| در تازه ترین رتبه بندی جهانی منتشر شده از سوی وب سایت های معتبر غذایی، سه دسر محبوب ترکیه توانستند در میان شش شیرینی برتر دنیا قرار بگیرند و جایگاه برجسته ترکیه در حوزه آشپزی و شیرینی پزی سنتی را بیش از پیش تثبیت کردند. کونِفه ی آنتاکیا، بهترین دسر جهان به گزارش تابناک؛ بر اساس این رتبه بندی، کونِفه ی آنتاکیا (Antakya Künefesi) با کسب بالاترین امتیاز، عنوان بهترین دسر جهان (رتبه اول) را به خود اختصاص داد. همچنین باقلوا (Baklava) در جایگاه پنجم جهان قرار گرفت و سارما پسته (Fistikli Sarma) نیز رتبه ششم را از آن خود کرد. در این رتبه بندی، طعم های ترکی، انگلیسی و ایتالیایی بر لیست حاکم بودند. پس از سه دسر ترکیه در میان شش رتبه برتر، دسرهای شاخص زیر نیز در فهرست 10 دسر برتر جهان قرار گرفتند: رتبه دوم: بستنی خامه ای (Kaymakli Dondurma) از انگلستان رتبه سوم: ژلاتو پسته (Gelato al Pistacchio) از ایتالیا رتبه چهارم: اشترودل (Strudel) از ایتالیا رتبه هفتم: تِملِبکه (Tembleque) از پورتوریکو رتبه هشتم: کِرِپ شیرین (Crêpes Sucrées) از فرانسه رتبه نهم: تینگینیس (Tinginys) از لیتوانی رتبه دهم: پائول دِ لو دو اووار (Pão de Ló de Ovar) از پرتغال |