| فراروـ دسرها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین خوراکی ها در سراسر جهان هستند. در این میان دسرهای میوه ای به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوش طعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسرها معمولاً پس از غذا سرو می شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک می کند. به گزارش فرارو، دسر خرمالو نوعی دسر بسیار خوشمزه و مقوی است که دستور تهیه بسیار آسانی دارد و تنها با چند قلم مواد ساده می توانید این دسر خوشمزه و زیبا را برای میز یلدا درست کنید. اگر وقت کافی برای درست کردن دسرهای پر دردسر برای شب یلدا را ندارید، این دسر مختص شما است، پس در ادامه این مطلب با طرز تهیه دسر خرمالو همراه ما باشید. مواد لازم برای تهیه دسر خرمالو خرمالوی درشت: 4 عدد شیر: نصف فنجان عسل: 1 قاشق مرباخوری پودر کاکائو: 1 قاشق غذاخوری سرپر ارده: 1 قاشق چای خوری طرز تهیه دسر خرمالو برای درست کردن این دسر خوشمزه کافی است خرمالوها را برش بزنید، سپس گوشت خرمالو را جدا کنید و داخل پارچ مخلوط کن یا دستگاه غذاساز بریزید. حالا شیر، عسل، پودر کاکائو و ارده را اضافه کنید و دستگاه را به مدت یک دقیقه روشن کنید تا مواد کاملا میکس و یکدست شود. دسر آماده را داخل لیوان های تک نفره دسر یا داخل ظرف دسر بریزید و به مدت دو تا سه ساعت توی یخچال بگذارید. برای تزیین روی دسر می توانید از کمی پودر کاکائو و چند برش خرمالو استفاده کنید، نوش جان. نکات مهم ـ خرمالو ازجمله میوه های خوشمزه و محبوب پاییزی است که همزمان با سرد شدن هوا به بازار می آید. خرمالو طبع گرم و تر دارد. این میوه خوشمزه سرشار از ویتامین های گروه A، B و C است؛ همچنین دارای مواد معدنی گوناگون مانند منگنز، فسفر، پتاسیم، کلسیم و فیبر کافی است. خرمالو یک ملین طبیعی و تقویت کننده معده و دستگاه گوارش است؛ همچنین برای رفع کم خونی، کاهش چربی خون، پاک سازی کبد و درمان یبوست موثر است و به سلامت قلب و جلوگیری از سرطان کمک می کند. برای تهیه دسر خرمالو بهتر است از خرمالوهای کاملا رسیده استفاده کنید. خرمالویی که برای این دسر تهیه می کنید، نباید گس و نارس باشد. خرمالوها از نظر میزان شیرینی متفاوت هستند، به همین دلیل اگر خرمالوی شما خیلی شیرین بود، از میزان عسل گفته شده، کم کنید و اگر خرمالوی شما کم شیرین بود، به میزان عسل گفته شده در دستور اضافه کنید. ـ ارده نوعی خوراکی بسیار مقوی و پرخاصیت است که از دانه های کنجد تفت داده شده یا کوبیده شده تهیه می شود و طبع بسیار گرم و تری دارد. از آنجا که ارده سرشار از اسیدهای چرب اشباع نشده است، نباید در معرض گرما و نور مستقیم آفتاب قرار بگیرد؛ زیرا در این صورت چربی های مفید موجود در آن از بین می رود و مصرف آن دیگر خاصیتی نخواهد داشت؛ بنابراین بهتر است ارده را در جایی خشک و خنک و دور از نور خورشید و گرما نگهداری کنید. |