فراروـ دسرها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین خوراکی ها در سراسر جهان هستند. دسرها پای ثابت مهمانی ها و یکی از اصلی ترین منوهای خوشمزه رستوران ها هستند که معمولاً پس از غذا سرو می شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک می کند و یک عصرانه دلنشین در کنار چای و قهوه به شمار می روند. دسرها در طعم های گوناگونی مانند دسر وانیلی، میوه ای، زعفرانی، شکلاتی و... تهیه می شوند. پودینگ یا پادینگ نوعی دسر لطیف است که از شیر و شکر تهیه می شود و برای این که دارای غلظت باشند، معمولا به آن نشاسته، پودر ژلاتین و یا آرد گندم اضافه می کنند. پودینگ ها در طعم های گوناگونی مانند پودینگ وانیلی، میوه ای، زعفرانی، شکلاتی و... تهیه می شوند و هر کدام طرفدارن ویژه خود را دارند. پودینگ یونانی نوعی دسر بسیار خوشمزه است که از ترکیب مایه پودینگ با خمیر باقلوا تهیه می شود و بسیار خوشمزه است و ظاهری شیک و مجلسی دارد. اگر دوست دارید این دسر خوشمزه و خاص را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه پودینگ یونانی همراه ما باشید. مواد لازم برای تهیه پودینگ یونانی شیر پرچرب: 3 پیمانه شکر سفید: یک دوم پیمانه نشاسته ذرت: 1 قاشق غذاخوری آرد سمولینا: یک چهارم پیمانه تخم مرغ: 2 عدد زرده تخم مرغ: 1 عدد اسانس وانیل: 1 قاشق چای خوری کره: 20 گرم مواد لازم برای روی پودینگ کره مذاب: 50 گرم خمیر باقلوا: (خمیر نازک) 10 ورق کوچک طرز تهیه پودینگ باقلوا  برای درست کردن این پودینگ خوشمزه ابتدا شیر، شکر، نشاسته ذرت و آرد سمولینا را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید و هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. تخم مرغ ها و زرده تخم مرغ را داخل یک کاسه دیگر بشکنید و هم بزنید تا یکدست شود، سپس یک ملاقه از مایه پودینگ داخل تخم مرغ هم زده بریزید و هم بزنید تا یکدست شود، سپس تخم مرغ را به مایه پودینگ اضافه کنید و حالا مدام مایه را هم بزنید تا پودینگ کم کم به غلظت فرنی برسد. در آخر کره و وانیل را اضافه کنید هم بزنید، سپس اجاق گاز را خاموش کنید. پودینگ آماده را داخل قالب مستطیلی 15 در 20 بریزید و کنار بگذارید. خمیر باقلوا را باز کنید. روی هر ورق خمیر کره مذاب بمالید و خمیر را به صورت گل بپیچید و یکی یکی روی پودینگ کنار هم بچینید. ظرف پودینگ را داخل فر 180 درجه بگذارید و وقتی روی خمیر باقلوا کاملا طلایی و برشته شد، ظرف را از فر خارج کنید و روی آن کمی پودر قند الک کنید و پس از خنک شدن سرو کنید، نوش جان. نکات مهم ـ آرد سمولینا نوعی آرد مخصوص شیرینی و دسر است که می توانید آن را از فروشگاه ها به صورت بسته بندی تهیه کنید. اگر به آرد سمولینا دسترسی ندارید می توانید به جای آن از آرد گندم و یا آرد شیرینی استفاده کنید. ـ خمیر باقلوا نوعی خمیر آماده مانند خمیر یوفکا است که می توانید به صورت بسته بندی از فروشگاه ها تهیه کنید. هنگام خرید توجه داشته باشید که خمیر باقلوای نازک و کوچک را انتخاب کنید. ـ نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفیدی دارد. نشاسته ذرت همچنین بافت نرمی دارد، به طوری که اگر مقداری از آن را بین دو انگشتتان بمالید، صدایی شبیه به جیرجیر از آن می شنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع دسرها و غذاها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت تفاوت دارد و نمی توان این دو را جایگزین یکدیگر کرد. نشاسته ذرت را می توانید در بسته بندی های بهداشتی از فروشگاه های مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید. |