فراروـ املت یکی از غذاهای ساده، خوشمزه و بسیار محبوب بین ما ایرانی هاست که برای تمام وعده های غذا در طول شبانه روز مناسب است و این روزها در منوی قهوه خانه ها و رستوران ها هم جایگاه ویژه ای دارد. به گزارش فرارو، املت در عین حال که غذای ساده ای است و مواد اولیه آن معمولاً در خانه همه پیدا می شود، نکات و فوت و فن های زیادی دارد. املت در ایران به روش های متفاوت و با مواد اولیه گوناگونی طبخ می شود که می توان گفت تخم مرغ در همه آنها ثابت است. املت گوجه فرنگی، املت تخم مرغ، املت لوبیا شاهپوری، املت تن ماهی، املت سبزیجات، املت سیب زمینی و... از جمله املت های خوشمزه و مرسومی است که در کشورمان طبخ می شود. املت پاستا نوعی املت مدرن و خوشمزه است که از ترکیب پاستا با سوسیس و پنیر پیتزا تهیه می شود و غذایی حاضری و لذیذ است. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و جدید را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه املت پاستا همراه ما باشید. مواد لازم برای تهیه املت پیتزا سوسیس ریز: 3 عدد پاستا: نصف بسته رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری پنیر پیتزا: نصف لیوان فلفل دلمه ای کوچک: 1 عدد نمک، فلفل، پودر آویشن و پودر سیر: به میزان لازم روغن: به میزان لازم طرز تهیه املت پاستا  برای درست کردن این املت خوشمزه ابتدا سوسیس ها را به صورت حلقه ای خرد کنید و همراه با کمی روغن سرخ کنید. در مرحله بعد فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد و به سوسیس اضافه کنید و کمی تفت بدهید تا فلفل دلمه ای سبک شود. حالا رب گوجه فرنگی را همراه با نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن به ماهی تابه اضافه کنید و یک دقیقه تفت بدهید. در مرحله بعد پاستا را که از قبل آبکش کرده اید به مواد داخل ماهی تابه اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. در آخر مقداری پنیر پیتزا روی مواد بپاشید و درب ماهی تابه را ببندید تا پنیر آب شود. حالا املت پاستا خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان. نکات مهم ـ پنیر پیتزا نوعی از پنیر موزارلا با رطوبت پایین است که گاه در ترکیب با پنیرهای دیگر ارائه می شود. پنیر پیتزا دارای کربوهیدرات، پروتیین، کلسیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، تیامین و انواع ویتامین های گروه A و B است. مصرف پنیر پیتزا همراه با سبزیجات خام و پخته باعث می شود که چربی و مواد ناسالم موجود در آن کم تر جذب بدن شوند. از ویژگی های یک پنیر پیتزای مرغوب این است که پنیر هنگام جویدن نباید حالت آدامس در دهان داشته باشد. همچنین یک پنیر پیتزای مرغوب به هیچ وجه پس از پخت روغن پس نمی دهد. برای خوشمزه تر شدن هر نوع غذا همیشه سعی کنید از ترکیب چند نوع پنیر پیتزا با هم استفاده کنید. ـ فلفل دلمه ای یکی از سبزیجات پرخاصیت است که مصرف آن برای تمامی افراد به ویژه کودکان توصیه شده است. این سبزی دارای سه رنگ سبز، زرد و قرمز است که رنگ سبز آن طعم قوی تری دارد. فلفل دلمه ای به دلیل مواد مغذی ازجمله ویتامینی که دارد، منشأ درمان سرماخوردگی است و همچنین برای درمان کم خونی، حفاظت از چشم و تقویت قوه بینایی و رفع یبوست بسیار مفید است. ته فلفل دلمه ای برجستگی هایی وجود دارد. فلفل دلمه هایی که چهار برجستگی در زیر خود دارند، ماده هستند. فلفل دلمه ای ماده پر تخم است و طعم شیرینی دارد؛ بنابراین برای تهیه انواع سالاد و خام خواری مناسب تر از فلفل نر است. فلفل دلمه ای که سه برجستگی در زیر خود دارد، نر است. تخم کم تری دارد و تندتر است. برای غذا پختن از آن استفاده می شود و در آشپزی کاربردی تر است. برعکس فلفل دلمه ای ماده بعد از تفت دادن و پختن اصلاً تلخ نمی شود و خوشمزه باقی می ماند. |