| فراروـ به نظر من به تعداد آشپزهای دنیا روش های پخت مرغ وجود دارد که هرکس به روش خودش آن را طبخ می کند. مرغ را اگر خوشمزه بپزید، می تواند از هر نوع غذای گوشتی خوشمزه تر هم باشد. به گزارش فرارو، اگر از درست کردن مرغ های تکراری خسته شده اید و دوست دارید مرغ را با یک روش جدید برای خودتان و خانواده تهیه کنید، حتما این مطلب را دنبال کنید، چون می خواهیم یک مدل طبخ مرغ را به شما آموزش بدهیم که از خوردن آن شگفت زده خواهید شد. مرغ مراکشی غذایی اصیل و سنتی از شمال آفریقا است که ترکیبی رویایی و خوشمزه از ادویه های تند و معطر با سسی از فلفل است. اگر دوست دار طعم های جدید و مهیج هستید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه مرغ مراکشی خوشمزه همراه ما باشید. مواد لازم برای تهیه مرغ مراکشی ران مرغ: 3 عدد سیر: 4 حبه پیاز: 2 عدد زیتون بدون هسته: یک سوم پیمانه گشنیز خرد شده: 2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده: 2 قاشق غذاخوری ادویه برای مرینت مرغ پودر زیره: نصف قاشق چای خوری تخم گشنیز آسیاب شده: 1 قاشق غذاخوری پودر دارچین: نصف قاشق چای خوری رزدچوبه: نصف قاشق چای خوری فلفل چیلی: یک سوم قاشق چای خوری هل آسیاب شده: 1 عدد نمک: یک دوم قاشق چای خوری لیمو شور خرد شده: 1 عدد مواد لازم برای درست کردن سس هریسه فلفل کاپی تند یا شیرین: 1 عدد فلفل دلمه ای قرمز کوچک: 1 عدد سیر: 2 حبه روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری پاپریکا دودی: 1 قاشق چای خوری نمک: یک چهارم قاشق چای خوری سرکه: 1 قاشق غذاخوری پودر زیره: یک سوم قاشق چای خوری طرز تهیه مرغ مراکشی  برای درست کردن این مرغ خوشمزه ابتدا باید مواد مرینت را آماده کرد. برای درست کردن سس هریسه ابتدا فلفل دلمه ای را کبابی کنید و داخل دستگاه غذاساز بیندازید. فلفل کاپی، سیر، پودر پاپریکا دودی، نمک و روغن زیتون را هم به آن اضافه کنید و یک دقیقه دستگاه را بزنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. در آخر سرکه را اضافه کنید. حالا پیاز و سیر را به صورت خیلی ریز و نگینی خرد یا رنده کنید و داخل کاسه بریزید. ادویه های مخصوص مرینت را همراه با یک قاشق جعفری و یک قاشق گشنیز خرد شده، کمی روغن زیتون، لیمو شور خرد شده و دو قاشق غذاخوری سس هریسه را به پیاز و سیر اضافه کنید و خوب مواد را هم بزنید. حالا ران های مرغ را داخل این مواد قرار بدهید و هر دو طرفش را آغشته کنید. درب ظرف را ببندید و به مدت 1 ساعت داخل یخچال بگذارید تا مرغ مزه دار شود. در مرحله بعد 1 عدد پیاز را خرد کنید و همراه با کمی روغن زیتون داخل ماهی تابه مناسب بریزید. بعد از اینکه پیاز کمی سبک شد، مرغ های مرینت شده را همراه با مواد مرینت داخل ماهی تابه قرار بدهید و هر دو طرف مرغ را با پیاز کمی تفت بدهید. حالا دو لیوان آب جوش اضافه کنید و درب ماهی تابه را ببندید تا مرغ کم کم بپزد و غلیظ شود. 15 دقیقه آخر پخت، زیتون های بدون هسته را همراه با باقی مانده جعفری و گشنیز خرد شده به مرغ اضافه کنید و دوباره درب ماهی تابه را ببندید. در این مرحله مرغ خوشمزه مراکشی ما آماده سرو است که می توانید آن را همراه با نان یا برنج سرو کنید، نوش جان. نکات مهم ـ روغن زیتون به دلیل ارزش غذایی بالایی که دارد، در رژیم غذایی بسیاری از افراد از جایگاه ویژه ای برخوردار است. اما از آنجا که قیمت روغن زیتون خالص بالاست، معمولاً در هنگام عرضه در بازار با روغن های معمولی مخلوط می شود. درنتیجه از کیفیت آن کاسته می شود؛ بنابراین کسانی که به دنبال خرید روغن زیتون هستند، اغلب می پرسند که چطور روغن زیتون اصل را تشخیص بدهیم. البته تشخیص خالص بودن روغن زیتون کار چندان ساده ای نیست. با این حال کارشناسان برای تشخیص روغن زیتون اصل سه روش را به شرح ذیل ارائه داده اند: 1- برای انتخاب روغن مرغوب بهتر است که اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است؛ بنابراین اگر بوی فلز احساس کردید، بدانید که روغن نامرغوب یا فاسد است. 2- روش دوم برای تشخیص روغن زیتون اصل این است که آن را بچشید. اگر 1 قاشق روغن زیتون را در دهان خود بریزید و در دهان بچرخانید و با استشمام هوا آن را فرو بدهید، باید بعد از چند لحظه در گلوی خود تلخی و تندی شدیدی احساس کنید. به نحوی که گلوی شما بسوزد. در بعضی موارد افراد به دلیل تندی بیش از حد روغن به سرفه می افتند. درست پس از 1 دقیقه مزه تلخی و تندی از بین می رود و خوشمزه می شود. ضمن اینکه فرد با خوردن این روغن در دهان خود احساس چربی نمی کند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان احساس شیرینی و در انتهای آن احساس تلخی و سوزش خواهید داشت. |