150 گرم شکر: 120 گرم تخم مرغ: 2 عدد بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری رنده پوست لیمو ترش: 1 قاشق چای خوری نمک: نوک قاشق چای خوری

مواد لازم برای کرم کاسترد

شیر: 500 میلی لیتر زرده تخم مرغ: 4 عدد شکر: 100 گرم نشاسته ذرت: 40 گرم وانیل: 1 قاشق چای خوری رنده پوست لیمو ترش: 1 قاشق چای خوری

مواد لازم برای روی کیک

دانه کاج در صورت دسترسی (به دلخواه می توانید به جای دانه کاج از پرک بادام استفاده کنید.) پودر قند: به میزان لازم طرز تهیه کیک تورته دلا نونا

تورته دلا نونا

ابتدا آرد، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.

کره سرد را به ترکیب بالا اضافه کنید و با نوک انگشتان ورز بدهید تا ماسه ای شود.

حالا شکر، تخم مرغ و رنده پوست لیمو ترش را اضافه کنید و خمیر را به خوبی ورز بدهید تا یکدست شود و به دست نچسبد.

خمیر را داخل کیسه فریزر بپیچید و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند.

برای درست کردن کرم کاسترد ابتدا شیر و رنده پوست لیمو ترش را توی قابلمه بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا فقط گرم شود (نباید بجوشد).

زرده های تخم مرغ و شکر را با همزن برقی خوب هم بزنید، سپس نشاسته ذرت و وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

شیر گرم را کم کم به این ترکیب اضافه کنید و روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا کرم کم کم به غلظت برسد.

حالا کرم آماده را کنار بگذارید تا خنک شود. بعد از اینکه خمیر استراحت کرد، آن را به دو قسمت تقسیم کنید.

قسمت بزرگتر را با وردنه باز کنید.

کف قالب موردنظرتان کاغذ روغنی پهن کنید و خمیر باز شده را داخل قالب پهن کنید، طوری که کف و دیواره های قالب را کاملا بپوشاند.

حالا کرم کاسترد آماده را داخل قالب و روی خمیر بریزید و پخش کنید.

قسمت بعدی خمیر را باز کنید و روی لایه کرمی قرار بدهید و لبه های خمیر را روی لبه های خمیر زیرین بچسبانید، طوری که کاملا روی لایه کرمی پوشانده شود.

دانه های کاج یا پرک بادام را روی سطح خمیر پخش کنید.

قالب را داخل فر 180 درجه سانتیگراد که از قبل گرم کرده اید، به مدت 40 تا 45 دقیقه قرار بدهید تا کیک بپزد و روی آن طلایی شود.

بعد از اینکه کیک پخت، قالب را از فر خارج کنید و اجازه بدهید کاملا خنک شود، سپس کیک را از قالب جدا کنید و داخل ظرف سرو بگذارید.

برای تزیین روی کیک کمی پودر قند الک کنید، نوش جان.

نکات مهم برای تهیه کیک در منزل

تورته دلا نونا

1- برای درست کردن کیک مواد اولیه را به دمای محیط برسانید. بنابراین سعی کنید حداقل نیم ساعت قبل از شروع همه مواد را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسند. همچنین برای پخت هر کیکی آرد و مواد خشک مثل پودر کاکائو را 3 بار الک کنید. این کار باعث هواگیری و سبک شدن آرد می شود و درنتیجه بافت کیک شما بهتر می شود.

2- دقیق بودن دمای فر در پخت کیک نقش بسیار مهمی دارد. وقتی قالب را در فر می گذارید، باید دقیقاً به همان دمای گفته شده در دستور رسیده باشد و در طول پخت هم تغییر دما ندهد. معمولاً درجه حرارت و مدت زمان پخت در فر های مختلف متفاوت است. به عنوان مثال اگر در دستور گفته شده دمای 175 درجه به مدت 45 دقیقه ممکن است در فر شما با این دما و مدت نتیجه مطلوب حاصل نشود و این مسئله به این دلیل است که در واقع فر شما به آن دمای گفته شده نرسیده است یعنی شما فر را روی درجه 175 تنظیم کرده اید؛ اما در واقع دمای واقعی فر شما 175 نیست و ممکن است کم تر یا بیش تر از این دما بوده باشد.

کسانی که سابقه پخت شیرینی و کیک را دارند، معمولاً قلق فری که از آن استفاده می کنند، دست شان هست. مثلاً می دانند اگر در دستور گفته شده دمای 175 درجه در فری که استفاده می کنند، این دما روی درجه 185 حاصل می شود. اگر زیاد با فر کار نکرده اید و دمای فرتان را نمی دانید، بهترین کار تهیه دماسنج فر است. همان طور که گفتیم، دمای بیش تر فرها دقیق نیست. استفاده از دماسنج فر بسیار ساده است و باید آن را به طبقه فر آویزان کنید.

به این موضوع توجه داشته باشید که معمولاً درجه حرارتی که در دستور ها گفته می شود، بر مبنای فر برقی است. اگر از فر گازی استفاده می کنید و دماسنج فر ندارید، دما را حدود 10 درجه سانتی گراد بیش تر بگذارید. دمایی که گفته می شود، باز هم به فر شما بستگی دارد و باید قلق فر دست تان بییاد. با چند بار امتحان کردن متوجه دما و مدت زمان پخت خواهید شد.

3- سعی کنید یک ترازوی دیجیتال و پیمانه های استاندارد آشپزی تهیه کنید؛ زیرا در تهیه کیک و شیرینی اندازه های دقیق مواد اولیه بسیار مهم است. اندازه گیری با ترازوی دیجیتال نسبت به پیمانه ها دقیق تر است. خیلی از افراد طریقه صحیح استفاده از پیمانه ها را نمی دانند؛ بنابراین اگر برایتان مقدور است، حتماً ترازوی دیجیتال تهیه کنید.

اگر خواستید با پیمانه اندازه گیری کنید، برای اندازه گیری مواد خشک مثل آرد و پودر کاکائو قبل از پیمانه زدن، مواد را با قاشق هم بزنید. چون این مواد بعد از مدتی حالت فشرده پیدا می کنند. نکته مهم دیگری که در فرآیند پیمانه زدن باید رعایت کنید، این است که مواد را با قاشق داخل پیمانه بریزید و به هیچ عنوان پیمانه را داخل ظرف حاوی مواد نزنید؛ چون در این حالت اندازه ها دقیق نمی شوند. وقتی مواد را داخل پیمانه می ریزید، نباید سرپر و گنبدی شکل باشد.

4- همیشه زمان به هم زدن تخم مرغ چندین بار همزن را خاموش کنید و اطراف ظرف را با کمک لیسک تمیز و داخل ظرف بریزید تا ذره ای از تخم مرغ به صورت هم نزده داخل کیک نباشد، وگرنه با وجودی که از وانیل و یا اسانس استفاده می کنید، باز کیک بوی تخم مرغ می گیرد. خیلی از افراد فکر می کنند که وانیل و طعم دهنده ها بوی بد تخم مرغ را از بین می برد. درحالی که این فکر اشتباه است. آن چه بوی بد تخم مرغ را از بین می برد، درست هم زدن تخم مرغ است. پس این مرحله را بادقت انجام دهید.

5- در انتخاب قالب کیک دقت کنید. اگر قالب نسبت به مواد کوچک یا بزرگ باشد، نتیجه مطلوبی نمی گیرد. همیشه باید قالبی انتخاب کنید که وقتی مواد کیک را در آن ریختید، 1/3 قالب خالی بماند. البته همه این موارد نیاز به تجربه دارد. شاید بار اول متوجه نشوید که چه قالبی مناسب است. باید چندبار کیک درست کنید تا چشم شما به اندازه ها عادت کند و بتوانید سریع قالب مناسب را انتخاب کنید.

6- نکته مهم دیگر در پخت کیک انتخاب جنس قالب است. قالب های متنوع و گران قیمت زیادی در بازار موجود است. وقتی برای خرید قالب مراجعه می کنید باتوجه به تنوع ممکن است در انتخاب قالب سر درگم شوید. یکی از بهترین قالب ها برای تهیه انواع کیک که نسبت به سایر قالب ها قیمت مناسبی هم دارد. قالب های گالوانیزه است که معمولاً از همه لوازم قنادی ها می توانید تهیه کنید و در طرح ها و شکل های مختلف موجود است.

7- یک نکته خیلی مهم که در پخت انواع کیک باید رعایت کنید، این است که در فر را قبل از 30 دقیقه به هیچ عنوان باز نکنید. اگر این کار انجام دهید، تمام زحمات تان هدر می رود، زیرا در این صورت کیک شما پف نمی کند.

8- درنهایت اینکه سعی کنید از مواد اولیه مرغوب در پخت کیک و شیرینی استفاده کنید. اگر مواد شما مرغوب نباشد، به هیچ عنوان نتیجه مطلوبی نمی گیرید. به عنوان مثال ممکن است همه نکات را رعایت کرده باشید؛ اما درنهایت کیک شما سفت شده است. این امر می تواند به این دلیل باشد که از آرد مرغوب استفاده نکرده اید.

   
  

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
عنوان:
نظر
  قبل از ارسال نظر آنرا ویرایش کرده و قواعد نگارش را در آن رعایت کنید.
لطفاً در مطالب خود اخلاق اسلامی و قوانین کشور را مد نظر داشته باشید.
نمایش نظرات کاربران در خبرها به معنای تایید آنها توسط سایت نیست.

  کد امنیتی:
 
زمستان 1404: دکوراسیون کریسمسی خانه بهنوش طباطبایی
  زمستان 1404: دکوراسیون کریسمسی خانه بهنوش طباطبایی
بهنوش طباطبایی، بازیگر سینما، با انتشار تصویری در صفحه شخصی‌اش فرا رسیدن کریسمس را تبریک گفت.
فارس: دولت فرایند تک‌نرخی کردن ارز را کلید زد
  فارس: دولت فرایند تک‌نرخی کردن ارز را کلید زد
دولت قصد دارد با انتقال معاملات ارز در تالار اول مرکز مبادله به تالار دوم و افزایش نرخ آن، تک نرخی کردن ارز را کلید بزند.
قطع گسترده شبکه‌های تلویزیونی و اینترنت در جنوب بیروت
  قطع گسترده شبکه‌های تلویزیونی و اینترنت در جنوب بیروت
منابع خبری گزارش دادند که شبکه‌های تلویزیونی و اینترنت در مناطق گسترده‌ای از جنوب بیروت پایتخت لبنان قطع شده است.
زلنسکی: گفت‌وگوی سازنده‌ای با ویتکاف و کوشنر داشتیم
  زلنسکی: گفت‌وگوی سازنده‌ای با ویتکاف و کوشنر داشتیم
رییس‌جمهور اوکراین از «گفت‌وگوی خوب و سازنده» با فرستاده ویژه ریاست‌جمهوری آمریکا و مشاور رییس‌جمهور این کشور خبر داد.
چارلز سوم: زیارت سفری به آینده و گذشته است
  چارلز سوم: زیارت سفری به آینده و گذشته است
پادشاه بریتانیا به‌مناسبت کریسمس گفت زیارت کلمه‌ای است که امروزه کمتر استفاده می‌شود، اما برای دنیای مدرن ما اهمیت ویژه‌ای دارد.
اراک گم شد!
  اراک گم شد!
وضعیت هوای اراک هم اکنون در شرایط قرمز و دید افقی به صفر رسید.
3 گمشده‌ ایرانی که در اینستاگرام پیدا شد/ 31 میلیون کاربر، یک پیام روشن
  3 گمشده‌ ایرانی که در اینستاگرام پیدا شد/ 31 میلیون کاربر، یک پیام روشن
آمارها نشان می‌دهد اینستاگرام با وجود محدودیت‌ها، همچنان پرمخاطب‌ترین شبکه اجتماعی ایران است؛ حضوری که فراتر از سرگرمی، به بخشی از مقاومت روزمره کاربران برای زیستن تبدیل شده
بعد از «قرار کور» چه اتفاقی می‌افتد؟
  بعد از «قرار کور» چه اتفاقی می‌افتد؟
«قرار کور»؛ تجربه‌ای کوتاه، بدون تعهد و عاشقانه، اما پر از لذت و تنهایی بعد از آن. برنامه‌هایی که در فضای مجازی و اینستاگرام پرطرفدار شده‌اند،
چهار پرده از عجایب ایران‌خودرو
  چهار پرده از عجایب ایران‌خودرو
افزایش قیمت محصولات ایران‌خودرو برای دی 1404 رسما اعمال شد و به نظر می‌رسد بازار خودرو خواب جدیدی برای خریداران دیده است
اودیسه نولان رکورد زد / فیلم‌های کریستوفر نولان چقدر فروش داشته‌اند؟
  اودیسه نولان رکورد زد / فیلم‌های کریستوفر نولان چقدر فروش داشته‌اند؟
این روزها با انتشار تریلر فیلم اودیسه از کریستئفر نولان، بار دیگر نام این کارگردان بر سر زبان‌ها افتاده است. نولان از کجا شروع کرد و چطور به یکی از پرفروش‌ترین کارگردانان تاریخ سینما بدل شد؟
نیجر ورود شهروندان آمریکایی را ممنوع کرد
  نیجر ورود شهروندان آمریکایی را ممنوع کرد
خبرگزاری نیجر (ANP) روز پنج‌شنبه گزارش داد که نیامی به‌طور کامل صدور روادید برای شهروندان آمریکایی را ممنوع و ورود آن‌ها به این کشور را مسدود کرده است.
روسیه: دزدی دریایی در کاراییب پایان یابد/ به آلمان سفر نکنید
  روسیه: دزدی دریایی در کاراییب پایان یابد/ به آلمان سفر نکنید
سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه با محکوم کردن اقدامات واشنگتن در بی‌ثبات کردن ونزوئلا، از آمریکا خواست اقداماتی که مصداق دزدی دریایی و راهزنی محسوب می‌شوند را متوقف کند.
  پربیننده ترین اخبار       
  زمستان 1404: دیدار سحر قریشی و تینا آخوندتبار در باشگاه بوکس
  تاج: حوزه علمیه قم می‌گفت جام جهانی در محرم است و باید تدابیری برای آن اندیشیده شود
  ادعای رژیم اسراییل درباره شهادت عضو سپاه قدس در لبنان
  بررسی جلسه شورای امنیت درباره قطعنامه 2231 / شکاف شرق و غرب جدی است؟
  طلا و سکه همچنان در اوج قیمت/پیش بینی بازار در هفته آتی
  فیلمی از مراسم شام کریسمسی ترامپ و ملانیا در مارالاگو
  خبرگزاری فارس: 5 گزینه به جای فرزین معرفی شدند
  مستند «ترانه» بازیگر زن سینمای ایران را خبر ساز کرد
  چرا پهپادهای پنتاگون هرگز در آسمان خاموش نمی شوند؟
  پوتین: شک ندارم ایران دنبال سلاح هسته‌ای است!
  قیمت یک باک بنزین سوپر؛ ناقابل سه میلیون!
  چین: آمریکا برای حفظ برتری نظامی، به تفرقه‌افکنی متوسل می‌شود
  نتایج بارورسازی ابرها قابل اعتماد است؟
  واکنش موسوی به خبرها درباره ترور فرمانده پیشین پلیس افغانستان در تهران
  دیدار صمیمانه زهرا پزشکیان با دختر الهام علی‌اف
  بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ | چرا دست‌های ترانه پیر شده است؟
  دعای لیله‌الرغائب آذری جهرمی با کنایه به سلطان محمودها!
  کنایه ضرغامی به لغو بازی استقلال در مشهد
  ترانه علیدوستی: یک سال مخفی شدم/ حتی خودم را در آینه نمی شناختم
  طرز تهیه ته چین کدو حلوایی؛ غذای مخصوص زمستان
© شبکه خبری سرنویس 1404

All rights reserved