| فراروـ دسرها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین خوراکی ها در سراسر جهان هستند. در این میان دسرهای میوه ای به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوش طعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسرها معمولاً پس از غذا سرو می شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک می کند. شب یلدا از سنت های اصیل ایرانی ها است که خانواده ها در این شب دور هم جمع می شوند و با خوردن انار و هندوانه و آجیل و خوراکی های مخصوص یلدا و خواندن اشعار حافظ این شب را سپری می کنند. به گزارش فرارو، یکی از دغدغه های خانم های باسلیقه برای پذیرایی در این شب این است که خوراکی های خوشمزه و زیبای یلدایی را تهیه کنند. بعضی ها فرصت کافی برای تهیه و تدارکات ندارند و دنبال چیزهای راحت و بدون دردسر هستند. دسر پرتقال و زعفران دسری بسیار خوشمزه است که با روشی آسان و مواد غذایی در دسترس تهیه می شود و بسیار لطیف و گوارا است. اگر دوست دارید این دسر آسان، زیبا و خوشمزه را برای پذیرایی در شب یلدا در منزل درست کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه دسر پرتقال و زعفران همراه ما باشید. مواد لازم برای تهیه دسر پرتقال و زعفران شیر: 4 پیمانه آب پرتقال طبیعی: نصف پیمانه شکر: نصف پیمانه نشاسته ذرت: 1 قاشق غذاخوری پودر زعفران: نصف قاشق چای خوری زست پرتقال (رنده پوست پرتقال): 1 قاشق غذاخوری خامه صبحانه: 2 قاشق غذاخوری انار دانه شده برای تزیین: به میزان لازم طرز تهیه دسر پرتقال و زعفران  برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا شکر، نشاسته ذرت، پودر زعفران و زست پرتقال را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. قابلمه را روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید و هم بزنید تا داغ شود و شروع به بخار کردن کند. در این مرحله آب پرتقال را اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدهید تا زمانی که دسر به غلظت برسد، حالا خامه صبحانه را که به دمای محیط رسیده است، به قابلمه دسر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به صورت یکدست با دسر مخلوط شود و بعد اجاق گاز را خاموش کنید. حالا دسر را داخل ظرف سرو بریزید. این دسر را می توانید داخل پوست پرتقال نیم دایره و خالی شده هم بریزید. ظرف دسر را داخل یخچال بگذارید تا حدود 4 تا 5 ساعت بماند و ببندد. قبل از سرو روی دسر را با دانه های انار تزیین کنید، نوش جان. نکات مهم ـ زست به پوست پرتقال یا پوست لیمو رنده شده می گویند که عطر خوبی به دسر می دهد. برای تهیه زست باید هنگام رنده کردن پوست پرتقال توجه داشته باشید که فقط قسمت رنگی و رویی پوست پرتقال را رنده کنید و وقتی قسمت سفید پوست دیده شد، دیگر رنده نکنید، چون قسمت های سفید پوست تلخ هستند و موجب تلخی دسر می شوند. زست را همیشه به صورت تازه به دسر اضافه کنید و نگذارید بماند. ـ نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفیدی دارد. نشاسته ذرت همچنین بافت نرمی دارد، به طوری که اگر مقداری از آن را بین دو انگشتتان بمالید، صدایی شبیه به جیرجیر از آن می شنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع دسرها و غذاها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت تفاوت دارد و نمی توان این دو را جایگزین یکدیگر کرد. نشاسته ذرت را می توانید در بسته بندی های بهداشتی از فروشگاه های مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید. |