فراروـ امروزه غذاهای بین المللی و مدرن طرفداران زیادی دارد. برخلاف گذشته که مردم جز غذاهای سنتی میل به امتحان سایر غذاها نداشتند، در دنیای امروز با پیدایش اینترنت و گسترش فضای مجازی مردم با انواع غذاهای کشورهای مختلف دنیا آشنا شده اند و در برخی از رستوران ها نیز سرو می شوند. هوتوک نوعی شیرینی مشهور و بسیار خوشمزه آسیایی است که اصالت آن به کشور کره جنوبی برمی گردد. هوتوک شباهت زیادی به قطاب خودمان دارد با این تفاوت که خمیر آن از ترکیب آرد گندم و آرد برنج تهیه می شود و در لایه میانی دارای شکر قهوه ای است که طعم کاراملی دارد. اگر به درست کردن شیرینی های جدید و متنوع علاقه مند هستید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه هوتوک کره ای همراه ما باشید. مواد لازم برای تهیه هوتوک آرد سفید شیرینی: 200 گرم آرد برنج: 50 گرم آب ولرم: 120 میلی لیتر شکر: 2 قاشق غذاخوری پودر خمیرمایه: 1 قاشق چای خوری روغن مایع: 1 قاشق غذاخوری مواد لازم برای داخل خمیر شکر قهوه ای: 6 قاشق غذاخوری گردو خرد شده: 4 قاشق غذاخوری پودر دارچین: 2 قاشق غذاخوری روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم طرز تهیه هوتوک  برای درست کردن این شیرینی خوشمزه ابتدا آب ولرم، شکر و پودر مخمر را داخل یک کاسه مناسب بریزید و 10 دقیقه به آن استراحت بدهید تا مخمر فعال شود. در مرحله بعد آرد شیرینی، آرد برنج و روغن را اضافه و مخلوط کنید تا خمیر جمع شود. خمیر را حدودا 5 دقیقه ورز بدهید تا نرم و کشدار شود. روی ظرف خمیر را با حوله تمیز بپوشانید و 1 ساعت کنار بگذارید تا حجم خمیر دو برابر شود. حالا مواد لای خمیر را آماده کنید. شکر قهوه ای، گردوی خرد شده و پودر دارچین را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. بعد از اینکه خمیر استراحت کرد آن را به 7 قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را بردارید و کف دستتان گرد کنید. یک قاشق از مواد فیلینگ بردارید و وسط خمیر بگذارید، سپس لبه های خمیر را به هم بچسبانید و فشار بدهید تا کاملا بسته شود. مقداری روغن داخل ماهی تابه بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا روغن داغ شود، سپس خمیر را داخل روغن داغ بگذارید و با پشت کفگیر محکم روی خمیر را فشار بدهید تا گرد و پهن شود. هر دو طرف خمیر را سرخ کنید و بعد از ماهی تابه خارج کنید. در این مرحله هوتوک خوشمزه کره ای ما آماده سرو است، نوش جان. نکات مهم ـ شکر قهوه ای رطوبت خوبی دارد و موجب لطیف شدن و ماندگاری بیشتر شیرینی خواهد شد و عطر و طعم کاراملی به شیرینی می دهد، بنابراین برای پخت این شیرینی هرگز شکر سفید را با شکر قهوه ای جایگزین نکنید. ـ خمیر مایه یا مخمر یکی از انواع مخمر است که در پخت نان، پیراشکی، پیتزا و ... از آن استفاده می شود. استفاده از پودر خمیر مایه در خمیر باعث تولید گاز کربنیک و مواد آلی می شود و در نتیجه افزایش حجم خمیر و عطر و طعم خوب آن را به همراه خواهد داشت و نان و شیرینی را پوک و توخالی می کند. پودر خمیر مایه را می توانید در منزل و در محیطی که زیاد گرم نباشد، نگهداری کنید. پس از باز کردن بسته خمیرمایه حتما آن را در فریزر نگه دارید. خمیر مایه بعد از چند ماه کیفیت اولیه خود را از دست می دهد؛ بنابراین بهتر است آن را به اندازه ای که مصرف دارید، خریداری کنید. |