| فضانوردان چینی برای استقبال از خدمه جدید و بدرقه گروه پیشین، در ایستگاه فضایی تیانگونگ به یک دستاورد آشپزی فضایی دست یافتند: اولین کباب مداری! به گزارش فرارو، تیم سه نفره شنژو-21 شنبه گذشته پس از پرتاب از شمال غرب چین، برای تحویل وظایف از خدمه شنژو-20 که ماموریت شش ماهه خود را به پایان می رسانند، وارد ایستگاه شدند. این هفتمین ملاقات موفق خدمه ها در مدار زمین است که این بار با یک سورپرایز همراه بود. این بار به جای نوشیدنی شکلات داغ و غذای کنسروی، شش فضانورد، این رویداد را با استفاده از یک وسیله تازه ارسال شده — یک فر هوای گرم — در آشپزخانه فضایی جشن گرفتند. در تصاویر مخابره شده دیده می شود که فضانوردان گرد این تجهیزات جدید جمع شدند و تنها 28 دقیقه بعد، بال های مرغ کاملا بریان شده از فر بیرون آمدند. این فضانوردان بسته های متنوعی از گوشت نیز دریافت کرده اند که می توانند در مدت ماموریت از آن ها لذت ببرند. |