فراروـ کوکی نوعی نان شیرینی بیسکوییتی است است که بافت بسیار تردی دارد و می توان گفت یک شیرینی بین المللی پرطرفدار است. جالب است بدانید که این شیرینی خوشمزه برای اولین بار در قرن هفتم و در شهر سیستان ایران پخته شد. کوکی که دستور پخت بسیار ساده ای دارد، بین کودکان یک خوراکی محبوب است؛ همچنین برای پذیرایی هم از آن استفاده می شود. کوکی ها در انواع شکلاتی، وانیلی، پرسی، مغزدار، یخچالی، رولی، میله ای و... تهیه می شوند که هر کدام طعم خاص خود را دارند. کوکی تیرامیسو نوعی روش پخت کوکی است که در آخر با کرمی ترکیبی از خامه و پنیر سرو می شود و طعمی ترکیبی از کوکی و تیرامیسو را برای شما ایجاد می کند. اگر دوست دارید این کوکی خوشمزه و هیجان انگیز را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه کوکی تیرامیسو همراه ما باشید. مواد لازم برای پخت کوکی تیرامیسو تخم مرغ: 1 عدد آرد سفید شیرینی: 130 گرم کره: 50 گرم شکر سفید: 60 گرم شکر قهوه ای: 10 گرم پودر قهوه فوری: 1 قاشق غذاخوری وانیل: نصف قاشق چای خوری بکینگ پودر: یک چهارم قاشق مرباخوری مواد لازم برای کرم کوکی پنیر ماسکارپونه: 100 گرم خامه صبحانه: 50 گرم پودر قند: 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو: به میزان لازم طرز تهیه کوکی تیرامیسو  برای درست کردن کوکی ابتدا شکر سفید، شکر قهوه ای، کره به دمای محیط رسیده و وانیل را داخل یک کاسه بریزید و با همزن برقی حدود سه دقیقه هم بزنید تا یکدست شود. در مرحله بعد تخم مرغ را اضافه کنید و سه دقیقه دیگر هم بزنید و بعد همزن را کنار بگذارید. آرد و بکینگ پودر را که از قبل با هم مخلوط کرده اید، به مواد بالا اضافه کنید و با لیسک در حد مخلوط شدن هم بزنید نه بیشتر. حالا روی خمیر را بپوشانید و ظرف خمیر را به مدت 1 ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند. در مرحله بعد به اندازه یک قاشق غذاخوری از خمیر بردارید و کف دستتان گرد کنید و با فاصله از هم داخل سینی فر روی کاغذ روغنی بچینید. سینی را داخل فر 180 درجه که از قبل گرم کرده اید به مدت 10 دقیقه بگذارید تا کوکی ها بپزد. برای درست کردن کرم کوکی کافی است پنیر خامه ای، خامه صبحانه و پودر شکر را با هم مخلوط کنید و یکی دقیقه با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. بعد از اینکه کوکی ها پخت و خنک شد، کرم تیرامیسو را داخل قیف بریزید و روی کوکی ها پایپ کنید و در آخر روی کرم کمی پودر کاکائو الک کنید، نوش جان. نکات مهم ـ برای درست کردن کوکی باید همیشه از قبل خمیر کوکی را نیم ساعت تا یک ساعت داخل یخچال بگذارید و هنگام گلوله کردن خمیر زیادی خمیر را توی دستتان ورز ندهید تا خمیر گرم نشود. اگر سرعت عملتان در گرم کردن خمیر کم بود، حتما سینی خمیر را بعد از گلوله کردن خمیر کوکی حدود نیم ساعت دیگر در یخچال یا 5 دقیقه در فریزر قرار بدهید تا خمیر کوکی دوباره خنک شود، سپس سراغ مرحله پخت بروید. ـ توجه کنید که بعد از اضافه کردن تخم مرغ و آرد به مایه کوکی دیگر نباید مواد را زیاد هم بزنید چون موجب سفت و خشک شدن خمیر کوکی می شود. اگر خمیر کوکی چسبنده و شل شد، نباید به آن آرد زیادی اضافه کنید، چون موجب خشک و سفت شدن کوکی بعد از پخت می شود. ـ لطفا شکر قهوه ای را از دستور پخت کوکی حذف نکنید، چون شکر قهوه ای به خاطر ملاسی که دارد موجب می شود کوکی بعد از پخت بافت نرمی داشته باشد، همچنین شکر قهوه ای موجب حجیم شدن کوکی می شود و طعم بهتری به کوکی می دهد. ـ پنیر ماسکارپونه نوعی پنیر خامه ای مخصوص است که برای تهیه چیز کیک و دسرهای پنیری از آن استفاده می شود که نمک ندارد و بافت آن برای تهیه کیک و دسر مناسب است. از آنجا که پنیر ماسکارپونه در همه فروشگاه های مواد غذایی در دسترس نیست، می توانید به جای آن از پنیرهای خامه ای معمولی استفاده کنید که کم نمک باشند و همچنین چربی کم تری داشته باشند. پنیر لبنه هم برای تهیه این دسر مناسب است، چون نمک و چربی کمتری دارد. |