|               نرگس سموری، کارشناس اداره غذا سازمان غذا و دارو، با اشاره به انجام بازسازی در برخی کارگاه های فاقد مجوز گفت: نبود نظارت بهداشتی و انجام فرآیند در محیط های غیراستاندارد، احتمال آلودگی شیمیایی و کاهش ایمنی مصرف را افزایش می دهد.      به گزارش ایلنا، سموری تأکید کرد که صدور و تمدید پروانه بهداشتی ساخت برای بازسازی ظروف نچسب تنها از سوی معاونت های غذا و دارو انجام می شود و صرفا واحدهای تولیدی دارای پروانه ساخت مجاز به اجرای این فرآیند هستند.      به گفته وی، واحدهای صنفی فقط مجاز به جمع آوری ظروف مستهلک و ارسال آن ها به کارخانه ها یا کارگاه های دارای مجوز بهداشتی اند تا مراحل بازسازی تحت نظارت کامل انجام شود.      بنا بر اعلام سازمان غذا و دارو، ظروف بازسازی شده باید بر اساس استانداردهای ملی تولید شوند و درج عبارت بازسازی شده به صورت خوانا روی برچسب محصول الزامی است تا مصرف کنندگان از ماهیت کالا آگاه باشند.                   |