| فراروـ دسرها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین خوراکی ها در سراسر جهان هستند. دسرها پای ثابت مهمانی ها و یکی از اصلی ترین منوهای خوشمزه رستوران ها هستند که معمولاً پس از غذا سرو می شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک می کند و یک عصرانه دلنشین در کنار چای و قهوه به شمار می روند. دسرها در طعم های گوناگونی مانند دسر وانیلی، میوه ای، زعفرانی، شکلاتی و... تهیه می شوند و هر کدام طرفدارن ویژه خود را دارند. به گزارش فرارو، کدو حلوایی یکی از سبزیجات مشهور فصل پاییز است و شما می توانید انواع و اقسام غذاها، سوپ ها، دسرها و خوراکی های خوشمزه را با کدو حلوایی تهیه کنید. دسر بستنی کدو حلوایی نوعی دسر بسیار خوشمزه با عطر و طعم کدو، دارچین، هل، زعفران و... است که همزمان طعم بستنی سنتی زعفرانی و عطر و طعم کدو حلوایی را با هم دارد. اگر دوست دارید این دسر پاییزی خوشمزه را در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه دسر بستنی کدو حلوایی همراه ما باشید. مواد لازم برای تهیه دسر بستنی کدو حلوایی شیر: 2 لیوان شکر: نصف لیوان پوره کدو حلوایی: 400 گرم نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری خامه صبحانه: 50 گرم آرد گندم: 2 قاشق غذاخوری کره: 50 گرم گلاب: یک سوم لیوان پودر هل: نصف قاشق چای خوری پودر دارچین: نصف قاشق چای خوری زعفران دم کرده غلیظ: 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه دسر بستنی کدو حلوایی  کدو حلوایی را پوست کنید و با نصف لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بپزد، سپس کدوهای پخته را پوره کنید تا کاملا له شود. آرد گندم، نشاسته ذرت و شیر را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و خیلی خوب هم بزنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. حالا پوره کدو حلوایی، شکر، خامه صبحانه، پودر هل، وانیل، پودر دارچین، گلاب و زعفران دم کرده را اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا مواد یکدست شود. حالا قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا مواد کم کم به غلظت فرنی برسد، سپس اجاق گاز را خاموش کنید و کره را اضافه کنید و هم بزنید. دسر را داخل ظرف مورد نظر سرو بریزید و به مدت دو تا سه ساعت داخل یخچال بگذارید تا دسر ببندد. قبل از سرو می توانید روی دسر را با خلال پسته به دلخواه تزیین کنید، نوش جان. نکات مهم ـ کدو حلوایی یکی از انواع گیاهان علفی است که طعم شیرین و بافت نرم و لطیفی دارد. کدو حلوایی همچنین بسیار کم کالری است. کدو حلوایی سرشار از ریزمغزهایی است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند؛ همچنین دارای مقادیر زیادی کاروتنویید است. هنگام خرید کدو حلوایی به این نکات توجه کنید: 1ـ به رنگ کدو حلوایی دقت کنید. اگر کدو حلوایی رنگی مایل به سبز داشته باشد؛ یعنی بی مزه و نرسیده است. کدو حلوایی شیرین و خوشمزه نارنجی خوش رنگ است. 2ـ کدو حلوایی در دو نوع گرد و خمره ای در بازار موجود است؛ ولی کدو حلوایی گرد طعم و مزه بهتری دارد. 3ـ هنگام خرید حتما روی سطح کدو را کمی با دست فشار بدهید. اگر نشانه ای از شل بودن یا لهیدگی در آن مشاهده کردید، از خرید آن کدو صف نظر کنید. 4ـ کدوهایی را انتخاب کنید که پوست سفت، صاف و بدون چروک دارند. 5ـ کدویی را انتخاب کنید که روی پوستش لکه های کم تری داشته باشد. 6ـ کدو حلوایی شیرین سنگین است. ـ نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفیدی دارد. نشاسته ذرت همچنین بافت نرمی دارد، به طوری که اگر مقداری از آن را بین دو انگشتتان بمالید، صدایی شبیه به جیرجیر از آن می شنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع دسرها و غذاها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت تفاوت دارد و نمی توان این دو را جایگزین یکدیگر کرد. نشاسته ذرت را می توانید در بسته بندی های بهداشتی از فروشگاه های مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید. ـ همانطور که می دانیم گلاب عصاره خوشبوی گل محمدی است که مرغوب ترین نوع آن در شهرهای کاشان و میمند فارس تهیه می شود. امروز در همه فروشگاه ها و سوپر مارکت ها شیشه های گلاب را در اشکال و با نام های تجاری گوناگون می بینیم که بسیاری از آنها خالص نیستند و عطر و بوی گلاب اصیل را ندارند. گلاب اصل بوی گل محمدی می دهد و شما بوی ترشیدگی از آن استشمام نمی کنید. رنگ گلاب اصل شفاف، روشن و بدون رسوب است. گلاب اصل همچنین طعمی سنگین و مایل به تلخی دارد؛ پس هنگام خرید گلاب به این نکات توجه داشته باشید. |