| فراروـ سوپ یکی از محبوب ترین پیش غذاهای دنیاست که در بسیاری از رستوران ها به صورت پیش غذا و غذای اصلی در انواع و طعم های گوناگون سرو می شود. سوپ همچنین به دلیل داشتن سبزیجات، مرغ، حبوبات و مواد لبنی مثل شیر و خامه ارزش غذایی بالایی دارد و می تواند جایگزین مناسبی برای غذای اصلی به خصوص وعده شام باشد. به گزارش فرارو، با فرا رسیدن فصل پاییز و سرد شدن تدریجی هوا می توانید تهیه سوپ را که غذایی گرم و دلچسب برای این فصل است، در برنامه غذایی خانواده قرار بدهید. سوپ فندق همان سوپ مشهوری است که در انیمیشن گیسو کمند می دیدیم راپونزل در قلعه معروفش آن را برای نامادری می پخت و این سوپ در اروپا بسیار محبوب است. زردک که از مواد اصلی این سوپ است، نوعی هویج زرد است که اولین بار رومیان باستان آن را کشف کردند. سوپ فندق بسیار خوشمزه و مقوی است و تاثیر زیادی در تقویت استخوان ها و تنظیم فشار خون دارد. اگر می خواهید این سوپ خاص و خوشمزه را در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه سوپ فندق همراه ما باشید. مواد لازم برای تهیه سوپ فندق زردک یا هویج زرد: 4 عدد فندق بدون پوست: نصف پیمانه تره فرنگی: 1 عدد سیب زمینی: 1 عدد سیر: 2 حبه قرص استاک مرغ یا آب مرغ: 2 لیوان خامه صبحانه: 2 قاشق غذاخوری قارچ خرد شده: 5 عدد کره: 20 گرم نمک، فلفل سیاه، آویشن و پودر رزماری: به میزان لازم طرز تهیه سوپ فندق  برای درست کردن این سوپ خوشمزه ابتدا سیب زمینی را پوست و به صورت مکعبی خرد کنید. زردک را پوست و خرد کنید. تره فرنگی را هم خرد کنید. کره را داخل قابلمه بیندازید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا نرم شود، سپس سبزیجات خرد شده را اضافه کنید و کمی با کره تفت بدهید. مقداری نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن و پودر رزماری بریزید و در آخر فندق پوست گرفته و آب مرغ را اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید تا سبزیجات بپزد و نرم شود. بعد از اینکه سبزیجات کاملا پخت، مواد را با گوشتکوب برقی خیلی خوب بزنید تا کاملا میکس و یکدست شود. اجازه بدهید سوپ ده دقیقه دیگر بجوشد. در آخر قارچ خرده شده را همراه با خامه صبحانه اضافه کنید و هم بزنید و 5 دقیقه بعد اجاق گاز را خاموش کنید. سوپ را داخل ظرف سرو بکشید و روی آن را با فندق خرد شده و کمی جعفری خرد شده تزیین کنید، نوش جان. نکات مهم ـ تره فرنگی معمولا کمی شن دارد، بنابراین بهتر است بعد از خرد کردن آن را بشویید تا لایه های داخلی تره فرنگی کاملا تمیز شود. برای این کار تره فرنگی های خرد کرده را داخل یک کاسه آب سرد بریزید و آبکش کنید و حداقل دوبار این کار را انجام بدهید. ـ استاک یا آب گوشت، مرغ، ماهی یا سبزیجات از حرارت دادن استخوان ها به همراه سبزیجات ساقه ای و تعداد محدودی ادویه تهیه می شوند. استاک در انواع سوپ ها، انواع سس ها، خورشت ها و البته بسیاری از غذا های دیگر مورد استفاده قرار می گیرد و تأثیر بسیاری در طعم و مزه غذا ها دارد. می توانید استاک را خودتان در منزل تهیه کنید یا اینکه به صورت آماده از سوپر مارکت ها خریداری کنید. به این نکته توجه داشته باشید که در ترکیبات استاک نمک وجود دارد؛ پس در صورتی که از آن استفاده می کنید، در آخر غذا را مزه کنید و اگر نیاز بود، نمک اضافه کنید. به جای قرص استاک می توانید از دو لیوان آب مرغ استفاده کنید. ـ قارچ طبع گرمی دارد و سرشار از پروتیین، ویتامین، مواد معدنی، آمینو اسید، فیبر، مس، آهن، آنتی اکسیدان، آمینو اسید و... است، همچنین در پیش گیری از سرطان سینه و پروستات موثر است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. هنگام خرید قارچ به این نکته توجه داشته باشید که قارچ تازه حتماً نباید سفید و شفاف باشد. یکی از راه های تشخیص قارچ سالم این است که قارچ باید تا حدودی سنگین باشد. اگر قارچ سبک و توخالی باشد، سالم نیست. کلاهک قارچ سالم نباید شکاف داشته باشد؛ همچنین بهتر است قارچ هایی را که روی پوست آنها لکه قهوه ای دارند، خریداری نکنید و اگر خریداری کردید، حتماً به صورت پخته آن را مصرف کنید. |