فراروـ اگر فکر می کنید ایتالیا فقط به پاستا و پیتزاهایش معروف است، سخت در اشتباهید! مردم ایتالیا در درست کردن انواع شیرینی های خوشمزه و دسرهای رنگارنگ نیز تبحر خاصی دارند. پنفورته یکی از همین شیرینی های سنتی ایتالیا است که اصالت آن به شهر سیِنا در منطقه توسکانی برمی گردد. این شیرینی انقدر قدمت دارد که می شود رد پای دستور پخت آن را تا قرن سیزدهم میلادی هم جستجو کرد. به گزارش فرارو، پنفورته در زبان ایتالیایی به معنای نان قوی یا نان سنگین است که احتمالا بافت سنگین و مواد اصلی تشکیل دهنده آن دلیل این نام گذاری است. بهتر است بدانید از شیرینی پنفورته برای پذیرایی در کریسمس و جشن های سنتی کشور ایتالیا استفاده می شود. ترکیب این شیرینی با میوه خشک و ادویه و عسل یک ترکیب برنده و بی نظیر است که می توانید مانند مردم ایتالیا یک برش از آن را همراه با یک فنجان قهوه در یک روز سرد پاییزی میل کنید و از طعم شگفت انگیز آن لذت ببرید. اگر دوست دارید این شیرینی خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه پنفورته همراه ما باشید. مواد لازم برای تهیه شیرینی پنفورته آرد سفید قنادی: 100 گرم ترکیب مغز بادام و فندق خام: 250 گرم مخلوط میوه خشک شامل انجیر، کشمش و خلال پرتقال: 200 گرم پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری عسل: 200 گرم شکر: 150 گرم پودر دارچین: 1 قاشق چای خوری سرخالی پودر زنجبیل: نوک قاشق چای خوری پودر قند برای تزیین: به میزان لازم طرز تهیه شیرینی پنفورته  برای درست کردن این شیرینی خوشمزه ابتدا مغزهای خام را داخل ماهی تابه بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز حدودا 10 دقیقه تفت بدهید تا برشته شوند. حالا مغزهای تفت داده را کنار بگذارید تا خنک شود. در مرحله بعد انجیرخشک را خرد کنید و همراه با کشمش و خلال پرتقال با آرد و پودر کاکائو و پودر دارچین و زنجبیل مخلوط کنید و هم بزنید. عسل و شکر را داخل یک ماهی تابه نچسب بریزید و روی حرات خیلی کم اجاق گاز قرار بدهید تا شکر کاملا ذوب و با عسل مخلوط شود. حالا ترکیب عسل و شکر داغ را روی مواد خشک بالا بریزید و خیلی فوری هم بزنید تا همه مواد به هم بچسبند. داخل سینی فر یا یک قالب گرد کاغذ روغنی پهن کنید و خمیر به دست آمده را داخل قالب پهن کنید. قالب را داخل فر 180 درجه سانتیگراد که از قبل گرم کرده اید، به مدت 30 دقیقه قرار بدهید تا شیرینی بپزد. بعد از اینکه شیرینی پخت، قالب را از فر خارج کنید و اجازه بدهید خنک شود. سپس روی شیرینی پودر قند بپاشید و با یک چاقوی تیز شیرینی را به قطعات کوچک تر برش بزنید. شیرینی پنفورته خوشمزه ما در این مرحله آماده سرو است، نوش جان. |