فراروـ سالادها همیشه محبوب اند! از پیش غذا گرفته تا مزه کنار غذا همیشه پای سالاد در میان است. اصلا فصل پاییز که از راه می رسد، وقت درست کردن سالادهای رنگارنگ و زیباست. اسفناج، نارنگی و انار پایه ثابت وقتی روی میز یا سفره سالاد نباشد، انگار سفره یک چیز اساسی کم دارد. سالادها انقدر متنوع و هیجان انگیز و رنگارنگ هستند که تمامی ندارند. مثلا در رستوران ها معمولا یک میز مخصوص فقط به سالاد اختصاص دارد که هرکدامشان انگار دارند به شما چشمک می زنند. سالادها در اصل به عنوان پیش غذا سرو می شوند اما بعضی وقت ها انقدر چیزهای خوشمزه و مقوی داخلشان هست که برای خودشان یک پا غذای اصلی به حساب می آیند. مثلا اگر سالاد سزار را تنها بخورید، آنقدر سیر می شوید که جا برای غذا نمی ماند، حالا سالاد ماکارانی که جای خودش را دارد. به گزارش فرارو؛ سالاد زیتون نوعی سالاد بسیار خاص و خوشمزه است که طعم ویژه ای دارد و برای پذیرایی در مهمانی ها یک انتخاب مناسب است. این سالاد زیتون خوشمزه از ترکیب زیتون با گوجه فرنگی، پیاز، گردو و... و سسی مخصوص از روغن زیتون و رب انار و... تهیه می شود. اگر دوست دارید این سالاد خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه سالاد زیتون همراه ما باشید. مواد لازم برای تهیه سالاد زیتون زیتون بدون هسته: 2 لیوان گوجه فرنگی: 2 عدد جعفری خرد شده: 2 قاشق غذاخوری گردوی خرد شده: 3 قاشق غذاخوری پیاز قرمز: 1 عدد روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری مواد لازم برای تهیه سس سالاد رب فلفل: 1 قاشق چای خوری رب انار: 3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی: 1 قاشق مرباخوری نمک، فلفل سیاه و پاپریکا: به میزان لازم طرز تهیه سالاد زیتون  برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا زیتون ها را به صورت درسته داخل ظرف بریزید؛ سپس پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و به آن اضافه کنید. گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و خرد کنید و همراه با جعفری و گردو خرد شده به مواد بالا اضافه کنید. داخل یک کاسه جداگانه روغن زیتون، رب انار، رب فلفل، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه و پاپریکا را بریزید و هم بزنید تا به خوبی با هم مخلوط شوند، سپس روی مواد سالاد بریزید و حسابی مواد را زیر و رو کنید تا مزه ها به خورد هم بروند. در این مرحله سالاد زیتون خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان. نکات مهم ـ اگر فصل انار بود، می توانید مقداری انار دانه شده هم به مواد این سالاد اضافه کنید. ـ زیتون یکی از خوشمزه ترین و مفیدترین خوردنی های همراه با غذاست که لذت غذا خوردن را چندین برابر می کند و از ارزش غذایی بالایی برخودار است. زیتون سیاه به دلیل داشتن ویتامین آ می تواند سلامتی چشم و بینایی را بهبود ببخشد. برخی مطالعات دانشمندان نشان داده است که خوردن زیتون سیاه موجب تسکین برخی درد ها در مفاصل می شود. زیتون سیاه حاوی برخی خواص ضد التهاب قوی است که می تواند از بیماری های قلبی عروقی جلوگیری کند. مصرف زیتون سیاه به طور منظم می تواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند. حال که با برخی خواص زیتون آشنا شدید، ممکن است این سوال برای تان پیش بیاید که اگر زیتونی که خریده اید تلخ بود، چطور باید تلخی آن را بگیرید؟ همه انواع زیتون ها تلخ هستند که راه از بین بردن تلخی آن شستشوی چندباره آن ها با آب است؛ یعنی اینکه زیتون ها را سه تا چهار بار باید بشویید. سپس بعد از هر بار شستن در آب نمک بخوابانید تا طعم مطلوبی به دست بیاورد. پس از اینکه تلخی زیتون ها از بین رفت، دوباره آن ها را در آب نمک که مقدار شوری آن مطابق میل شماست، بریزید؛ سپس روی زیتون ها 2 قاشق روغن زیتون و یک قاشق گل پر بریزید و در جای خنک به غیر از یخچال نگه دارید. ـ رب انار نوعی رب گرفته شده از دانه های انار است که به دو صورت ترش و ملس در بازار موجود است. رب انار معمولا رنگ تیره ای دارد؛ ولی نباید بیش از حد سیاه باشد که نشانه سوختگی رب هنگام پخت است. رب انار مرغوب نباید بیش از حد سفت باشد؛ همچنین نباید بوی ترشیدگی بدهد. برای تهیه سالاد زیتون سعی کنید رب انار را از فروشگاه های معتبر و یا از کسانی که به صورت خانگی و تمیز رب انار را درست می کنند، تهیه کنید. اگر رب انار شما رقیق نبود، با سرکه آن را رقیق کنید. |