فراروـ امروزه غذاهای بین المللی و مدرن طرفداران زیادی دارد. برخلاف گذشته که مردم جز غذاهای سنتی میل به امتحان سایر غذاها نداشتند، در دنیای امروز با پیدایش اینترنت و گسترش فضای مجازی مردم با انواع غذاهای کشورهای مختلف دنیا آشنا شده اند و در برخی از رستوران ها نیز سرو می شوند. به گزارش فرارو، سوپیبیلا نوعی شیرینی سنتی و بسیار محبوب است که اصالت آن به آمریکای لاتین و کشور شیلی باز می گردد. این شیرینی خوشمزه در کشور شیلی به عنوان میان وعده یا عصرانه همراه با سس شیرین چانکاکا سرو می شود. جالب است بدانید خوردن این شیرینی در کشور شیلی بیشتر در روزهای بارانی مرسوم است که نشانه آرامش و صمیمیت در میان اعضای خانواده است و سوپیبیلا نوعی نماد ساده زیستی در فرهنگ شیلی محسوب می شود. اگر دوست دارید این شیرینی خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه سوپیبیلا همراه ما باشید. مواد لازم برای تهیه سوپیبیلا آرد سفید گندم: 2 لیوان کدو حلوایی پخته و پوره شده: 1 فنجان کره: 2 قاشق غذاخوری بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری آب ولرم: به میزان لازم روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم طرز تهیه سوپیبیلا  برای درست کردن این شیرینی خوشمزه ابتدا آرد، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید، سپس پوره کدو حلوایی خنک شده و کره به دمای محیط رسیده را به آن اضافه کنید و با دست به آرامی ورز بدهید تا یکدست شود. حالا کم کم آب ولرم را اضافه کنید تا جایی که خمیر نرمی شکل بگیرد که به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در محیط آشپزخانه قرار بدهید تا استراحت کند. روی میز کار را آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار بدهید. با کمک وردنه خمیر را باز کنید و با قالب یا کاتر گرد و یا با سر لیوان خمیر را به صورت دایره ای قالب بزنید. مقداری روغن داخل یک قابلمه یا ماهی تابه گود بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید تا روغن داغ شود. حالا خمیرهای قالب زده را داخل روغن داغ بیندازید تا سرخ و طلایی رنگ شود. بعد از سرخ شدن، شیرینی ها را روی دستمال تمیز جذب روغن قرار بدهید تا روغن اضافه آن گرفته شود. اهالی شیلی این شیرینی خوشمزه را همراه با سس چانکاکا که ترکیبی از شکر قهوه ای، پودر دارچین و آب پرتقال است سرو می کنند. شما می توانید این شیرینی را در کنار چای یا قهوه سرو کنید و از خوردن این شیرینی خوشمزه در یک روز بارانی لذت ببرید، نوش جان. نکات مهم ـ کدو حلوایی یکی از انواع گیاهان علفی است که طعم شیرین و بافت نرم و لطیفی دارد. کدو حلوایی همچنین بسیار کم کالری است. کدو حلوایی سرشار از ریزمغزهایی است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند؛ همچنین دارای مقادیر زیادی کاروتنویید است. هنگام خرید کدو حلوایی به این نکات توجه کنید: 1ـ به رنگ کدو حلوایی دقت کنید. اگر کدو حلوایی رنگی مایل به سبز داشته باشد؛ یعنی بی مزه و نرسیده است. کدو حلوایی شیرین و خوشمزه نارنجی خوش رنگ است. 2ـ کدو حلوایی در دو نوع گرد و خمره ای در بازار موجود است؛ ولی کدو حلوایی گرد طعم و مزه بهتری دارد. 3ـ هنگام خرید حتما روی سطح کدو را کمی با دست فشار بدهید. اگر نشانه ای از شل بودن یا لهیدگی در آن مشاهده کردید، از خرید آن کدو صف نظر کنید. 4ـ کدوهایی را انتخاب کنید که پوست سفت، صاف و بدون چروک دارند. 5ـ کدویی را انتخاب کنید که روی پوستش لکه های کم تری داشته باشد. 6ـ کدو حلوایی شیرین سنگین است. ـ نکته مهمی که باید در مورد آرد به آن توجه کنید، کیفیت آرد های موجود در بازار است که با هم تفاوت دارند. به همین دلیل متناسب با کیفیت آرد ممکن است میزان آن کم تر یا زیاد تر از مقداری شود که در دستور گفته شده است. بنابراین موقع اضافه کردن آرد به این مسئله توجه داشته باشید. اگر دیدید مواد شیرینی درحال سفت شدن است؛ ولی هنوز مقداری از آرد باقی مانده است؛ یعنی آردی که اضافه کرده اید، کافی است و بقیه را اضافه نکنید. اگر هم طبق دستور عمل کردید؛ ولی حس کردید مواد شما هنوز به آن غلظتی که باید برسد، نرسیده است؛ یعنی باید کمی بیشتر آرد اضافه کنید. بنابراین شما همیشه مقدار آردی را که در دستور گفته شده است، تهیه کنید. حال ممکن است این مقدار با توجه به کیفیت آرد کم یا زیاد شود . |