| فرارو-شستن مرغ خام ممکن است در ظاهر اقدامی بهداشتی به نظر برسد، اما کارشناسان می گویند این عادت رایج می تواند سلامت شما را به خطر بیندازد. به نقل از ساینس الرت، تحقیقات نشان می دهند که شستن مرغ نه تنها باکتری ها را از بین نمی برد، بلکه ممکن است آن ها را به سینک، تخته برش و سایر سطوح منتقل کند. به گفته متخصصان، رعایت چند نکته ساده مانند استفاده از تخته برش جداگانه و پخت کامل گوشت، بسیار مؤثرتر و ایمن تر از شستشو است و می تواند از شما و خانواده تان در برابر عفونت ها و مسمومیت های ناشی از باکتری محافظت کند. یک نظرسنجی در سال 2022 در آمریکا نشان داد که 73 درصد از افراد مرغ خام را می شویند و تنها 30 درصد از آنها از مضر بودن این کار اطلاع داشتند. کارشناسان هشدار می دهند که این کمبود آگاهی، سلامت افراد را به خطر می اندازد. مطالعات نشان می دهند هر سال میلیون ها نفر به دلیل مصرف یا آماده سازی نادرست مرغ خام در آمریکا دچار بیماری می شوند و باکتری های سالمونلا و اشریشیا کلی از اصلی ترین دلایل ابتلا به این بیماری ها هستند. در سال 2019، وزارت کشاورزی آمریکا گزارش داد که 26 درصد افرادی که مرغ خام را شستند، باکتری ها را حتی پس از تمیز کردن سینک به سبزیجات منتقل کردند. کارشناسان می گویند برای محافظت از خود و خانواده در برابر باکتری های موجود در مرغ خام، بهتر است این اقدامات ساده اما موثر را انجام دهید: مرغ و بوقلمون خام را نشویید. تخته برش جداگانه برای گوشت خام استفاده کنید. پس از تماس با گوشت خام، دستان خود را حداقل 20 ثانیه با آب و صابون بشویید. برای اطمینان از پخت کامل، دمای داخلی مرغ را با دماسنج غذایی اندازه گیری کنید و مطمئن شوید که به حداقل 74 درجه سانتی گراد (165 درجه فارنهایت) رسیده است. |