| فرارو- سالادها همیشه محبوب اند! از پیش غذا گرفته تا مزه کنار غذا همیشه پای سالاد در میان است. اصلا فصل پاییز که از راه می رسد، وقت درست کردن سالادهای رنگارنگ و زیباست. اسفناج، نارنگی و انار پایه ثابت وقتی روی میز یا سفره سالاد نباشد، انگار سفره یک چیز اساسی کم دارد. سالادها انقدر متنوع و هیجان انگیز و رنگارنگ هستند که تمامی ندارند. مثلا در رستوران ها معمولا یک میز مخصوص فقط به سالاد اختصاص دارد که هرکدامشان انگار دارند به شما چشمک می زنند. به گزارش فرارو، سالادها در اصل به عنوان پیش غذا سرو می شوند اما بعضی وقت ها انقدر چیزهای خوشمزه و مقوی داخلشان هست که برای خودشان یک پا غذای اصلی به حساب می آیند. مثلا اگر سالاد سزار را تنها بخورید، آنقدر سیر می شوید که جا برای غذا نمی ماند، حالا سالاد ماکارانی که جای خودش را دارد. سالاد پروتیینی نوعی سالاد سرد بسیار خوشمزه و مقوی است که به دلیل داشتن لوبیا چیتی پخته و سینه مرغ پروتیئن بالایی دارد و می توانید از آن به عنوان غذای اصلی یا پیش غذا استفاده کنید. اگر دوست دارید این سالاد خوشمزه و پروتیینی را با روشی آسان در منزل تهه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه سالاد پروتیینی همراه ما باشید. مواد لازم برای تهیه سالاد پروتیینی لوبیا چیتی پخته: 1 لیوان سینه مرغ خرد و گریل شده: 1 لیوان خیارشور خرد شده: نصف لیوان زیتون خرد شده: نصف لیوان جعفری خرد شده: 2 قاشق غذاخوری سس مایونز: 1 قاشق غذاخوری سرپر پنیر خامه ای: 1 قاشق غذاخوری سرپر نمک و فلفل و آویشن: به میزان لازم طرز تهیه سالاد پروتیینی برای درست کردن این سالاد پروتیینی خوشمزه کافی است لوبیا چیتی پخته، سینه مرغ خرد شده و گریل شده، خیارشور و زیتون خرد شده و جعفری خرد شده را با هم مخلوط کنید. حالا ترکیب سس مایونز و پنیر خامه ای را همراه با مقداری نمک، فلفل و آویشن به مواد سالاد اضافه کنید و حسابی هم بزنید و زیرو و رو کنید. سالاد پروتیینی خوشمزه ما در این مرحله آماده سرو است، نوش جان. نکات مهم ـ برای درست کردن مرغ گریل شده ابتدا مرغ را خرد و با نمک، فلفل، پاپریکا و ادویه مخصوص مرغ مزه دار کنید. سپس داخل تابه بدون روغن و با حرارت خیلی کم گریل کنید. ـ اگر جعفری تازه در دسترس ندارید به جای آن می توانید از شوید خشک استفاده کنید. ـ زیتون یکی از خوشمزه ترین و مفیدترین خوردنی های همراه با غذاست که لذت غذا خوردن را چندین برابر می کند و از ارزش غذایی بالایی برخودار است. زیتون سیاه به دلیل داشتن ویتامین آ می تواند سلامتی چشم و بینایی را بهبود ببخشد. برخی مطالعات دانشمندان نشان داده است که خوردن زیتون سیاه موجب تسکین برخی درد ها در مفاصل می شود. زیتون سیاه حاوی برخی خواص ضد التهاب قوی است که می تواند از بیماری های قلبی عروقی جلوگیری کند. مصرف زیتون سیاه به طور منظم می تواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند. حال که با برخی خواص زیتون آشنا شدید، ممکن است این سوال برای تان پیش بیاید که اگر زیتونی که خریده اید تلخ بود، چطور باید تلخی آن را بگیرید؟ همه انواع زیتون ها تلخ هستند که راه از بین بردن تلخی آن شستشوی چندباره آن ها با آب است؛ یعنی اینکه زیتون ها را سه تا چهار بار باید بشویید. سپس بعد از هر بار شستن در آب نمک بخوابانید تا طعم مطلوبی به دست بیاورد. پس از اینکه تلخی زیتون ها از بین رفت، دوباره آن ها را در آب نمک که مقدار شوری آن مطابق میل شماست، بریزید؛ سپس روی زیتون ها 2 قاشق روغن زیتون و یک قاشق گل پر بریزید و در جای خنک به غیر از یخچال نگه دارید. |