فراروـ صبحانه یکی از مهمترین وعده های غذایی است که متخصصان تغذیه همواره بر آن تاکید دارند و وعده ای است که هرگز نباید از آن صرف نظر کرد. صبحانه به خصوص برای کودکان و بچه های مدرسه ای بسیار وعده مهمی است و نقش پررنگی در فرآیند یادگیری و آموزش دارد. دغدغه بسیاری از پدر و مادرها همیشه همین صبحانه خوردن بچه ها است. کودکان معمولا غذاهای هیجان انگیز با ظاهر زیبا را بیشتر دوست دارند و بچه های مدرسه ای هنگام صبح اشتهایی برای خوردن نان و پنیر و مربا و یا انواع املت و صبحانه های گرم را ندارند. کرپ فرانسوی نوعی نان لطیف و بسیار نازک است که دستور پخت آن شبیه پنکیک است با این تفاوت که کرپ نازک تر از پنکیک طبخ می شود. به گزارش فرارو؛ کرپ پیتزایی نوعی روش پخت کرپ است که از ترکیب خمیر کرپ با پنیر پیتزا و مواد مربوط به پیتزا تهیه می شود. اگر دوست دارید این کرپ خوشمزه را با روشی آسان و فوری در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه کرپ پیتزایی همراه ما باشید. مواد لازم برای تهیه کرپ پیتزا تخم مرغ: 1 عدد روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری شیر: 1 لیوان آرد گندم: سه چهارم لیوان نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و پودر سیر: به میزان لازم مواد لازم برای روی کرپ ژامبون خرد شده: 4 قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای خرد شده: 3 قاشق غذاخوری زیتون خرد شده: 2 قاشق غذاخوری پنیر پیتزا: 80 گرم پولبیبر: به میزان لازم طرز تهیه کرپ پیتزایی برای درست کردن این کرپ خوشمزه ابتدا تخم مرغ، روغن مایع، شیر، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و آرد را داخل یک کاسه مناسب بریزید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. کف قالب 20 در 30 کاغذ روغنی پهن کنید و حتما روی کاغذ را چرب کنید. مایه کرپ را داخل قالب بریزید. حالا ژامبون خرد شده، فلفل دلمه ای خرد شده، زیتون خرد شده و پنیر پیتزا را روی سطح کرپ پخش کنید و در آخر کمی پول بیبر بپاشید. قالب را داخل فر 160 درجه به مدت 20 دقیقه قرار بدهید تا کرپ بپزد. بعد از پخت می توانید کرپ را برش بزنید و رول کنید، نوش جان. نکات مهم ـ مواد روی کرپ را می توانید به دلخواه تغییر بدهید و از هر نوع موادی که دوست دارید استفاده کنید. ـ پنیر پیتزا نوعی از پنیر موزارلا با رطوبت پایین است که گاه در ترکیب با پنیرهای دیگر ارائه می شود. پنیر پیتزا دارای کربوهیدرات، پروتیین، کلسیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، تیامین و انواع ویتامین های گروه A و B است. مصرف پنیر پیتزا همراه با سبزیجات خام و پخته باعث می شود که چربی و مواد ناسالم موجود در آن کم تر جذب بدن شوند. از ویژگی های یک پنیر پیتزای مرغوب این است که پنیر هنگام جویدن نباید حالت آدامس در دهان داشته باشد. همچنین یک پنیر پیتزای مرغوب به هیچ وجه پس از پخت روغن پس نمی دهد. برای خوشمزه تر شدن هر نوع غذا همیشه سعی کنید از ترکیب چند نوع پنیر پیتزا با هم استفاده کنید. ـ فلفل دلمه ای یکی از سبزیجات پرخاصیت است که مصرف آن برای تمامی افراد به ویژه کودکان توصیه شده است. این سبزی دارای سه رنگ سبز، زرد و قرمز است که رنگ سبز آن طعم قوی تری دارد. فلفل دلمه ای به دلیل مواد مغذی ازجمله ویتامینی که دارد، منشأ درمان سرماخوردگی است و همچنین برای درمان کم خونی، حفاظت از چشم و تقویت قوه بینایی و رفع یبوست بسیار مفید است. ته فلفل دلمه ای برجستگی هایی وجود دارد. فلفل دلمه هایی که چهار برجستگی در زیر خود دارند، ماده هستند. فلفل دلمه ای ماده پر تخم است و طعم شیرینی دارد؛ بنابراین برای تهیه انواع سالاد و خام خواری مناسب تر از فلفل نر است. فلفل دلمه ای که سه برجستگی در زیر خود دارد، نر است. تخم کم تری دارد و تندتر است. برای غذا پختن از آن استفاده می شود و در آشپزی کاربردی تر است. برعکس فلفل دلمه ای ماده بعد از تفت دادن و پختن اصلاً تلخ نمی شود و خوشمزه باقی می ماند. |