دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مورد مصرف لبنیات در دوران بارداری اعلام کرد: لبنیات از جمله شیر، ماست و پنیر، سرشار از مواد مغذی نظیر پروتیین، کلسیم، فسفر، پتاسیم، ویتامین A، ویتامین B12 و ویتامین B2 است که در دوران بارداری برای سلامت مادر و رشد صحیح جنین ضروری اند. به گزارش ایسنا، بر همین اساس، توصیه می شود زنان باردار روزانه بین 3 تا 4 واحد لبنیات کم چرب را در رژیم غذایی خود بگنجانند. این میزان مصرف نه تنها موجب بزرگ شدن غیرطبیعی جنین نمی شود، بلکه با تقویت سیستم ایمنی، استحکام استخوان ها و دندان ها، و تأمین نیازهای تغذیه ای مادر و جنین، نقش کلیدی در سلامت بارداری دارد. دفتر بهبود تغذیه جامعه تأکید کرد: پرهیز از لبنیات در دوران بارداری می تواند سلامت مادر و جنین را به خطر بیندازد و پیروی از باورهای نادرست در این زمینه توصیه نمی شود. |