| فراروـ پنکیک یا کیک تابه ای نوعی کیک نازک، تخت و گرد است که مایه آن به صورت خمیری شل است و داخل ماهی تابه روی اجاق گاز پخته می شود. پنکیک دستورالعمل های پخت متفاوتی دارد؛ اما شیر، تخم مرغ و روغن ازجمله مواد اولیه اصلی برای پخت پنکیک هستند. پنکیک بیشتر به عنوان یک صبحانه خوشمزه و مشهور در بسیاری از هتل ها و رستوران ها سرو می شود؛ همچنین یک میان وعده خوشمزه و جذاب برای کودکان است. به گزارش فرارو، پنکیک پرتقالی نوعی پنکیک بسیار خوشمزه پاییزی است که با میوه پرتقال تهیه می شود و به خاطر داشتن پرتقال تازه و زست پرتقال عطر و طعم بی نظیری دارد. اگر طرفدار میوه پرتقال و طعم های مربوط به آن هستید و دوست دارید این پنکیک خوشمزه را با روشی بسیار آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه پنکیک پرتقالی همراه ما باشید. مواد لازم برای درست کردن پنکیک پرتقالی پرتقال درشت: 1 عدد آرد سفید: 100 گرم ماست یونانی: 70 گرم شکر: 30 گرم تخم مرغ: 1 عدد بکینگ پودر: 4 گرم روغن: 15 گرم زست پرتقال: نصف قاشق غذاخوری مواد لازم برای روی پنکیک شکر قهوه ای: 2 قاشق غذاخوری زست پرتقال: 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه پنکیک پرتقالی  برای درست کردن این پنکیک خوشمزه ابتدا ارد، بکینگ پودر و شکر را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ، ماست یونانی، پرتقال پوست گرفته و خرد شده، زست پرتقال و روغن را داخل کاسه بریزید و با همزن بزنید تا یکدست شود. حالا این مواد را به ترکیب آرد و شکر اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید در حدی که مواد با هم مخلوط شوند. یک ماهی تابه نچسب را روی اجاق گاز بگذارید تا کاملا داغ شود. حالا به اندازه دو قاشق غذاخوری از مایه بردارید و وسط ماهی تابه بریزید. درب ماهی تابه را بگذارید و حدود دو دقیقه زمان بدهید تا یک طرف پنکیک بپزد و طلایی شود. حالا پنکیک را برگردانید تا سمت دیگرش هم طلایی شود. حالا پنکیک را از ماهی تابه خارج کنید و هر دو طرف پنکیک را داخل ترکیب شکر قهوه ای و زست پرتقال بزنید و توی ظرف سرو بچنید، نوش جان. نکات مهم ـ وقتی مایه پنکیک را داخل ماهی تابه ریختید، می توانید درب ماهی تابه را ببندید تا پنکیک بهتر پف کند. ـ به شعله اجاق گاز توجه داشته باشید. اگر حرارت اجاق گاز زیاد باشد، پنکیک شما قبل از اینکه بپزد، می سوزد و پف نخواهد کرد. ـ زست به پوست پرتقال یا پوست لیمو رنده شده می گویند که عطر خوبی به دسر می دهد. برای تهیه زست باید هنگام رنده کردن پوست پرتقال توجه داشته باشید که فقط قسمت رنگی و رویی پوست پرتقال را رنده کنید و وقتی قسمت سفید پوست دیده شد، دیگر رنده نکنید، چون قسمت های سفید پوست تلخ هستند و موجب تلخی دسر می شوند. زست را همیشه به صورت تازه به دسر اضافه کنید و نگذارید بماند. ـ به جای ماست یونانی می توانید از هر نوع ماست پر چرب یا هم زده استفاده کنید. |