فراروـ دسرها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین خوراکی ها در سراسر جهان هستند. در این میان دسرهای میوه ای به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوش طعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسرها معمولاً پس از غذا سرو می شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک می کند. به گزارش فرارو؛ کرم نوعی از دسر است که بسیار لطیف و گوارا است و معمولا برای تهیه آن از خامه استفاده می کنند. کرم ها یا به صورت لایه میانی در کیک ها و دسرها استفاده می شوند و یا خود به صورت مستقل نوعی دسر هستند. دسر کرم برنجی نوعی دسر بسیار لطیف و خوشمزه با پایه برنج است که شباهت زیادی به شیر برنج دارد با این تفاوت که برخی مواد دیگر مثل زرده تخم مرغ، پودر ژلاتین، کره و... به آن اضافه می شود و حالت قالبی دارد. اگر دوست دارید این دسر نرم و لطیف و متفاوت را در منزل با روشی آسان تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه دسر کرم برنجی همراه ما باشید. مواد لازم برای تهیه دسر کرم برنجی برنج نیم دانه: 100 گرم شیر: 3 لیوان پودر قند: 150 گرم زرده تخم مرغ: 1 عدد کره: 25 گرم پودر ژلاتین: 20 گرم پودر هل: 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه دسر کرم برنجی  برای شروع کار ابتدا برنج نیم دانه را که از 4 ساعت قبل خیس کرده اید، با دو لیوان آب و کمی نمک داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید تا آب برنج کم کم کشیده و برنج پخته شود، سپس شیر را اضافه کنید و حرارت اجاق گاز را کم کنید تا شیر کم کم با برنج بجوشد و برنج کامل بپزد و مواد به غلظت برسد. در این فاصله زرده تخم مرغ، پودر قند و وانیل را با همزن برقی انقدر هم بزنید تا کرم رنگ شود. ان مخلوط را به مدت 5 دقیقه روی بخار کتری درحال جوش بگذارید و مدام هم بزنید. در مرحله بعد کره، پودر هل و پودر ژلاتین را داخل قابلمه شیر و برنج بریزید و هم بزنید تا با داغی مواد حل شوند. مواد را هم بزید تا یکدست شود. حالا قابلمه را از روی اجاق بردارید و صبر کنید مواد از داغی بیفتد و فقط گرم باشد. حالا ترکیب زرده تهم مرغ و پودر قند هم زده را که خنک شده است، به مواد قابلمه اضافه کنید و خیلی فوری هم بزنید تا مواد یکدست شود. حالا مایه دسر را داخل قالب بریزید و قالب را به مدت 5 ساعت توی یخچال بگذارید تا ببندد. بعد از این مدت زمان دسر را داخل ظرف سرو برگردانید و روی دسر را با پودر پسته و پودر گل محمدی تزیین کنید، نوش جان. نکات مهم ـ بهتر است برای پخت دسر کرم برنجی از برنج نیم دانه معطر استفاده کنید. اگر برنج نیم دانه ندارید، برنج درسته را خیس کنید و بعد از اینکه برنج خیس خورد، آن را کف دستتان بریزید و با انگشتانتان برنج را کف دست فشار بدهید تا له شود. ـ ژلاتین ماده ای بدون رنگ و مزه است و از کلاژن گرفته می شود که در بخش هایی از بدن حیوانات وجود دارد. برای حل کردن پودر ژلاتین همیشه از روش بن ماری استفاده کنید. به این صورت که ظرف حاوی پودر ژلاتین و آب را روی بخار آب جوش بگذارید. توجه داشته باشید که اگر ژلاتین را در دمای خیلی بالا آب کنید، بوی بدی از آن متساعد خواهد شد. همچنین یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین معادل 4 ورق ژلاتین است. پودر ژلاتین را باید در یک ظرف در بسته و حتماً در مکان خشک و خنک نگه داری کنید. پس از اینکه بسته حاوی پودر ژلاتین را باز کردید، تا 6 ماه فرصت استفاده از آن را دارید و بعد از این مدت خاصیت خود را از دست خواهد داد. ـ حتماً از پودر هل سبز استفاده کنید؛ زیرا نسبت به هل سفید عطر بیشتری دارد و برای تهیه دسر و شیرینی مناسب تر است. |