| معاون پیشگیری سازمان آتش نشانی تهران در گفت وگویی اشاره کرد: رستوران های بازار تهران از سیلندرهای گاز مایع (LPG) استفاده می کنند که خطر آن ها بسیار بیشتر از لوله کشی گاز است. به طوریکه در صورت بروز حادثه توسط سیلندرها، یک محدوده کامل تخریب می شود. انتقال گاز به رستوران ها ایمن تر از استفاده از سیلندرها است. اگر 11 سرای بحرانی بازار بزرگ تا قبل از عید ایمنی را رعایت نکنند و تعیین تکلیف نشوند، به سمت پلمب پیش خواهند رفت. پنج مخزن مرکزی و اسپرینکلر در ورودی مغازه ها؛ طرحی که حریق را قبل از گسترش مهار می کند. مطالعات آماده است، بازار آماده است؛ به دلیل عدم همکاری یک سری از نهاد و سازمان ها این طرح متوقف ماند. |