| فراروـ امروزه غذاهای بین المللی و مدرن طرفداران زیادی دارد. برخلاف گذشته که مردم جز غذاهای سنتی میل به امتحان سایر غذاها نداشتند، در دنیای امروز با پیدایش اینترنت و گسترش فضای مجازی مردم با انواع غذاهای کشورهای مختلف دنیا آشنا شده اند و در برخی از رستوران ها نیز سرو می شوند. به گزارش فرارو، شیرینی ملوماکارونا یکی از مشهورترین و درعین حال اصیل ترین شیرینی های محبوب کشور یونان است که بیشتر در ایام کریسمس و جشن های زمستانی طبخ می شود. ملوماکارونا ترکیبی از دو واژه یونانی به معنای عسل و نان مقدس است که واژگانی باستانی در زبان یونانی هستند. این شیرینی برخلاف بسیاری از شیرینی های رایج دیگر بدون کره، شیر و ماست تهیه می شود و به همین دلیل بسیار سبک و سالم است. اگر دوست دارید این شیرینی سنتی و خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه ملوماکارونا همراه ما باشید. مواد لازم برای تهیه ملوماکارونا آرد قنادی: 4 پیمانه روغن زیتون بدون بو: 1 پیمانه شکر قهوه ای: نصف پیمانه آب پرتقال تازه: نصف پیمانه رنده پوست پرتقال: 1 قاشق چای خوری پودر دارچین: 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری گردو خرد شده: نصف پیمانه مواد لازم برای شربت عسل: 1 پیمانه آب سرد: نصف پیمانه شکر: نصف پیمانه چوب دارچین: 1 عدد طرز تهیه ملوماکارونا  برای درست کردن این شیرینی خوشمزه ابتدا روغن زیتون، شکر قهوه ای و آب پرتقال را داخل یک کاسه مناسب بریزید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. در مرحله بعد آرد، بکینگ پودر، پودر دارچین و رنده پوست پرتقال را به ترکیب بالا اضافه کنید و ورز بدهید تا خمیر نرم و منسجمی شکل بگیرد که به دست نچسبد. خمیر را به قطعات خیلی کوچک به اندازه گردو تقسیم کنید و هر قسمت را کف دستتان به صورت بیضی دربیاورید. داخل سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و بیضی های خمیری آماده را با فاصله از هم روی سینی بچینید و سینی را داخل فر 180 درجه سانتگیراد که از قبل گرم کرده اید، به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار بدهید تا شیرینی ها بپزند. در این فاصله باید شربت را آماده کنید. عسل، شکر، آب و چوب دارچین را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید و هم بزنید تا مخلوط شود. بعد از اینکه شربت شروع به جوشیدن کرد، اجاق گاز را خاموش کنید. بعد از اینکه شیرینی ها پخت، سینی را از فر خارج کنید و شیرینی های داغ را بلافاصله داخل شربت گرم فرو کنید تا کاملا آغشته شود، سپس از شربت خارج کنید و توی ظرف بچینید و روی آن را با گردوی خرد شده تزیین کنید، نوش جان. نکات مهم ـ روغن زیتون به دلیل ارزش غذایی بالایی که دارد، در رژیم غذایی بسیاری از افراد از جایگاه ویژه ای برخوردار است. اما از آنجا که قیمت روغن زیتون خالص بالاست، معمولاً در هنگام عرضه در بازار با روغن های معمولی مخلوط می شود. درنتیجه از کیفیت آن کاسته می شود؛ بنابراین کسانی که به دنبال خرید روغن زیتون هستند، اغلب می پرسند که چطور روغن زیتون اصل را تشخیص بدهیم. البته تشخیص خالص بودن روغن زیتون کار چندان ساده ای نیست. با این حال کارشناسان برای تشخیص روغن زیتون اصل سه روش را به شرح ذیل ارائه داده اند: 1- برای انتخاب روغن مرغوب بهتر است که اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است؛ بنابراین اگر بوی فلز احساس کردید، بدانید که روغن نامرغوب یا فاسد است. 2- روش دوم برای تشخیص روغن زیتون اصل این است که آن را بچشید. اگر 1 قاشق روغن زیتون را در دهان خود بریزید و در دهان بچرخانید و با استشمام هوا آن را فرو بدهید، باید بعد از چند لحظه در گلوی خود تلخی و تندی شدیدی احساس کنید. به نحوی که گلوی شما بسوزد. در بعضی موارد افراد به دلیل تندی بیش از حد روغن به سرفه می افتند. درست پس از 1 دقیقه مزه تلخی و تندی از بین می رود و خوشمزه می شود. ضمن اینکه فرد با خوردن این روغن در دهان خود احساس چربی نمی کند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان احساس شیرینی و در انتهای آن احساس تلخی و سوزش خواهید داشت. 3- روش بعدی برای تشخیص روغن زیتون اصل رنگ آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. البته رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای تعیین کیفیت روغن نیست؛ زیرا به راحتی می توان در آن تقلب کرد. |