رییس سندیکای صنایع کنسرو، مسعود بختیاری ، وضعیت بازار کنسرو ماهی را بحرانی توصیف کرد و گفت که نبود مدیریت مناسب بر بازار و تأخیر در ثبت سفارش ماهی تون وارداتی باعث افزایش قیمت تمام شده تولید شده است. به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، کمبود و گرانی مواد اولیه و مشکلات در تأمین قوطی و ملزومات قوطی سازی شرایط تولید را دشوار کرده است. قیمت هر کیلو ماهی تون صید داخل به بیش از 210 هزار تومان رسیده و در نتیجه قیمت کنسرو ماهی 180 گرمی در شهریورماه 119 هزار تومان اعلام شده است. بختیاری افزود که تاخیر در واردات ماهی تون باعث شد سهم وارداتی کمتر از 10 هزار تن باشد، در حالی که نیاز برای شش ماهه اول سال حدود 35 هزار تن بود و این موضوع زمان طلایی برای تأمین مواد اولیه را از دست داد . با ادامه این روند و افزایش قیمت مواد اولیه، تولید مقرون به صرفه نیست و تولیدکنندگان ناچار به افزایش قیمت هستند. همچنین، تولید در شش ماهه نخست سال 20 درصد کاهش یافته و این مسئله در کنار قدرت خرید محدود مردم، بر رکود بازار تأثیر گذاشته است. |