| فراروـدسرها پای ثابت مهمانی ها و یکی از اصلی ترین منوهای خوشمزه رستوران ها هستند. دسرها معمولاً پس از غذا سرو می شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک می کند. پودینگ یا پادینگ نوعی دسر لطیف است که از شیر و شکر تهیه می شود و برای این که دارای غلظت باشند، معمولا به آن نشاسته، پودر ژلاتین و یا آرد گندم اضافه می کنند. به گزارش فرارو، پودینگ ها در طعم های گوناگونی مانند پودینگ وانیلی، میوه ای، زعفرانی، شکلاتی و... تهیه می شوند و هر کدام طرفدارن ویژه خود را دارند. پودینگ با کرم کدو حلوایی نوعی دسر دو رنگ و بسیار خوشمزه است که از ترکیب دو لایه پودینگ وانیلی و کرم کدو حلوایی تهیه می شود. این دسر شیک و مجلسی برای پذیرایی در شب یلدا نیز بسیار مناسب است. اگر دوست دارید این دسر خوشمزه و خاص را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه پودینگ با کرم کدو حلوایی همراه ما باشید. مواد لازم برای پودینگ شیر: 1 لیتر شکر: 1 پیمانه آرد گندم: 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ: 1 عدد پنیر ماسکارپونه: 1 بسته بیسکوییت پتی پور: 1 بسته وانیل: 1 قاشق چای خوری مواد لازم برای کرم کدو حلوایی کدو حلوایی: 1 کیلوگرم شکر: 2 پیمانه آب: 1 لیوان مواد لازم برای لایه رویی دسر ارده: 3 قاشق غذاخوری گردو خرد شده: 2 قاشق غذاخوری انار دانه شده: 5 قاشق غذاخوری طرز تهیه پودینگ  ابتدا شکر را همراه با آرد، نشاسته ذرت، زرده های تخم مرغ و وانیل داخل یک قابلمه مناسب بریزید و شیر را کم کم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. قابلمه را روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا مواد کم کم به غلظت برسد. بعد از اینکه به غلظت فرنی رسید، قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید و پنیر ماسکارپونه را اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا یکدست شود. بیسکوییت ها را با دستگاه غذاساز بزنید تا کاملا پوره شود، سپس کف ظرف مخصوص دسر یا لیوان های تک نفره دسر بریزید. در مرحله بعد پودینگ آماده را روی لایه بیسکوییتی بریزید تا جایی که یک سه چهارم ظرف با پودینگ پر شود. برای درست کردن کرم کدو حلوایی ابتدا کدو حلوایی را پوست و خرد کنید و داخل قابلمه بریزید و آب و شکر را اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا کم کم بپزد و نرم شود، سپس با گوشتکوب برقی میکس کنید تا کاملا پوره و یکدست شود. وقتی از حرارت افتاد و خنک شد با قیف روی لایه پودینگ بریزید و با ته قاشق یا کاردک روی آن را صاف کنید. ظرف را به مدت دو تا سه ساعت داخل یخچال بگذارید تا دسر ببندد، سپس روی دسر را با ترکیب ارده، گردو و انار دانه شده مخلوط کنید و روی دسر را با آن تزیین کنید، نوش جان. نکات مهم ـ کدو حلوایی یکی از انواع گیاهان علفی است که طعم شیرین و بافت نرم و لطیفی دارد. کدو حلوایی همچنین بسیار کم کالری است. کدو حلوایی سرشار از ریزمغزهایی است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند؛ همچنین دارای مقادیر زیادی کاروتنویید است. هنگام خرید کدو حلوایی به این نکات توجه کنید: ـ به رنگ کدو حلوایی دقت کنید. اگر کدو حلوایی رنگی مایل به سبز داشته باشد؛ یعنی بی مزه و نرسیده است. کدو حلوایی شیرین و خوشمزه نارنجی خوش رنگ است. ـ کدو حلوایی در دو نوع گرد و خمره ای در بازار موجود است؛ ولی کدو حلوایی گرد طعم و مزه بهتری دارد. ـ هنگام خرید حتما روی سطح کدو را کمی با دست فشار بدهید. اگر نشانه ای از شل بودن یا لهیدگی در آن مشاهده کردید، از خرید آن کدو صف نظر کنید. ـ کدوهایی را انتخاب کنید که پوست سفت، صاف و بدون چروک دارند. ـ کدویی را انتخاب کنید که روی پوستش لکه های کم تری داشته باشد. ـ کدو حلوایی شیرین، سنگین است. ـ نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفیدی دارد. نشاسته ذرت همچنین بافت نرمی دارد، به طوری که اگر مقداری از آن را بین دو انگشتتان بمالید، صدایی شبیه به جیرجیر از آن می شنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع دسرها و غذاها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت تفاوت دارد و نمی توان این دو را جایگزین یکدیگر کرد. نشاسته ذرت را می توانید در بسته بندی های بهداشتی از فروشگاه های مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید. ـ پنیر ماسکارپونه نوعی پنیر خامه ای مخصوص است که برای تهیه چیز کیک و دسرهای پنیری از آن استفاده می شود که نمک ندارد و بافت آن برای تهیه کیک و دسر مناسب است. از آنجا که پنیر ماسکارپونه در همه فروشگاه های مواد غذایی در دسترس نیست، می توانید به جای آن از پنیرهای خامه ای معمولی استفاده کنید که کم نمک باشند و همچنین چربی کم تری داشته باشند. پنیر لبنه و ویلی هم برای تهیه این دسر مناسب است، چون نمک و چربی کمتری دارد. |