| فراروـ در گذشته تنها نوشیدنی داغ محبوبی که وجود داشت، چای بود که همیشه دوست و آشنا را در کنار هم جمع می کرد و بهانه ای برای یک گفتگوی کوتاه و یا دید و بازدیدهای خانوادگی بود. با گذشت زمان کم کم نوشیدنی های جدید مانند قهوه هم جای خود را در میان مردم باز کردند و امروزه در دنیای مدرن نوشیدنی های داغ بسیار زیادی در کافه ها و رستوران ها موجود است که یا پایه قهوه دارند و یا با شیر و شکلات تهیه می شوند. به گزارش فرارو، از انواع قهوه گرفته تا شکلات داغ و انواع شیرها که با کف و خامه و شکلات تهیه می شوند، همگی نوشیدنی های مطبوعی هستند و طرفداران بسیار زیادی دارند. با توجه به شروع فصل سرما، خوردن نوشیدنی های داغ بسیار دلچسب است. ما در این مطلب می خواهیم 5 مدل نوشیدنی داغ بسیار خوشمزه و آسان را به شما آموزش بدهیم که می توانید با روشی آسان در منزل تهیه کنید و از خوردن آنها لذت ببرید، پس در ادامه این مطلب همراه ما باشید. 1ـ نوشیدنی زعفرانی مواد لازم برای تهیه نوشیدنی زعفرانی شیر: 2 پیمانه نشاسته ذرت: یک و نیم قاشق غذاخوری پودر پسته: یک و نیم قاشق غذاخوری شکر: 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده غلیظ: 1 قاشق غذاخوری خامه صبحانه: 1 قاشق مرباخوری گلاب: 1 قاشق چای خوری طرز تهیه نوشیدنی زعفرانی نشاسته ذرت را با نصف شیر سرد مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا هیچ گلوله ای باقی نماند. بقیه شیر را با شکر، پودر پسته، زعفران دم کرده و گلاب داخل شیرجوش بریزید و خوب هم بزنید و ظرف را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار بدهید. وقتی شیر گرم شد و بخار کرد، ترکیب شیر و نشاسته را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کم کم به غلظت برسد، سپس خامه را اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید تا براق شود و بعد اجاق گاز را خاموش کنید و نوشیدنی را داخل لیوان سرو بریزید، نوش جان. 2ـ نوشیدنی شکلاتی مواد لازم برای تهیه نوشیدنی شکلاتی شیر: 2 پیمانه نشاسته ذرت: یک و نیم قاشق غذاخوری شکر: 2 قاشق غذاخوری شکلات تلخ رنده شده: 25 گرم پودر فندق: 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو: 1 قاشق مرباخوری خامه صبحانه: 1 قاشق مرباخوری طرز تهیه نوشیدنی کاکائویی نشاسته ذرت را با نصف شیر سرد مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا هیچ گلوله ای باقی نماند. بقیه شیر را با شکلات تلخ رنده شده، پودر فندق و پودر کاکائو و شکر داخل شیرجوش بریزید و خوب هم بزنید و ظرف را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار بدهید. وقتی شیر گرم شد و بخار کرد، ترکیب شیر و نشاسته را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کم کم به غلظت برسد، سپس خامه را اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید تا براق شود و بعد اجاق گاز را خاموش کنید و نوشیدنی را داخل لیوان سرو بریزید، نوش جان. 3ـ نوشیدنی نارگیلی مواد لازم برای تهیه نوشیدنی نارگیلی شیر: 2 پیمانه نشاسته ذرت: 1 قاشق غذاخوری خامه صبحانه: 1 قاشق غذاخوری شکلات سفید خرد شده: 30 گرم وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری پودر نارگیل: 1 قاشق غذاخوری شکر: 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه نوشیدنی نارگیلی نشاسته ذرت را با نصف شیر سرد مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا هیچ گلوله ای باقی نماند. بقیه شیر را با شکر، شکلات سفید خرد شده و پودر نارگیل و وانیل داخل شیرجوش بریزید و خوب هم بزنید و ظرف را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار بدهید. وقتی شیر گرم شد و بخار کرد، ترکیب شیر و نشاسته را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کم کم به غلظت برسد، سپس خامه را اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید تا براق شود و بعد اجاق گاز را خاموش کنید و نوشیدنی را داخل لیوان سرو بریزید، نوش جان. 4ـ نوشیدنی گل محمدی مواد لازم برای تهیه نوشیدنی گل محمدی شیر: 2 پیمانه نشاسته ذرت: 1 قاشق غذاخوری شکر: 2 قاشق غذاخوری خامه صبحانه: 1 قاشق غذاخوری پودر گل محمدی: 1 قاشق مرباخوری پودر بادام: 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه نوشیدنی گل محمدی نشاسته ذرت را با نصف شیر سرد مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا هیچ گلوله ای باقی نماند. بقیه شیر را با شکر، پودر بادام و پودر گل محمدی داخل شیرجوش بریزید و خوب هم بزنید و ظرف را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار بدهید. وقتی شیر گرم شد و بخار کرد، ترکیب شیر و نشاسته را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کم کم به غلظت برسد، سپس خامه را اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید تا براق شود و بعد اجاق گاز را خاموش کنید و نوشیدنی را داخل لیوان سرو بریزید، نوش جان. 5ـ نوشیدنی پسته ای مواد لازم برای تهیه نوشیدنی پسته ای شیر: 2 پیمانه نشاسته ذرت: 1 قاشق غذاخوری شکر: 2 قاشق غذاخوری پودر پسته: 2 قاشق غذاخوری پودر هل: یک چهارم قاشق چای خوری خامه صبحانه: 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه نوشیدنی پسته ای نشاسته ذرت را با نصف شیر سرد مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا هیچ گلوله ای باقی نماند. بقیه شیر را با شکر، پودر پسته و پودر هل داخل شیرجوش بریزید و خوب هم بزنید و ظرف را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار بدهید. وقتی شیر گرم شد و بخار کرد، ترکیب شیر و نشاسته را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کم کم به غلظت برسد، سپس خامه را اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید تا براق شود و بعد اجاق گاز را خاموش کنید و نوشیدنی را داخل لیوان سرو بریزید، نوش جان. |