فراروـ سوپ یکی از محبوب ترین پیش غذاهای دنیاست که در بسیاری از رستوران ها به صورت پیش غذا و غذای اصلی در انواع و طعم های گوناگون سرو می شود. سوپ همچنین به دلیل داشتن سبزیجات، مرغ، حبوبات و مواد لبنی مثل شیر و خامه ارزش غذایی بالایی دارد و می تواند جایگزین مناسبی برای غذای اصلی به خصوص وعده شام باشد. به گزارش فرارو؛ با فرا رسیدن فصل پاییز و سرد شدن تدریجی هوا می توانید تهیه سوپ را که غذایی گرم و دلچسب برای این فصل است، در برنامه غذایی خانواده قرار بدهید. سوپ سیب زمینی نوعی سوپ بسیار غلیظ و خوشمزه است که دستور پخت آسانی دارد و شما می توانید با چند قلم مواد و ظرف مدت کوتاهی این سوپ خوشمزه و مقوی را به راحتی در منزل تهیه کنید. اگر طرفدار سوپ های جدید و متنوع هستید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه سوپ سیب زمینی همراه ما باشید. مواد لازم برای پخت سوپ سیب زمینی سیب زمینی: 2 عدد هویج: 1 عدد پیاز قرمز: 2 عدد سیر: 2 بوته روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری آب مرغ: 1 لیوان شیر: 1 لیوان جعفری خرد شده: به میزان دلخواه آبلیمو ترش: به میزان دلخواه نمک، پاپریکا و آویشن: به میزان لازم طرز تهیه سوپ سیب زمینی  برای درست کردن این سوپ خوشمزه ابتدا سیب زمینی، هویج و پیاز را پوست و به قطعات متوسط خرد کنید. سبزیجات خرد شده را داخل سینی فر بریزید و سیر پوست گرفته شده را روی سبزیجات پخش کنید. مقداری نمک و آویشن و 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون روی سبزیجات بریزید و سینی فر را داخل فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار بدهید تا سبزیجات بپزد. بعد از پخت، سبزیجات را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و با گوشتکوب برقی بزنید تا کاملا له و پوره شود. حالا شیر و آب مرغ را اضافه کنید و 30 ثانیه دیگر با گوشتکوب برقی بزنید. قابلمه را روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید و حدودا 30 دقیقه زمان بدهید تا سوپ شروع به جوشیدن کند و جا بیفتد. بعد از پخت سوپ سیب زمینی آماده را داخل ظرف سرو بکشید و مقداری روغن زیتون، آب لیمو ترش، پاپریکا و جعفری روی آن بریزید و میل کنید، نوش جان. نکات مهم ـ اگر آب مرغ ندارید می توانید به جای آن از یک عدد قرص استاک مرغ که آن را در یک لیوان آب جوش حل کرده اید، استفاده کنید. استاک یا آب گوشت، مرغ، ماهی یا سبزیجات از حرارت دادن استخوان ها به همراه سبزیجات ساقه ای و تعداد محدودی ادویه تهیه می شوند. استاک در انواع سوپ ها، انواع سس ها، خورشت ها و البته بسیاری از غذا های دیگر مورد استفاده قرار می گیرد و تأثیر بسیاری در طعم و مزه غذا ها دارد. می توانید استاک را خودتان در منزل تهیه کنید یا اینکه به صورت آماده از سوپر مارکت ها خریداری کنید. به این نکته توجه داشته باشید که در ترکیبات استاک نمک وجود دارد؛ پس در صورتی که از آن استفاده می کنید، در آخر غذا را مزه کنید و اگر نیاز بود، نمک اضافه کنید. به جای قرص استاک می توانید از دو لیوان آب مرغ استفاده کنید. ـ روغن زیتون به دلیل ارزش غذایی بالایی که دارد، در رژیم غذایی بسیاری از افراد از جایگاه ویژه ای برخوردار است. اما از آنجا که قیمت روغن زیتون خالص بالاست، معمولاً در هنگام عرضه در بازار با روغن های معمولی مخلوط می شود. درنتیجه از کیفیت آن کاسته می شود؛ بنابراین کسانی که به دنبال خرید روغن زیتون هستند، اغلب می پرسند که چطور روغن زیتون اصل را تشخیص بدهیم. البته تشخیص خالص بودن روغن زیتون کار چندان ساده ای نیست. با این حال کارشناسان برای تشخیص روغن زیتون اصل سه روش را به شرح ذیل ارائه داده اند: 1- برای انتخاب روغن مرغوب بهتر است که اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است؛ بنابراین اگر بوی فلز احساس کردید، بدانید که روغن نامرغوب یا فاسد است. 2- روش دوم برای تشخیص روغن زیتون اصل این است که آن را بچشید. اگر 1 قاشق روغن زیتون را در دهان خود بریزید و در دهان بچرخانید و با استشمام هوا آن را فرو بدهید، باید بعد از چند لحظه در گلوی خود تلخی و تندی شدیدی احساس کنید. به نحوی که گلوی شما بسوزد. در بعضی موارد افراد به دلیل تندی بیش از حد روغن به سرفه می افتند. درست پس از 1 دقیقه مزه تلخی و تندی از بین می رود و خوشمزه می شود. ضمن اینکه فرد با خوردن این روغن در دهان خود احساس چربی نمی کند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان احساس شیرینی و در انتهای آن احساس تلخی و سوزش خواهید داشت. 3- روش بعدی برای تشخیص روغن زیتون اصل رنگ آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. البته رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای تعیین کیفیت روغن نیست؛ زیرا به راحتی می توان در آن تقلب کرد. |