| فراروـ پلوهای مخلوط واقعا بی نظیر هستند. کمتر کسی پیدا می شود که لوبیا پلو، عدس پلو، باقالی پلو، شیرینی پلو و... را دوست نداشته باشد. پلوهای مخلوط جدای از خوشمزگی خیلی هم متنوع هستند و تقریبا با هر موادی که در دسترس دارید، می توانید دست به ابتکار بزنید و یک بشقاب پلوی مخلوط خوشمزه درست کنید. به گزارش فرارو، گل کلم پلو نوعی پلو مخلوط بسیار خوشمزه و لذیذ است که از ترکیب برنج با گل کلم، گوشت چرخ کرده، سیب زمینی سرخ شده، پیاز و... تهیه می شود. اگر به دنبال درست کردن غذاهای جدید برای خانواده هستید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه گل کلم پلو مخلوط همراه ما باشید. مواد لازم برای تهیه گل کلم پلو برنج: 3 پیمانه گل کلم: نصف یک گل کلم متوسط گوشت چرخ کرده: 300 گرم پیاز: 1 عدد پوره گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری سیب زمینی: 1 عدد نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم زعفران دم کرده: به مقدار دلخواه روغن: به میزان لازم طرز تهیه گل کلم پلو  برای درست کردن این پلو مخلوط خوشمزه ابتدا گل کلم ها را داخل یک ماهی تابه بریزید و همراه با کمی روغن با حرارت متوسط سرخ کنید به اندازه ای که گل کلم ها له نشود. پیاز را پوست و به صورت نگینی خرد کنید و همراه با روغن سرخ کنید. گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و نمک، فلفل و زردچوبه بریزید و 5 دقیقه گوشت و پیاز را تفت بدهید. حالا پوره گوجه فرنگی و رب گوجه را اضافه کنید و خوب هم بزنید و یکی دو دقیقه تفت بدهید. حالا گل کلم های سرخ شده را اضافه کنید و به میزان دلخواه زعفران دم کرده روی مواد بریزید. در آخر سیب زمینی هایی را که به صورت نگینی خرد و سرخ کرده اید، به مواد اضافه کنید و 5 دقیقه بعد اجاق گاز را خاموش کنید. در مرحله بعدی برنج را آبکش کنید و کمی کال تر بردارید. حالا داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و ته دیگ بگذارید. مقداری برنج بریزید و از مایه گوشتی روی برنج بریزید و دوباره برنج بریزید و این کار را ادامه بدهید تا برنج و مواد تمام شود. در آخر کمی زعفران دم کرده روی برنج بریزید و دمکنی بگذارید. 45 دقیقه بعد پلو مخلوط خوشمزه گل کلم ما آماده سرو است، نوش جان. نکات مهم ـ برای آبکش کردن برنج به این نکات توجه کنید. بعد از اینکه برنج را شستید، به آن آب گرم و نمک اضافه کنید. نمک را به اندازه ای اضافه کنید که کمی شور تر از حد معمول باشد. بگذارید برنج چند ساعت خیس بخورد. بهتر است برنج حداقل 3 ساعت با نمک خیس بخورد تا کیفیت بهتری داشته باشد. اگر وقت دارید، حتماً از شب قبل برنج را خیس کنید. برای آب کش کردن برنج قابلمه را تا دو سوم از آب پر کنید و روی حرارت بگذارید. نمک را به آن اضافه کنید. وقتی آب به جوش آمد، باید برنج را اضافه کنید. آبی را که به برنج اضافه شده بود و برنج با آن خیس خورده بود، خالی کنید و برنج خیس خورده را داخل آب درحال جوش بریزید. حرارت برنج درحال جوش نباید کم باشد و شعله گاز باید متوسط رو به زیاد باشد. درب قابلمه را نگذارید و صبر کنید تا آب برنج جوش بیاید. وقتی آب دوباره به جوش آمد، چندبار با فاصله و البته با دقت برنج را هم بزنید تا دانه ها از هم باز شود. دقت کنید برنج را خرد نکنید. تقریباً برنج حدود ده تا چهارده دقیقه باید بجوشد. البته زمان جوشیدن برنج به نوع آن بستگی دارد. زمانی برنج برای آب کش کردن مناسب است که دانه های آن نرم شود؛ ولی هنوز مغز آن سفت باشد. بعد از اینکه برنج را آب کش کردید، اجازه بدهید آب برنج کاملاً گرفته شود. سپس روی برنج آب سرد بریزید تا پخت دانه ها متوقف شود و همین طور نمک اضافی بین دانه های برنج بیرون رود تا برنج شور نشود. اگر خواستید برنج بیشتر قد بکشد، وقتی برنج شروع به جوشیدن کرد، یک استکان آب سرد به آن اضافه کنید. این کار باعث می شود به برنج شوک وارد شود و بیش تر قد بکشد. دقت داشته باشید که آب سرد را از وسط برنج اضافه نکنید؛ بلکه خیلی آرام از اطراف برنج اضافه کنید. ـ گل کلم یکی از سبزیجات بسیار پر خاصیت و سرشار از فیبر است که دارای انواع ویتامین های گروه c،b،k و مقادیر قابل توجهی از پتاسیم، منگنز، منیزیم و فسفر است. گل کلم سالم و تازه باید کاملا سفید باشد و لکه های سیاه روی گلم کلم نشانه کهنگی آن است. سطح گل کلم باید کاملا ترد و تازه باشد و آثار له شدگی نداشته باشد. همچنین برگ های گل کلم تازه باید به رنگ سبز روشن باشد. گل کلم را می توانید بدون اینکه بشویید، به مدت 5 روز در یخچال و داخل کیسه کاملا خشک و با سر باز نگهداری کنید. |