| شواهد روزافزون نشان می دهد احتمال ابتلا به بسیاری از انواع سرطان در افرادی که سبزیجات، میوه ها، غلات کامل، لوبیا و سایر غذاهای گیاهی را به میزان زیاد مصرف می کنند، کمتر است. به گزارش همشهری آنلاین، در مطالعات آزمایشگاهی نشان داده شده است که مواد معدنی، ویتامین ها و مواد شیمیایی گیاهی طبیعی به نام فیتوشیمیایی ها، دارای خواص ضد سرطانی قوی هستند. این خواص شامل توانایی کاهش التهاب، مبارزه با رادیکال های آزاد مضر و پشتیبانی از عملکرد سلول های سالم است. دانستن این نکته اما مهم است که هیچ غذایی وجود ندارد که بتواند به طور کامل از بدن در برابر سرطان محافظت کند، با این حال خوردن انواع غذاهای ضد سرطان به طور روزانه می تواند دفاع طبیعی بدن را تقویت کرده و خطر ابتلا به سرطان را به مرور زمان کاهش دهد. بر اساس گزارش موسسه تحقیقات سرطان آمریکا، مصرف این خوراکی ها به طور روزانه ممکن است خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد: سیب سیب ها حاوی فیبر غذایی و مواد شیمیایی پلی فنول هستند که با میکروارگانیسم های روده همکاری می کنند تا محیطی ایجاد کنند که ممکن است به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک کند. مطالعات مشاهده ای جمعیتی، سیب را با کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه مرتبط دانسته اند. هویج هویج پتانسیل مبارزه با سرطان را دارد زیرا یک سبزی غیرنشاسته ای حاوی کاروتنوییدها و سایر مواد شیمیایی گیاهی است. بتاکاروتن بیشترین کاروتنویید مورد مطالعه است، اما مطالعه در مورد سایر ترکیبات هویج و همچنین خوردن هویج به عنوان یک رژیم غذایی کامل، همچنان ادامه دارد. گل کلم گل کلم نشان می دهد که چرا نباید غذاهای سفید رنگ را نادیده بگیرید. این یک سبزی چلیپایی سرشار از مواد مغذی است که با انواع وعده های غذایی و طعم ها به خوبی سازگار است. سبزیجات چلیپایی برای پیشگیری از سرطان به طور کامل مورد بررسی قرار گرفته اند. در تحقیقات آزمایشگاهی نشان داده شده که مواد شیمیایی آن ها خواص محافظتی خوبی دارند. تاکنون، تحقیقات انسانی با کیفیت بالا نتایج متفاوتی در مورد کاهش خطر سرطان به همراه داشته است. قهوه تحقیقات نشان می دهد که مصرف قهوه میزان ابتلا به سرطان آندومتر (سرطان پوشش داخلی رحم) و کبد را کاهش می دهد. اگرچه قهوه بدون کافیین، کافیین و اسید فنولیک کمتری دارد، اما مواد شیمیایی گیاهی مفید همچنان در آن تجمع می یابند. اکثر تحقیقات انسانی نشان می دهد که هم قهوه معمولی و بدون کافیین هر دو خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهند. سیر اگرچه تحقیقات آزمایشگاهی نشان می دهد که مواد شیمیایی آلیوم موجود در سیر دارای خواص ضد سرطانی هستند، مطالعات انسانی در مورد توانایی سیر در کاهش خطر ابتلا به سرطان اندک است. ما به تحقیقات بیشتری نیاز داریم تا بفهمیم که چگونه تأثیر سیر بر خطر ابتلا به سرطان بر اساس دوز، جذب، روش های آماده سازی و ویژگی های فردی متفاوت است. پرتقال پرتقال، رایج ترین میوه در میان مرکبات، ممکن است فواید آنتی اکسیدانی و سایر فواید پیشگیری از سرطان را داشته باشد. پرتقال از این جهت قابل توجه است که بیشتر به صورت آبمیوه مصرف می شود تا میوه تازه کامل گوجه فرنگی مطالعات اولیه، گوجه فرنگی را با کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات مرتبط می دانستند. با این حال، عدم قطعیت های زیادی در مورد مزایای بالقوه ناشی از پیچیدگی های زمان توسعه این سرطان و همچنین دوزها، اشکال و تداخلات احتمالی گوجه فرنگی با سایر وعده های غذایی وجود دارد. |