| فراروـ به نظر من به تعداد آشپزهای دنیا روش های پخت مرغ وجود دارد که هرکس به روش خودش آن را طبخ می کند. مرغ را اگر خوشمزه بپزید، می تواند از هر نوع غذای گوشتی خوشمزه تر هم باشد. اگر از درست کردن مرغ های تکراری خسته شده اید و دوست دارید مرغ را با یک روش جدید برای خودتان و خانواده تهیه کنید، حتما این مطلب را دنبال کنید، چون می خواهیم یک مدل طبخ مرغ را به شما آموزش بدهیم که از خوردن آن حتما شگفت زده خواهید شد. به گزارش فرارو، قرمه مرغ نوعی خورش بسیار خوشمزه است که از ترکیب سبزی قرمه با گردو، بادمجان و مرغ تهیه می شود و طعم جذابی دارد. اگر دوست دارید این خورش خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه قرمه مرغ همراه ما باشید. مواد لازم برای تهیه قرمه مرغ مغز ران: 4 تکه پودر گردو: 2 قاشق غذاخوری پیازداغ: 2 قاشق غذاخوری رب انار: 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی: نیم قاشق غذاخوری سبزی قرمه سبزی: 4 قاشق غذاخوری پیاز داغ: 2 قاشق غذاخوری سرپر نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم بادمجان سرخ شده: 5 تا 7 عدد روغن: به میزان لازم طرز تهیه قرمه مرغ  برای درست کردن این غذای خوشمزه ابتدا تکه های مرغ را با نمک، فلفل و کمی زردچوبه مزه دار کنید. کمی روغن داخل ماهی تابه بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. حالا تکه های مرغ را داخل روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. توی همان ماهی تابه گردوی پودر شده را داخل روغن بریزید و حدود 5 دقیقه تفت بدهید. حالا پیازداغ را اضافه کنید و با گردو چند دقیقه تفت بدهید. در مرحله بعد رب گوجه فرنگی و رب انار را داخل ماهی تابه بریزید و یک دقیقه تفت بدهید، سپس سبزی قرمه سرخ شده را اضافه کنید و همراه با مواد مخلوط کنید. حالا یک و نیم لیوان آب جوش اضافه کنید و هم بزنید و مرغ های سرخ شده را داخل خورش بچینید. درب ماهی تابه را ببندید و حرارت را کم کنید تا مرغ بپزد و خورش جا بیفتد. یکی دو ساعت بعد که خورش کاملا جا افتاد و به روغن آمد، بادمجان های سرخ شده را اضافه کنید و 5 دقیقه بعد قرمه مرغ خوشمزه ما آماده سرو است که می توانید آن را همراه با کته زعفرانی میل کنید، نوش جان. نکات مهم ـ رب انار نوعی رب گرفته شده از دانه های انار است که به دو صورت ترش و ملس در بازار موجود است. رب انار معمولا رنگ تیره ای دارد؛ ولی نباید بیش از حد سیاه باشد که نشانه سوختگی رب هنگام پخت است. رب انار مرغوب نباید بیش از حد سفت باشد؛ همچنین نباید بوی ترشیدگی بدهد. برای تهیه قرمه مرغ سعی کنید رب انار را از فروشگاه های معتبر و یا از کسانی که به صورت خانگی و تمیز رب انار را درست می کنند، تهیه کنید. ـ پیاز داغ عطر و طعم بسیار خوبی به آش می دهد؛ اما نکته مهم این است که پیاز داغ باید کاملاً ریز و خشک باشد. برای داشتن یک پیاز داغ پودری و خشک پیاز را به صورت نازک برش بزنید؛ سپس در روغن فراوان که از قبل داغ شده است، سرخ کنید. به این نکته توجه داشته باشید که پیاز باید در روغن شناور باشد. بنابراین نباید حجم زیادی از پیاز را در یک مرحله اضافه کنید. بعد از اینکه پیاز سرخ شد، آن را روی توری قرار دهید تا روغن اضافی آن کاملاً گرفته شود. سپس روی سینی پهن کنید. دوباره که این فرآیند را انجام دادید، پیازهای جدیدی را که سرخ کردید، روی پیاز داغ های قبلی نریزید؛ چون باعث روغنی شدن قبلی ها می شود. علاوه بر این باعث می شود که پیازها حالت خمیری پیدا کنند. ـ هنگام خرید بادمجان سعی کنید از بادمجان های چین اول استفاده کنید؛ چون بادمجان های چین دوم و سوم معمولاً پر تخم و تلخ هستند. همچنین موقع خرید بادمجان حتماً بادمجان های براق، کشیده و سنگین را انتخاب کنید. حواستان باشد که بادمجان زخمی نباشد. هنگام خرید بادمجان توجه کنید که کلاهک بادمجان هرچه کشیده تر باشد، نشان از شیرین بودن آن است. برای گرفتن تلخی بادمجان پوست بادمجان ها را بگیرید؛ اما برای اینکه له نشوند، کلاهک بالای آن ها را نکنید. آن ها را تمیز بشویید؛ سپس بین یک ربع تا نیم ساعت داخل ظرف آب نمکی که کمی از حد معمول شورتر است، قرار بدهید. بعد از آب نمک خارج کنید. با دست فشار دهید تا نمک و آب اضافه آن خارج شود. دیگر نیازی به شستن بادمجان ها نیست با این کار هم تلخی بادمجان گرفته می شود، هم اینکه موقع سرخ کردن روغن کم تری جذب بادمجان می شود. روش دیگری که می توانید با استفاده از آن تلخی و روغن اضافه بادمجان را بگیرید، این است که بادمجان ها را بعد از اینکه سرخ کردید، 2 تا 3 بار در آب در حال جوش بگذارید و اجازه دهید هر بار 1 دقیقه بماند؛ سپس از آب خارج کنید و آب کشی کنید. دوباره آب را عوض کنید و جوش بیاورید و این کار را انجام بدهید. |