| فراروـ امروزه غذاهای مدرن طرفداران زیادی دارد. برخلاف گذشته که مردم جز غذاهای سنتی مانند انواع خورشت ها و پلوها و آبگوشت و آش میل به امتحان سایر غذاها نداشتند. در دنیای امروز با پیدایش اینترنت و گسترش فضای مجازی مردم با انواع غذاهای متنوع با مواد گوناگون آشنا شده اند و آن را در منزل درست می کنند. به گزارش فرارو، راما نوعی غذای خوراک مانند است که از ترکیب بی نظیر کوفته قلقلی با قارچ، کشک و نعناع داغ طبخ می شود و طعم شگفت انگیزی دارد. این غذا ابداع خانم ملاحت کامیار، مدرس و کارشناس آشپزی است و برای پذیرایی در مهمانی ها و جشن تولدها یک انتخاب مناسب است. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه راما همراه ما باشید.مواد لازم برای پخت راما       گوشت چرخ شده گوساله: 400 گرم   پیاز: 1 عدد   سیر: 5 حبه   قارچ خرد شده: 10 عدد   سیب زمینی بزرگ: 2 عدد   کشک: نصف پیمانه   نعناع خشک: 2 قاشق غذاخوری   آب سرد: نصف پیمانه   نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم   روغن: به میزان لازم      طرز تهیه راما 
 برای درست کردن این غذای خوشمزه ابتدا پیاز و سیر را رنده بزنید و به گوشت چرخ شده اضافه کنید. مقداری نمک، فلفل و زردچوبه روی گوشت بریزید و حسابی مواد را ورز بدهید تا با هم مخلوط شوند. حالا از مایه گوشتی به اندازه نصف قاشق غذاخوری بردارید و کوفته قلقلی های یکدست و یک اندازه درست کنید. مقدار کمی روغن داخل یک ماهی تابه مناسب و بزرگ بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید و کوفته قلقلی ها را داخل ماهی تابه بچینید. حرارت را کم کنید تا کوفته ها کم کم سرخ شوند و آب بیندازند. ماهی تابه را خیلی آرام تکان بدهید تا هر دو طرف کوفته قلقلی ها سرخ شود. در مرحله بعد قارچ شسته و خرد شده را به ماهی تابه اضافه کنید و همراه با کوفته قلقلی هم بزنید تا قارچ کم کم آب بیندازد. در این مرحله حرارت اجاق گاز را متوسط کنید. بعد از اینکه قارچ آب انداخت و همراه با کوفته ها شروع به جوشیدن کرد، کشک و آب سرد را با هم مخلوط کنید و روی ترکیب کوفته قلقلی ها و قارچ بریزید. حرارت را کم کنید تا مواد حدود 20 دقیقه بجوشد. در این فاصله سیب زمینی را پوست و به صورت خلالی خیلی خیلی نازک برش بزنید. می توانید از خردکن های مخصوص چیپسی کردن سیب زمینی استفاده کنید. سیب زمینی های خلالی را دو بار بشویید و با دستمال خشک کنید تا نشاسته آن گرفته شود، سپس خلال ها را داخل روغن داغ سرخ کنید و کنار بگذارید. داخل یک ماهی تابه جداگانه نعناع داغ درست کنید. ظرف مورد نظر سرو را انتخاب کنید. نیمی از راما را داخل ظرف بریزید و کمی نعناع داغ روی آن بریزید و خلال سیب زمینی سرخ شده بپاشید. بقیه راما را داخل ظرف بریزید و روی آن دوباره نعناع داغ و خلالی سیب زمینی سرخ شده بریزید و نوش جان.نکات مهم ـ قارچ طبع گرمی دارد و سرشار از پروتیین، ویتامین، مواد معدنی، آمینو اسید، فیبر، مس، آهن، آنتی اکسیدان، آمینو اسید و... است، همچنین در پیش گیری از سرطان سینه و پروستات موثر است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. هنگام خرید قارچ به این نکته توجه داشته باشید که قارچ تازه حتماً نباید سفید و شفاف باشد. یکی از راه های تشخیص قارچ سالم این است که قارچ باید تا حدودی سنگین باشد. اگر قارچ سبک و توخالی باشد، سالم نیست. کلاهک قارچ سالم نباید شکاف داشته باشد؛ همچنین بهتر است قارچ هایی را که روی پوست آنها لکه قهوه ای دارند، خریداری نکنید و اگر خریداری کردید، حتماً به صورت پخته آن را مصرف کنید. کشک کالری بالایی دارد. اگر اضافه وزن دارید، در مصرف آن احتیاط کنید. از طرف دیگر کشک ها درصدی نمک دارند؛ بنابراین در غذاهایی که از کشک استفاده می کنید، حتماً نمک را بعد از اضافه کردن کشک و چشیدن غذا اضافه کنید. به این نکته توجه داشته باشید که کشک خیلی زود فاسد می شود و مسمومیت ناشی از آن هم بسیار شدید است. حتماً از کشک های بسته بندی شده و پاستوریزه استفاده کنید. البته کشک های محلی بسیار خوشمزه تر هستند. اگر می خواهید از کشک محلی استفاده کنید، حتماً از جای مطمئن تهیه کنید. کشک با اینکه بسیار مغذی است؛ اما نفاخ و دیرهضم است. اگر جزء افرادی هستید که مشکلات گوارشی دارید، در مصرف آن احتیاط کنید. استفاده از نعناع خشک به همراه کشک به هضم آن کمک می کند. |