آخرین بار قیمت نان در مرداد 1404 در استان تهران افزایش یافت و بر اساس مصوبه کارگروه تنظیم بازار استانداری تهران، نرخها به شرح زیر تعیین شد: سنگک سنتی 600 گرمی: 7 هزار و 600 تومان بربری 550 گرمی: 5 هزار و 350 تومان لواش 130 گرمی: 1400 تومان تافتون ماشینی 200 گرمی: 2 هزار تومان تافتون تنوری 320 گرمی: 2 هزار و 300 تومان نان خراسانی تنوری 270 گرمی: 3 هزار و 750 تومان دوستی با اشاره به اجرای طرح اصلاح نظام توزیع آرد افزود که اکنون تراکنشها شفاف و خریدها قابل ردیابی شدهاند و این شفافسازی موجب کاهش محسوس قاچاق آرد شده است. هدف اصلی این طرح، کاهش خروج آرد از شبکه رسمی و ارتقای کیفیت نان است. از ابتدای اجرای سامانه نان تاکنون حدود 272 میلیون کارت منحصر بهفرد برای خرید نان ثبت شده است. منبع: اقتصاد آنلاین |