صفحه اصلی     اقتصادی     اجتماعی     سیاسی     ورزشی     بین الملل     RSS     تماس با ما  
دوشنبه، 1 دی 1404 - 20:58   
 آخرین خبرها
  برخورد قطار با خودرو در ایستگاه راه‌آهن شازند
  مدارس ابتدایی استان تهران فردا سه شنبه 2 دی ماه مجازی شد
  ربات‌های انسان‌نما به هتل‌ها می‌روند
  ترکیب الدحیل مقابل تراکتور در یادگار امام
  تذکر رییس قوه‌‎قضاییه به برخی مسئولان بانک مرکزی
 
- اندازه متن: + -  کد خبر: 60728صفحه نخست » آخرین اخبار    دوشنبه، 1 دی 1404 - 18:40

طرز تهیه کیک زنبوری؛ کیک کلاسیک آلمانی


کیک زنبوری نوعی کیک کلاسیک آلمانی است که از سه لایه کیک، کرم وانیلی و روکش بادام و عسل تهیه می‌شود.

فراروـ کیک ها ازجمله دسرها و عصرانه های خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا هستند که در انواع میوه ای، خامه ای، شکلاتی، پنیری و... تهیه می شوند که هرکدام طرفداران خاص خود را دارند. اگر سری به قنادی ها بزنید با دنیای متنوعی از کیک های میوه ای، شکلاتی، کیک تولد، چیز کیک، انواع پای و... روبه رو می شوید که انتخاب میان آنها بسیار سخت است.

به گزارش فرارو، کیک زنبوری نوعی کیک کلاسیک آلمانی است که از سه لایه کیک، کرم وانیلی و رویه بادامی تشکیل شده است و بسیار لطیف و خوشمزه است. اگر به دنبال درست کردن کیک های جدید و مهیج هستید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه کیک زنبوری همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک زنبوری تخم مرغ: 4 عدد شکر: 1 پیمانه سرخالی روغن مایع: نصف پیمانه آرد سفید قنادی: یک و یک دوم پیمانه نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری وانیل شکری: 5 گرم بکینگ پودر: 10 گرم آب داغ: 2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه کرم وانیلی

پودر پودینگ وانیلی: 2 بسته شکر: نصف پیمانه شیر: 700 میلی لیتر خامه قنادی: 400 گرم مواد لازم برای لایه رویی بادامی کره: 50 گرم پرک بادام: یک و یک دوم پیمانه شکر: نصف پیمانه عسل: 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه کیک

کیک زنبوری

ابتدا تخم مرغ و شکر را همراه با وانیل داخل کاسه مناسب بریزید و با دور تند همزن برقی به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و پفکی شود.

آب داغ را در حین هم زدن کم کم اضافه کنید.

در مرحله بعد روغن را اضافه کنید و سی ثانیه هم بزنید.

آرد، نشاسته ذرت و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و با الک کم کم به مواد کیک اضافه کنید.

کف قالب 23 سانتی کاغذ روغنی پهن کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید و داخل فر 180 درجه به مدت 30 تا 35 دقیقه قرار بدهید تا کیک بپزد و روی آن طلایی شود.

در این فاصله رویه بادامی را درست کنید.

برای درست کردن رویه بادامی کره را داخل ماهی تابه بریزید تا آب شود، سپس خلال بادام، شکر و عسل را اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت بدهید تا طلایی رنگ شود.

بعد از اینکه کیک طلایی شد، آن را از فر خارج کنید و رویه بادامی را روی کیک پخش کنید و دوباره کیک را به مدت 3 الی 4 دقیقه داخل فر بگذارید.

بعد از این مدت زمان قالب را از فر خارج کنید و اجازه بدهید کیک خنک شود، سپس کیک را از قالب جدا کنید.

برای درست کردن کرم وانیلی پودر پودینگ، شکر و شیر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود، سپس کنار بگذارید تا خنک شود.

حالا خامه قنادی فرم گرفته را به کرم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

بعد از اینکه کیک کاملا خنک شد، کیک را از وسط برش بزنید طوری که به دو دایره جداگانه تقسیم شود.

لایه رویی که بادامی است را کنار بگذارید.

کرم وانیلی را روی لایه اول کیک بریزید و با کاردک پخش کنید، سپس لایه بادامی را روی سطح کرمی بگذارید.

کیک را به مدت دو تا سه ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند، سپس آماده سرو است، نوش جان.

نکات مهم برای تهیه کیک در منزل

کیک زنبوری

1- برای درست کردن کیک مواد اولیه را به دمای محیط برسانید. بنابراین سعی کنید حداقل نیم ساعت قبل از شروع همه مواد را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسند. همچنین برای پخت هر کیکی آرد و مواد خشک مثل پودر کاکائو را 3 بار الک کنید. این کار باعث هواگیری و سبک شدن آرد می شود و درنتیجه بافت کیک شما بهتر می شود.

2- دقیق بودن دمای فر در پخت کیک نقش بسیار مهمی دارد. وقتی قالب را در فر می گذارید، باید دقیقاً به همان دمای گفته شده در دستور رسیده باشد و در طول پخت هم تغییر دما ندهد. معمولاً درجه حرارت و مدت زمان پخت در فر های مختلف متفاوت است. به عنوان مثال اگر در دستور گفته شده دمای 175 درجه به مدت 45 دقیقه ممکن است در فر شما با این دما و مدت نتیجه مطلوب حاصل نشود و این مسئله به این دلیل است که در واقع فر شما به آن دمای گفته شده نرسیده است یعنی شما فر را روی درجه 175 تنظیم کرده اید؛ اما در واقع دمای واقعی فر شما 175 نیست و ممکن است کم تر یا بیش تر از این دما بوده باشد.

کسانی که سابقه پخت شیرینی و کیک را دارند، معمولاً قلق فری که از آن استفاده می کنند، دست شان هست. مثلاً می دانند اگر در دستور گفته شده دمای 175 درجه در فری که استفاده می کنند، این دما روی درجه 185 حاصل می شود. اگر زیاد با فر کار نکرده اید و دمای فرتان را نمی دانید، بهترین کار تهیه دماسنج فر است. همان طور که گفتیم، دمای بیش تر فرها دقیق نیست. استفاده از دماسنج فر بسیار ساده است و باید آن را به طبقه فر آویزان کنید.

به این موضوع توجه داشته باشید که معمولاً درجه حرارتی که در دستور ها گفته می شود، بر مبنای فر برقی است. اگر از فر گازی استفاده می کنید و دماسنج فر ندارید، دما را حدود 10 درجه سانتی گراد بیش تر بگذارید. دمایی که گفته می شود، باز هم به فر شما بستگی دارد و باید قلق فر دست تان بییاد. با چند بار امتحان کردن متوجه دما و مدت زمان پخت خواهید شد.

3- سعی کنید یک ترازوی دیجیتال و پیمانه های استاندارد آشپزی تهیه کنید؛ زیرا در تهیه کیک و شیرینی اندازه های دقیق مواد اولیه بسیار مهم است. اندازه گیری با ترازوی دیجیتال نسبت به پیمانه ها دقیق تر است. خیلی از افراد طریقه صحیح استفاده از پیمانه ها را نمی دانند؛ بنابراین اگر برایتان مقدور است، حتماً ترازوی دیجیتال تهیه کنید.

اگر خواستید با پیمانه اندازه گیری کنید، برای اندازه گیری مواد خشک مثل آرد و پودر کاکائو قبل از پیمانه زدن، مواد را با قاشق هم بزنید. چون این مواد بعد از مدتی حالت فشرده پیدا می کنند. نکته مهم دیگری که در فرآیند پیمانه زدن باید رعایت کنید، این است که مواد را با قاشق داخل پیمانه بریزید و به هیچ عنوان پیمانه را داخل ظرف حاوی مواد نزنید؛ چون در این حالت اندازه ها دقیق نمی شوند. وقتی مواد را داخل پیمانه می ریزید، نباید سرپر و گنبدی شکل باشد.

4- همیشه زمان به هم زدن تخم مرغ چندین بار همزن را خاموش کنید و اطراف ظرف را با کمک لیسک تمیز و داخل ظرف بریزید تا ذره ای از تخم مرغ به صورت هم نزده داخل کیک نباشد، وگرنه با وجودی که از وانیل و یا اسانس استفاده می کنید، باز کیک بوی تخم مرغ می گیرد. خیلی از افراد فکر می کنند که وانیل و طعم دهنده ها بوی بد تخم مرغ را از بین می برد. درحالی که این فکر اشتباه است. آن چه بوی بد تخم مرغ را از بین می برد، درست هم زدن تخم مرغ است. پس این مرحله را بادقت انجام دهید.

5- در انتخاب قالب کیک دقت کنید. اگر قالب نسبت به مواد کوچک یا بزرگ باشد، نتیجه مطلوبی نمی گیرد. همیشه باید قالبی انتخاب کنید که وقتی مواد کیک را در آن ریختید، 1/3 قالب خالی بماند. البته همه این موارد نیاز به تجربه دارد. شاید بار اول متوجه نشوید که چه قالبی مناسب است. باید چندبار کیک درست کنید تا چشم شما به اندازه ها عادت کند و بتوانید سریع قالب مناسب را انتخاب کنید.

6- نکته مهم دیگر در پخت کیک انتخاب جنس قالب است. قالب های متنوع و گران قیمت زیادی در بازار موجود است. وقتی برای خرید قالب مراجعه می کنید باتوجه به تنوع ممکن است در انتخاب قالب سر درگم شوید. یکی از بهترین قالب ها برای تهیه انواع کیک که نسبت به سایر قالب ها قیمت مناسبی هم دارد. قالب های گالوانیزه است که معمولاً از همه لوازم قنادی ها می توانید تهیه کنید و در طرح ها و شکل های مختلف موجود است.

7- یک نکته خیلی مهم که در پخت انواع کیک باید رعایت کنید، این است که در فر را قبل از 30 دقیقه به هیچ عنوان باز نکنید. اگر این کار انجام دهید، تمام زحمات تان هدر می رود، زیرا در این صورت کیک شما پف نمی کند.

8- درنهایت اینکه سعی کنید از مواد اولیه مرغوب در پخت کیک و شیرینی استفاده کنید. اگر مواد شما مرغوب نباشد، به هیچ عنوان نتیجه مطلوبی نمی گیرید. به عنوان مثال ممکن است همه نکات را رعایت کرده باشید؛ اما درنهایت کیک شما سفت شده است. این امر می تواند به این دلیل باشد که از آرد مرغوب استفاده نکرده اید.

   
  

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
عنوان:
نظر
  قبل از ارسال نظر آنرا ویرایش کرده و قواعد نگارش را در آن رعایت کنید.
لطفاً در مطالب خود اخلاق اسلامی و قوانین کشور را مد نظر داشته باشید.
نمایش نظرات کاربران در خبرها به معنای تایید آنها توسط سایت نیست.

  کد امنیتی:
 
مدارس ابتدایی استان تهران فردا سه شنبه 2 دی ماه مجازی شد
  مدارس ابتدایی استان تهران فردا سه شنبه 2 دی ماه مجازی شد
برای فردا سه شنبه دوم دی ماه مهدکودک و پیش دبستانی ها استان تهران جز شهرستان های فیروزکوه و رباط کریم تعطیل(در صورت تداوم شاخص آلودگی برای روز چهارشنبه سوم دی ماه تمدید می شود) و کلاس درس مدارس ابتدایی به صورت مجازی برگزار خواهد شد‌.
ربات‌های انسان‌نما به هتل‌ها می‌روند
  ربات‌های انسان‌نما به هتل‌ها می‌روند
تصاویر منتشر شده نشان می‌دهد که این ربات‌ها به‌صورت گروهی و هماهنگ در خط تولید حرکت می‌کنند و قادرند فعالیت‌هایی مانند تمیزکاری، جابه‌جایی اشیا و کمک به کارکنان در هتل‌ها،
ترکیب الدحیل مقابل تراکتور در یادگار امام
  ترکیب الدحیل مقابل تراکتور در یادگار امام
جمال بلماضی ترکیب تیمش برای دیدار با تراکتور را مشخص کرد.
سندرم شَکدَم
  سندرم شَکدَم
احتمالاً در بعضی مقاطع زمانی، در رسانه‌های داخلی و رسمی با تیترهایی مانند «حمایت مجری آمریکایی از ایران، اعتراف فعال رسانه‌ای انگلیسی به قدرت ایران و حمایت فیلسوف روس از مقاومت و .
رکورد بیشترین بازی حاج‌صفی در جام جهانی در معرض خطر
  رکورد بیشترین بازی حاج‌صفی در جام جهانی در معرض خطر
احسان حاج‌صفی با 9 بازی رکورددار بیشترین حضور ایرانی‌ها در جام جهانی است.
بازگشت کوین اسپیسی به بازیگری پس‌از 8 سال / داستان اتهام تجاوز چه بود؟
  بازگشت کوین اسپیسی به بازیگری پس‌از 8 سال / داستان اتهام تجاوز چه بود؟
کوین اسپیسی که به‌شکلی ناخواسته به‌مدت 8 سال در تنهایی و سکوت سپری می‌کرد، حالا با گذشت روزهای سخت، دوباره به میادین بازیگری بازگشته است.
چگونه ایران و آمریکا می‌توانند از بن‌بست هسته‌ای عبور کنند؟
  چگونه ایران و آمریکا می‌توانند از بن‌بست هسته‌ای عبور کنند؟
این مقاله استدلال می‌کند که ایران طی دو دهه گذشته از سوی آمریکا و اسراییل به‌طور نظام‌مند «امنیتی‌سازی» شده و این روند، چرخه‌ای معیوب از فشار خارجی و واکنش‌های دفاعی داخلی ساخته است.
ایران و اسراییل؛ آیا جنگ بعدی نزدیک است؟
  ایران و اسراییل؛ آیا جنگ بعدی نزدیک است؟
این گزارش هشدار می‌دهد که منطقه به‌سمت آرامش نمی‌رود و حتی با وجود آتش‌بس‌ها و «توافقات ابراهیم»، احتمالاً سال 2026 با موجی از جنگ‌های تازه آغاز می‌شود.
تحلیل فواد ایزدی درباره حمله مجدد به ایران
  تحلیل فواد ایزدی درباره حمله مجدد به ایران
استاد دانشکده مطالعات جهان در برنامه زوم فرارو از ارتباط ارائه اطلاعات به آژانس و احتمال حمله مجدد به ایران گفت.
اساطیر ایران؛ منجیان اساطیری ایران را بشناسید
  اساطیر ایران؛ منجیان اساطیری ایران را بشناسید
بنابر اساطیر ایران، سه منجی در سه هزار سال پایانی جهان ظهور خواهند کرد و انسان‌ها را از شر بدی نجات می‌دهند. این سه ناجی، هرکدام به شیوه‌ای باعث سعادتمند شدن انسان می‌شوند.
بهترین واکنش در گفتگو چیست؟ / 5 فرمول کلامی یک هم‌صحبت عالی
  بهترین واکنش در گفتگو چیست؟ / 5 فرمول کلامی یک هم‌صحبت عالی
استفاده آگاهانه از چند عبارت ساده اما همدلانه می‌تواند نشان دهد که شما شنونده‌ای فعال و قابل‌اعتماد هستید.
معمای روانی؛ با اینکه همه چیز خوب است، چرا احساس رضایت ندارید؟
  معمای روانی؛ با اینکه همه چیز خوب است، چرا احساس رضایت ندارید؟
چرا برخی افراد با وجود داشتن زندگی خوب همچنان احساس نارضایتی و گم‌گشتگی می‌کنند و ریشه آن را در دور شدن از خویشتن واقعی و ناتوانی در مواجهه با احساسات می‌داند.
  پربیننده ترین اخبار       
  راهنمای پذیره‌نویسی صندوق نقره؛ همه‌چیز درباره نماد «نقرابی»، «سیلور» و «سیمین»
  جزییات آزمایش موشکی در چند نقطه ایران
  شرط جدید بانک مرکزی برای صدور دسته‌چک
  وخیم‌تر کردن شرایط کشور با اسم رمز «حذف ارز دستوری»
  عکس‌های جدید نورا محقق بازیگر سریال شغال
  ظاهر متفاوت ساقی حاجی‌پور در جشن حافظ
  عکس‌های جدید زهرا مددی، بازیگر نقش «شکوفه» در سریال «وحشی»
  قیمت طلا و سکه به نقطه جوش رسید/ پیش بینی بازار فردا 2 دی ماه
  دولت کاملا هنگ کرده است!
  قیمت دلار و یورو رسما گران شد+ جدول
  احتمال تغییر دروس عمومی پایه یازدهم کنکوری‌ها/ تأثیر قطعی معدل تغییر نخواهد کرد
  ارزان‌ترین لپ تاپ بازار چند؟
  انتخاب نهایی بین پرتغال و ماتادورها؛ ساعت بازی ایران و نیوزلند مشخص شد
  اولین خرید تراکتور در نیم‌فصل دوم مشخص شد
  چرا امکان ذخیره‌سازی باران و برف در کشور فراهم نیست؟
  شب یلدا 1404: استایل قرمز مهشید جوادی بازیگر سریال آنام
  جنگ غزه برای اسراییل 15 میلیارد دلار درآمد داشته است
  اعتراف تلخ کیت وینسلت؛ به‌ خاطر اندامم مورد تمسخر دیگران قرار می‌گرفتم
  عراقچی نگفته بود «ایران برای عدم تجاوز مجدد اسراییل روی روسیه حساب می‌کند»
  خودروهای مونتاژی و تکرار ماجرای پیجرها
© شبکه خبری سرنویس 1404

All rights reserved