| فراروـ دسرها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین خوراکی ها در سراسر جهان هستند. دسرها پای ثابت مهمانی ها و یکی از اصلی ترین منوهای خوشمزه رستوران ها هستند که معمولاً پس از غذا سرو می شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک می کند. توفاحیجه یکی از مشهورترین دسرهای سنتی شرق اروپا و کشور بوسنی و هرزگوین است که اصالت آن به امپراطوری عثمانی بازمی گردد. به گزارش فرارو، نام این دسر از واژه عربی تفاح به معنای سیب پخته و شیرین گرفته شده و درواقع نوعی سیب پخته در شربت است که داخلش را با گرد و کره و عسل پر می کنند. دسر تفاحیجه با لطافت سیب و عطر دارچین طعم بسیار دلچسبی دارد. توفاحیجه دسری بسیار ساده است و در کشور بوسنی هرزگوین نماد مهمان نوازی است که معمولا در ایام جشن و عروسی ها تهیه و سرو می شود. اگر دوست دارید این دسر شکم پر خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه توفاحیجه همراه ما باشید. مواد لازم برای تهیه توفاحیجه سیب شیرین و سفت: 4 عدد شکر: 1 پیمانه آب: 2 پیمانه گردو خرد شده: 1 پیمانه کره: 1 قاشق غذاخوری پودر دارچین: 1 قاشق چای خوری عسل: به میزان دلخواه خامه فرم گرفته برای تزیین: به میزان دلخواه طرز تهیه توفاحیجه  در این دسر باید سیب به صورت درسته و کامل باشد، بنابراین سیب ها را پوست کنید و هسته های وسط سیب را با کمک ابزار مخصوص از وسط خارج کنید طوری که وسط سیب کمی خالی و شکل کامل سیب حفظ شود. شکر، آب و دارچین را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید تا کم کم شروع به جوشیدن کند و شربتی با قوام به دست بیاید. سیب ها را به صورت درسته داخل شربت قرار بدهید و حدود 10 دقیقه زمان بدهید تا با حرارت ملایم بپزند و نرم شوند. دقت کنید که سیب داخل شربت وا نرود و از هم نپاشد، بنابراین حتما باید حرارت ملایم باشد و سیب بیش از حد داخل شربت باقی نماند. در مرحله بعد گردو خرد شده را با کره به دمای محیط رسیده و عسل مخلوط کنید. سیب ها را به آرامی از شربت خارج کنید و داخل ظرف سرو بچینید و توی حفره میانی سیب را با با مخلوط گردو و کره و عسل پر کنید و مقداری شربت گرم روی سیب ها بریزید. بعد از اینکه سیب ها کاملا خنک شد، می توانید روی آنها را با خامه فرم گرفته یا هر نوع کرم شیرین و مربا تزیین کنید. این دسر را می توانید به دو صورت گرم و سرد سرو کنید، نوش جان. روش فرم دادن خامه قنادی ـ معمولاً برای فرم دادن خامه قنادی گفته می شود که آن را به مدت 15 تا 20 دقیقه با همزن برقی هم بزنید؛ اما همان طور که می دانید، در قنادی خیلی نباید روی این زمان بندی ها تمرکز کنید و مهم تر از زمان بندی این است که شما ابزاری را که در اختیار دارید، بشناسید. به عنوان مثال ممکن است که همزن شما یک همزن قوی یا متوسط باشد. مسلماً نتیجه ای که در 15 دقیقه با این دو همزن حاصل می شود، متفاوت است. ممکن است با همزن متوسط در 15 دقیقه خامه آماده شود؛ اما همان نتیجه با یک همزن قوی در 8 دقیقه به دست بیاید. حالا اگر شما قدرت همزن تان را ندانید و با همزن قوی 15 دقیقه خامه را هم بزنید، نهایتاً چیزی که به دست می آید، خامه فرم گرفته نیست. به زمان بندی ها توجه کنید؛ اما معیار اصلی باید آشنایی و شناخت ابزار کارتان باشد. در این قسمت طریقه صحیح فرم دادن خامه قنادی را بیان می کنیم. همیشه وقتی خامه را از لوازم قنادی ها تهیه می کنید، بسته به نیازتان آن را در بسته های نیم کیلویی یا یک کیلویی یا کم تر بسته بندی کنید تا وقتی که خواستید از آن استفاده کنید، فقط بسته مورد نیاز را از فریزر خارج کنید. برای شروع کار باید خامه یخ زده را از فریزر خارج کنید و در دمای محیط قرار بدهید تا یخ زدایی شود و حالت بستنی پیدا کند. بعد خامه را در کاسه بریزید و همزن را روی دور متوسط قرار بدهید. وقتی یک دست شد، آن را روی دور تند قرار بدهید. خامه وقتی زده شده نیست، براق است؛ اما وقتی شروع به آماده شدن می کند، کم کم رنگ آن مات می شود. وسط کار یک بار همزن را خاموش کنید و با لیسک آرام به صورت دورانی هم بزنید. خامه را زیر و رو کنید تا خامه های زیر ظرف هم زده شود. برای بهتر فرم گرفتن خامه کاسه حاوی خامه را در ظرف حاوی یخ قرار بدهید و بعد با همزن هم بزنید. علاوه بر مات شدن خامه یکی دیگر از نشانه های خامه فرم گرفته این است که رد پره های همزن روی آن می افتد. وقتی سر همزن را از داخل ظرف خامه بیرون می آورید، باید خامه داخل آن گیر کرده باشد. وقتی خامه آماده شود، اگر ظرف را برعکس کنید، بیرون نمی ریزد. وقتی خامه آماده شد، آن را زیاد هم نزنید. خامه را هربار به اندازه نیازتان فرم دهید، چون بعد از یک بار فرم دهی دیگر نمی توانید برای تزیین کیک یا دسرها از آن استفاده کنید. |