فراروـ کیک ها ازجمله دسرها و عصرانه های خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا هستند که در انواع میوه ای، خامه ای، شکلاتی، پنیری و... تهیه می شوند که هرکدام طرفداران خاص خود را دارند. کیک های میوه ای به دلیل عطر و بوی میوه تازه ای که در آنها به کار رفته است، همیشه پر طرفدار و محبوب هستند. تکلیف کیک های شکلاتی هم که مشخص است و کمتر کسی را می توان پیدا کرد که کیک شکلاتی را دوست نداشته باشد. به گزارش فرارو؛ کیک های شکلاتی بسیار متنوع هستند و با دستورهای مختلفی تهیه می شوند. کیک شکلاتی بریگادرو نوعی کیک بسیار خوشمزه و خاص کافی شاپی است که بافت نرم و مرطوبی دارد و برای پذیرایی یک انتخاب عالی است. اگر به دنبال درست کردن کیک های خوشمزه هستید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه کیک بریگادرو همراه ما باشید. مواد لازم برای تهیه کیک بریگادرو تخم مرغ: 6 عدد شکر: 300 گرم آرد سفید شیرینی: 300 گرم روغن مایع: 150 میلی لیتر پودر کاکائو: 50 گرم شیر: 300 میلی لیتر بکینگ پودر: 10 گرم وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری مواد لازم برای کرم کیک شیرعسلی: 2 قوطی خامه صبحانه: 400 میلی لیتر کره: 30 گرم شکلات تلخ: 300 گرم شربت برای خیس کردن کیک شیر: 250 گرم شکر: 100 گرم پودر کاکائو: 20 گرم طرز تهیه کیک بریگادرو  برای درست کردن این کیک خوشمزه ابتدا تخم مرغ ها را همراه با وانیل و شکر با همزن برقی به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. حالا شیر و روغن مایع را اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید، سپس همزن برقی را کنار بگذارید. آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو را که از قبل با هم مخلوط کرده اید، کم کم به مایه کیک اضافه کنید و از یک جهت هم بزنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. حالا کیک را داخل قالب گرد بریزید و توی فر 175 درجه که از قبل گرم کرده اید، به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار بدهید تا کیک بپزد. بعد از پخت کیک را کنار بگذارید تا خنک شود، سپس از قالب خارج کنید. برای درست کردن کرم کیک شیر عسلی و خامه صبحانه را با هم مخلوط کنید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا یکدست شود. در مرحله بعد کره و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. بعد از روی اجاق گاز بردارید و با گوشتکوب برقی بزنید تا یکدست شود. برای درست کردن شربت روی کیک هم کافی است شکر، پودر کاکائو و شیر را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. وقتی کیک خنک شد، کیک را به صورت طولی برش بزنید و به سه قسمت تقسیم کنید. لایه اول را روی میز کار بگذارید. بهتر است دور کیک طلق بگذارید. کمی شربت روی کیک بریزید، سپس مقداری کرم روی سطح کیک پخش کنید و لایه دوم را بگذارید. این کار را ادامه بدهید تا هر سه لایه روی هم قرا بگیرد. باقی مانده کرم را روی سطح کیک پخش کنید و روی کیک را با پودر کاکائو تزیین کنید. کیک را به مدت 5 ساعت داخل یخچال بگذارید تا کیک جا بیفتد، سپس طلق را از دور کیک بردارید و کیک را برش بزنید، نوش جان. نکات مهم برای تهیه کیک در منزل  1- برای درست کردن کیک مواد اولیه را به دمای محیط برسانید. بنابراین سعی کنید حداقل نیم ساعت قبل از شروع همه مواد را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسند. همچنین برای پخت هر کیکی آرد و مواد خشک مثل پودر کاکائو را 3 بار الک کنید. این کار باعث هواگیری و سبک شدن آرد می شود و درنتیجه بافت کیک شما بهتر می شود. 2- دقیق بودن دمای فر در پخت کیک نقش بسیار مهمی دارد. وقتی قالب را در فر می گذارید، باید دقیقاً به همان دمای گفته شده در دستور رسیده باشد و در طول پخت هم تغییر دما ندهد. معمولاً درجه حرارت و مدت زمان پخت در فر های مختلف متفاوت است. به عنوان مثال اگر در دستور گفته شده دمای 175 درجه به مدت 45 دقیقه ممکن است در فر شما با این دما و مدت نتیجه مطلوب حاصل نشود و این مسئله به این دلیل است که در واقع فر شما به آن دمای گفته شده نرسیده است یعنی شما فر را روی درجه 175 تنظیم کرده اید؛ اما در واقع دمای واقعی فر شما 175 نیست و ممکن است کم تر یا بیش تر از این دما بوده باشد. کسانی که سابقه پخت شیرینی و کیک را دارند، معمولاً قلق فری که از آن استفاده می کنند، دست شان هست. مثلاً می دانند اگر در دستور گفته شده دمای 175 درجه در فری که استفاده می کنند، این دما روی درجه 185 حاصل می شود. اگر زیاد با فر کار نکرده اید و دمای فرتان را نمی دانید، بهترین کار تهیه دماسنج فر است. همان طور که گفتیم، دمای بیش تر فرها دقیق نیست. استفاده از دماسنج فر بسیار ساده است و باید آن را به طبقه فر آویزان کنید. به این موضوع توجه داشته باشید که معمولاً درجه حرارتی که در دستور ها گفته می شود، بر مبنای فر برقی است. اگر از فر گازی استفاده می کنید و دماسنج فر ندارید، دما را حدود 10 درجه سانتی گراد بیش تر بگذارید. دمایی که گفته می شود، باز هم به فر شما بستگی دارد و باید قلق فر دست تان بییاد. با چند بار امتحان کردن متوجه دما و مدت زمان پخت خواهید شد. 3- سعی کنید یک ترازوی دیجیتال و پیمانه های استاندارد آشپزی تهیه کنید؛ زیرا در تهیه کیک و شیرینی اندازه های دقیق مواد اولیه بسیار مهم است. اندازه گیری با ترازوی دیجیتال نسبت به پیمانه ها دقیق تر است. خیلی از افراد طریقه صحیح استفاده از پیمانه ها را نمی دانند؛ بنابراین اگر برایتان مقدور است، حتماً ترازوی دیجیتال تهیه کنید. اگر خواستید با پیمانه اندازه گیری کنید، برای اندازه گیری مواد خشک مثل آرد و پودر کاکائو قبل از پیمانه زدن، مواد را با قاشق هم بزنید. چون این مواد بعد از مدتی حالت فشرده پیدا می کنند. نکته مهم دیگری که در فرآیند پیمانه زدن باید رعایت کنید، این است که مواد را با قاشق داخل پیمانه بریزید و به هیچ عنوان پیمانه را داخل ظرف حاوی مواد نزنید؛ چون در این حالت اندازه ها دقیق نمی شوند. وقتی مواد را داخل پیمانه می ریزید، نباید سرپر و گنبدی شکل باشد. 4- همیشه زمان به هم زدن تخم مرغ چندین بار همزن را خاموش کنید و اطراف ظرف را با کمک لیسک تمیز و داخل ظرف بریزید تا ذره ای از تخم مرغ به صورت هم نزده داخل کیک نباشد، وگرنه با وجودی که از وانیل و یا اسانس استفاده می کنید، باز کیک بوی تخم مرغ می گیرد. خیلی از افراد فکر می کنند که وانیل و طعم دهنده ها بوی بد تخم مرغ را از بین می برد. درحالی که این فکر اشتباه است. آن چه بوی بد تخم مرغ را از بین می برد، درست هم زدن تخم مرغ است. پس این مرحله را بادقت انجام دهید. 5- در انتخاب قالب کیک دقت کنید. اگر قالب نسبت به مواد کوچک یا بزرگ باشد، نتیجه مطلوبی نمی گیرد. همیشه باید قالبی انتخاب کنید که وقتی مواد کیک را در آن ریختید، 1/3 قالب خالی بماند. البته همه این موارد نیاز به تجربه دارد. شاید بار اول متوجه نشوید که چه قالبی مناسب است. باید چندبار کیک درست کنید تا چشم شما به اندازه ها عادت کند و بتوانید سریع قالب مناسب را انتخاب کنید. 6- نکته مهم دیگر در پخت کیک انتخاب جنس قالب است. قالب های متنوع و گران قیمت زیادی در بازار موجود است. وقتی برای خرید قالب مراجعه می کنید باتوجه به تنوع ممکن است در انتخاب قالب سر درگم شوید. یکی از بهترین قالب ها برای تهیه انواع کیک که نسبت به سایر قالب ها قیمت مناسبی هم دارد. قالب های گالوانیزه است که معمولاً از همه لوازم قنادی ها می توانید تهیه کنید و در طرح ها و شکل های مختلف موجود است. 7- یک نکته خیلی مهم که در پخت انواع کیک باید رعایت کنید، این است که در فر را قبل از 30 دقیقه به هیچ عنوان باز نکنید. اگر این کار انجام دهید، تمام زحمات تان هدر می رود، زیرا در این صورت کیک شما پف نمی کند. 8- درنهایت اینکه سعی کنید از مواد اولیه مرغوب در پخت کیک و شیرینی استفاده کنید. اگر مواد شما مرغوب نباشد، به هیچ عنوان نتیجه مطلوبی نمی گیرید. به عنوان مثال ممکن است همه نکات را رعایت کرده باشید؛ اما درنهایت کیک شما سفت شده است. این امر می تواند به این دلیل باشد که از آرد مرغوب استفاده نکرده اید. |