| فراروـ پای pie در اصطلاح انگلیسی به غذای پخته شده با خمیر می گویند که یا با مواد شیرینی و خامه ای یا با مواد غذایی و خوراکی شور پر می شود. تاریخچه پای معمولا به دوران باستان و امپراطوری یونان و روم باز می گردد. پای از یک لایه خمیری با لایه ای از میوه و مربا یا ترکیبی از سبزیجات، گوشت، تخم مرغ، لبنیات و... تشکیل شده است. به گزارش فرارو، انواع پای شیرین شامل پای سیب، پای آلبالو، پای خامه ای، پای کدو، پای گیلاس و... است و انواع پای شور شامل پای سیب زمینی، پای گوشت، پای مرغ و قارچ، پای ماهی، پای اسفناج و... می شود. پای نارنگی نوعی دسر شیرین و لطیف با طعم و رنگ نارنگی است که عطر و بوی پاییز را به خانه تان می آورد. اگر دوست دارید این شیرینی خوشمزه پاییزی را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه پای نارنگی همراه ما باشید. مواد لازم برای تهیه پای نارنگی آرد سفید قنادی: 260 گرم کره: 100 گرم تخم مرغ: 2 عدد شکر: 70 گرم بکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری نمک: نوک قاشق چای خوری وانیل: نوک قاشق چای خوری مواد لازم برای تهیه کرم نارنگی نارنگی شیرین و متوسط: 5 عدد (250 گرم) شکر: 150 گرم نشاسته ذرت: 4 قاشق سوپ خوری آب سرد: 50 گرم طرز تهیه پای نارنگی  برای درست کردن این تارت خوشمزه ابتدا تخم مرغ، وانیل و شکر را داخل یک کاسه مناسب بریزید و با همزن دستی خیلی تند هم بزنید تا شکر و تخم مرغ حل شوند. در مرحله بعد کره نرم و به دمای محیط رسیده را اضافه کنید و با همزن دستی خیلی تند هم بزنید تا کره با مواد به صورت یکدست مخلوط شود. حالا ترکیب آرد، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط و کم کم به مایه تارت اضافه کنید و هم بزنید. وقتی شبیه به خمیر شد، با دست ورز بدهید تا خمیر یکدستی شکل بگیرد و به دست نچسبد. خمیر را داخل کیسه نایلونی بگذارید و به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا استراحت کند. در این فاصله باید کرم نارنگی را درست کنید. نارنگی ها را پوست کنید و داخل دستگاه مخلوط کن بریزید و یک دقیقه بزنید تا کاملا میکس شود و بعد داخل قابلمه بریزید. شکر را اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید و هم بزنید تا شکر حل شود. حالا نشاسته ذرت و آب را با هم مخلوط و به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا کم کم کرم یکدست و غلیظی شکل بگیرد. قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید و روی کرم را با کیسه نایلونی بپوشانید. بعد از اینکه خمیر پای استراحت کرد، آن را از یخچال خارج کنید. یک سوم خمیر را داخل فریزر بگذارید تا سرد شود، سپس بقیه خمیر را با وردنه باز کنید. کف قالب موردنظرتان کاغذ روغنی پهن کنید و روی کاغذ و دیواره ها را چرب کنید. خمیر باز شده را داخل قالب قرار بدهید و کامل کف قالب و دیواره ها را با خمیر بپوشانید. روی خمیر چند سوراخ با چنگال ایجاد کنید، سپس کرم نارنگی را روی خمیر بریزید و کاملا پخش کنید. خمیری که داخل فریزر قرار داده بودید، خارج کنید و با قسمت درشت رنده، روی لایه کرم رنده کنید تا جایی که کل سطح لایه کرمی را بپوشاند. حالا قالب را داخل فر 180 درجه که از قبل گرم کرده اید به مدت 40 دقیقه قرار بدهید تا پای نارنگی بپزد. بعد از خنک شدن، پای را از قالب خارج کنید و داخل ظرف سرو بگذارید. در این مرحله پای نارنگی خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان. نکات مهم ـ نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفیدی دارد. نشاسته ذرت همچنین بافت نرمی دارد، به طوری که اگر مقداری از آن را بین دو انگشتتان بمالید، صدایی شبیه به جیرجیر از آن می شنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع دسرها و غذاها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت تفاوت دارد و نمی توان این دو را جایگزین یکدیگر کرد. نشاسته ذرت را می توانید در بسته بندی های بهداشتی از فروشگاه های مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید. ـ نکته مهمی که باید در مورد آرد به آن توجه کنید، کیفیت آرد های موجود در بازار است که با هم تفاوت دارند. به همین دلیل متناسب با کیفیت آرد ممکن است میزان آن کم تر یا زیاد تر از مقداری شود که در دستور گفته شده است. بنابراین موقع اضافه کردن آرد به این مسئله توجه داشته باشید. اگر دیدید مواد شیرینی درحال سفت شدن است؛ ولی هنوز مقداری از آرد باقی مانده است؛ یعنی آردی که اضافه کرده اید، کافی است و بقیه را اضافه نکنید. اگر هم طبق دستور عمل کردید؛ ولی حس کردید مواد شما هنوز به آن غلظتی که باید برسد، نرسیده است؛ یعنی باید کمی بیشتر آرد اضافه کنید. بنابراین شما همیشه مقدار آردی را که در دستور گفته شده است، تهیه کنید. حال ممکن است این مقدار با توجه به کیفیت آرد کم یا زیاد شود . |