فراروـ سوپ یکی از محبوب ترین پیش غذاهای دنیاست که در بسیاری از رستوران ها به صورت پیش غذا و غذای اصلی در انواع و طعم های گوناگون سرو می شود. سوپ همچنین به دلیل داشتن سبزیجات، مرغ، حبوبات و مواد لبنی مثل شیر و خامه ارزش غذایی بالایی دارد و می تواند جایگزین مناسبی برای غذای اصلی به خصوص وعده شام باشد. به گزارش فرارو، سوپ سالمورخو نوعی سوپ سرد با بافت کرمی و نرم است که اصالت آن به جنوب کشور اسپانیا برمی گردد. این سوپ ساده که از ترکیب چند نوع ماده غذایی دم دستی تهیه می شود، بسیار قدیمی و با اصالت است و مردم اسپانیا در زمان های خیلی دور وقتی می خواستند غذایی سبک، مقوی و سیرکننده درست کنند، این سوپ خوشمزه اختراع شد. اگر دوست دارید این سوپ یا پیش غذای خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه سوپ سالمورخو همراه ما باشید. مواد لازم برای تهیه سالمورخو گوجه فرنگی رسیده و آبدار: 500 گرم نان تست سفید: 3 عدد سیر: 1 حبه روغن زیتون: 100 میلی لیتر سرکه سیب: نصف قاشق غذاخوری نمک و پاپریکا: به میزان لازم تخم مرغ آبپز: 1 عدد طرز تهیه سوپ سالمورخو  برای درست کردن این سوپ سرد خوشمزه ابتدا گوجه فرنگی ها را خرد کنید و داخل دستگاه غذاساز بریزید. اطراف نان تست ها را با چاقو ببرید و قسمت نرم نان تست را همراه با کمی نمک و پاپریکا به گوجه فرنگی اضافه کنید. دستگاه را روشن کنید و اجازه بدهید با دور کم بچرخد و مواد را نرم کند. در این حین روغن زیتون را کم کم به مواد داخل دستگاه غذاساز اضافه کنید تا سوپ بافتی نرم و کرمی پیدا کند. بعد از اینکه مواد داخل دستگاه کاملا پوره و یکدست شد، دستگاه را خاموش کنید. مواد را داخل ظرف خالی کنید و سرکه سیب را اضافه کنید. ظرف سوپ را به مدت 3 تا 4 ساعت داخل یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود. بعد از این مدت سوپ را داخل ظرف بریزید و روی آن را با تخم مرغ آپبز خرد شده و کمی روغن زیتون تزیین کنید، نوش جان. نکات مهم ـ روغن زیتون به دلیل ارزش غذایی بالایی که دارد، در رژیم غذایی بسیاری از افراد از جایگاه ویژه ای برخوردار است. اما از آنجا که قیمت روغن زیتون خالص بالاست، معمولاً در هنگام عرضه در بازار با روغن های معمولی مخلوط می شود. درنتیجه از کیفیت آن کاسته می شود؛ بنابراین کسانی که به دنبال خرید روغن زیتون هستند، اغلب می پرسند که چطور روغن زیتون اصل را تشخیص بدهیم. البته تشخیص خالص بودن روغن زیتون کار چندان ساده ای نیست. با این حال کارشناسان برای تشخیص روغن زیتون اصل سه روش را به شرح ذیل ارائه داده اند: 1- برای انتخاب روغن مرغوب بهتر است که اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است؛ بنابراین اگر بوی فلز احساس کردید، بدانید که روغن نامرغوب یا فاسد است. 2- روش دوم برای تشخیص روغن زیتون اصل این است که آن را بچشید. اگر 1 قاشق روغن زیتون را در دهان خود بریزید و در دهان بچرخانید و با استشمام هوا آن را فرو بدهید، باید بعد از چند لحظه در گلوی خود تلخی و تندی شدیدی احساس کنید. به نحوی که گلوی شما بسوزد. در بعضی موارد افراد به دلیل تندی بیش از حد روغن به سرفه می افتند. درست پس از 1 دقیقه مزه تلخی و تندی از بین می رود و خوشمزه می شود. ضمن اینکه فرد با خوردن این روغن در دهان خود احساس چربی نمی کند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان احساس شیرینی و در انتهای آن احساس تلخی و سوزش خواهید داشت. |