| فراروـ امروزه غذاهای بین المللی و مدرن طرفداران زیادی دارد. برخلاف گذشته که مردم جز غذاهای سنتی مانند انواع خورشت ها و پلوها و آبگوشت و آش میل به امتحان سایر غذاها نداشتند. در دنیای امروز با پیدایش اینترنت و گسترش فضای مجازی مردم با انواع غذاهای کشورهای مختلف دنیا آشنا شده اند و در برخی از رستوران ها نیز سرو می شوند. به گزارش فرارو، پیش غذای گیاهی با قارچ یکی از غذاهای مدرن است که با سبزیجاتی مانند فلفل دلمه ای، قارچ، پیاز و... تهیه می شود و برای گیاه خواران یک غذای مقوی و خوشمزه است. اگر دوست دارید این پیش غذای خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه پیش غذای گیاهی همراه ما باشید. مواد لازم برای پخت پیش غذای گیاهی قارچ: 500 گرم پیاز بزرگ: 1 عدد فلفل دلمه ای قرمز: نصف یک عدد فلفل دلمه ای زرد: نصف یک عدد فلفل دلمه ای سبز: نصف یک عدد گوجه فرنگی: 1 عدد پنیر پیتزا: نصف لیوان مواد لازم برای سس روغن زیتون: 50 میلی لیتر رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری سرخالی سیر رنده شده: 3 حبه نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و فلفل قرمز: به میزان دلخواه طرز تهیه پیش غذا با قارچ  برای درست کردن این پیش غذای ساده و خوشمزه ابتدا روغن زیتون، رب گوجه فرنگی، سیر رنده شده، نمک، فلفل سیاه و قرمز و پاپریکا را داخل یک کاسه بریزید و هم بزنید، سپس قارچ های شسته و خرد شده را داخل سس بریزید و هم بزنید تا مزه دار شود. پیاز را پوست و به صورت خلالی خرد کنید. فلفل دلمه ای ها را هم خرد کنید و همراه با گوجه فرنگی خرد شده داخل ظرف مخصوص فر بریزید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. حالا قارچ های مزه دار شده را روی این سبزیجات خرد شده بریزید و ظرف را به مدت 20 دقیقه داخل فر 180 درجه قرار بدهید. بعد از این مدت زمان ظرف را از فر خارج کنید و پنیر پیتزا را روی مواد بریزید و دوباره ظرف را داخل فر برگردانید و به مدت 5 دقیقه گریل را روشن کنید تا پنیر آب و برشته شود. پیش غذای خوشمزه و مقوی ما در این مرحله آماده سرو است، نوش جان. نکات مهم ـ فلفل دلمه ای یکی از سبزیجات پرخاصیت است که مصرف آن برای تمامی افراد به ویژه کودکان توصیه شده است. این سبزی دارای سه رنگ سبز، زرد و قرمز است که رنگ سبز آن طعم قوی تری دارد. فلفل دلمه ای به دلیل مواد مغذی ازجمله ویتامینی که دارد، منشأ درمان سرماخوردگی است و همچنین برای درمان کم خونی، حفاظت از چشم و تقویت قوه بینایی و رفع یبوست بسیار مفید است. ته فلفل دلمه ای برجستگی هایی وجود دارد. فلفل دلمه هایی که چهار برجستگی در زیر خود دارند، ماده هستند. فلفل دلمه ای ماده پر تخم است و طعم شیرینی دارد؛ بنابراین برای تهیه انواع سالاد و خام خواری مناسب تر از فلفل نر است. فلفل دلمه ای که سه برجستگی در زیر خود دارد، نر است. تخم کم تری دارد و تندتر است. برای غذا پختن از آن استفاده می شود و در آشپزی کاربردی تر است. برعکس فلفل دلمه ای ماده بعد از تفت دادن و پختن اصلاً تلخ نمی شود و خوشمزه باقی می ماند. ـ روغن زیتون به دلیل ارزش غذایی بالایی که دارد، در رژیم غذایی بسیاری از افراد از جایگاه ویژه ای برخوردار است. اما از آنجا که قیمت روغن زیتون خالص بالاست، معمولاً در هنگام عرضه در بازار با روغن های معمولی مخلوط می شود. درنتیجه از کیفیت آن کاسته می شود؛ بنابراین کسانی که به دنبال خرید روغن زیتون هستند، اغلب می پرسند که چطور روغن زیتون اصل را تشخیص بدهیم. البته تشخیص خالص بودن روغن زیتون کار چندان ساده ای نیست. با این حال کارشناسان برای تشخیص روغن زیتون اصل سه روش را به شرح ذیل ارائه داده اند: 1- برای انتخاب روغن مرغوب بهتر است که اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است؛ بنابراین اگر بوی فلز احساس کردید، بدانید که روغن نامرغوب یا فاسد است. 2- روش دوم برای تشخیص روغن زیتون اصل این است که آن را بچشید. اگر 1 قاشق روغن زیتون را در دهان خود بریزید و در دهان بچرخانید و با استشمام هوا آن را فرو بدهید، باید بعد از چند لحظه در گلوی خود تلخی و تندی شدیدی احساس کنید. به نحوی که گلوی شما بسوزد. در بعضی موارد افراد به دلیل تندی بیش از حد روغن به سرفه می افتند. درست پس از 1 دقیقه مزه تلخی و تندی از بین می رود و خوشمزه می شود. ضمن اینکه فرد با خوردن این روغن در دهان خود احساس چربی نمی کند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان احساس شیرینی و در انتهای آن احساس تلخی و سوزش خواهید داشت. 3- روش بعدی برای تشخیص روغن زیتون اصل رنگ آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. البته رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای تعیین کیفیت روغن نیست؛ زیرا به راحتی می توان در آن تقلب کرد. ـ قارچ طبع گرمی دارد و سرشار از پروتیین، ویتامین، مواد معدنی، آمینو اسید، فیبر، مس، آهن، آنتی اکسیدان، آمینو اسید و... است، همچنین در پیش گیری از سرطان سینه و پروستات موثر است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. هنگام خرید قارچ به این نکته توجه داشته باشید که قارچ تازه حتماً نباید سفید و شفاف باشد. یکی از راه های تشخیص قارچ سالم این است که قارچ باید تا حدودی سنگین باشد. اگر قارچ سبک و توخالی باشد، سالم نیست. کلاهک قارچ سالم نباید شکاف داشته باشد؛ همچنین بهتر است قارچ هایی را که روی پوست آنها لکه قهوه ای دارند، خریداری نکنید و اگر خریداری کردید، حتماً به صورت پخته آن را مصرف کنید. |