فراروـ به نظر من به تعداد آشپزهای دنیا روش های پخت مرغ وجود دارد که هرکس به روش خودش آن را طبخ می کند. مرغ را اگر خوشمزه بپزید، می تواند از هر نوع غذای گوشتی خوشمزه تر هم باشد. اگر از درست کردن مرغ های تکراری خسته شده اید و دوست دارید مرغ را با یک روش جدید برای خودتان و خانواده تهیه کنید، حتما این مطلب را دنبال کنید. به گزارش فرارو؛ طبخ مرغ با آلو نوعی روش پخت مرغ است که با دستورهای متفاوت تهیه می شود و در استان های شمالی کشور نوعی غذای مرسوم و بسیار خوشمزه است که در عروسی ها و مهمانی ها گل سرسبد غذاها است. ما در این مطلب می خواهیم طرز تهیه نوعی خورش مرغ آلویی را با دستوری ویژه به شما آموزش بدهیم که بسیار آسان و درعین حال لذیذ است. اگر دوست دارید این خورش خوشمزه را در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش مرغ آلویی خوشمزه همراه ما باشید. مواد لازم برای پخت مرغ آلویی ران مرغ: 2 تکه آلو خورشتی: 15 عدد زعفران دم کرده غلیظ: به میزان لازم پیاز: 1 عدد آب جوش: 2 لیوان نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم روغن: به میزان لازم آب نارنج: یک چهارم لیوان گردوی خرد شده: 1 پیاله طرز تهیه مرغ آلویی  برای درست کردن این خورش خوشمزه ابتدا مرغ ها را با نمک، فلفل و زردچوبه حسابی ماساژ بدهید تا مزه دار شود. مقداری روغن داخل قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا داغ شود. حالا تکه های مرغ را داخل روغن قرار بدهید و هر دو طرف مرغ را سرخ کنید. در مرحله بعد مرغ های سرخ شده را از روغن خارج کنید و پیاز خرد شده را داخل روغن بریزید تا پیاز نرم و طلایی شود، سپس آلوهایی که از قبل شسته و خیس داده اید، به پیازداغ اضافه کنید و کمی نمک و زردچوبه بریزید. دو الی سه دقیقه آلو و پیاز را با هم تفت بدهید، سپس مرغ های سرخ شده را روی آلو و پیاز بچینید و دو لیوان آب جوش را از گوشه قابلمه اضافه کنید، طوری که روی مرغ ها نریزید. درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید تا مرغ کم کم با حرارت ملایم بپزد. حدودا 2 ساعت برای پخت این مرغ زمان نیاز دارید. طی این دو ساعت به مرغ سر بزنید و هر بار متوجه شدید آب مرغ تمام شده به اندازه یک الی یک و نیم لیوان دیگر آب جوش را کم کم به مرغ اضافه کنید. ده دقیقه آخر پخت وقتی سس مرغ کاملا غلیظ شد، زعفران دم کرده و آب نارنج را اضافه کنید. بعد از ده دقیقه مرغ آلویی خوشمزه ما آماده سرو است که می توانید آن را در کنار زرشک پلو با مرغ میل کنید، نوش جان. نکات مهم ـ آلو با داشتن خواص آنتی اکسیدانی سرشار از ویتامین های گروه A، B، C و همچنین دارای کلسیم، منیزیم، فسفر، آهن و گوگرد است. آلو خورشتی معمولا به رنگ های زرد، سیاه و قهوه ای روشن و در اندازه های ریز یا درشت در بازار موجود است. آلو خورشتی تازه و مرغوب نباید بوی ترشیدگی بدهد و باید ظاهری شفاف داشته باشد. همیشه هنگام استفاده از آلو در خورش نیم ساعت قبل آن را توی یک کاسه با آب ولرم خیس کنید. این کار باعث می شود اگر آلو دارای شن ریزه یا آشغال باشد، با خیس خوردن کاملا تمیز شود. بعد از نیم ساعت آلو را توی یک صافی بریزید و روی آن آب بگیرید؛ سپس به غذا اضافه کنید. ـ همیشه سعی کنید از زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید؛ چون هرقدر زعفران را با آب بیش تری دم کنید، کم رنگ تر می شود و مجبور می شوید برای به دست آوردن رنگ دلخواه تان از زعفران بیشتری استفاده کنید. بنابراین نحوه دم کردن زعفران بسیار مهم است. برای دم کردن زعفران ابتدا زعفران را بدون اضافه کردن شکر یا قند کاملاً پودر کنید. بعد به ازای 1 قاشق چای خوری زعفران 2 قاشق سوپ خوری آب جوش و 2 تکه یخ به آن اضافه کنید. افزودن یخ باعث می شود به زعفران شوک وارد شود و رنگ بیش تری پس بدهد. زعفران را در ظرف دردار در فریزر نگهداری کنید و موقع استفاده اجازه بدهید در دمای محیط یخ زدایی شود. پس از هر بار استفاده دوباره زعفران باقی مانده را داخل فریزر قرار دهید. حواستان باشد زعفرانی که استفاده می کنید، تقلبی نباشد. برای اینکه بفهمید زعفران تقلبی یا خالص است. زعفران را بین انگشتتان بگذارید و فشار بدهید. اگر روغن پس نداد؛ یعنی خالص است. زعفران های تقلبی معمولاً براق هستند. |