فراروـ دسرها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین خوراکی ها در سراسر جهان هستند. در این میان دسرهای میوه ای به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوش طعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسرها معمولاً پس از غذا سرو می شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک می کند. دسر توت فرنگی یکی از انواع جذاب و خوشمزه دسرهای میوه ای است که به دلیل داشتن میوه توت فرنگی در ترکیباتش بسیار خوشبو و خوش طعم است. به گزارش فرارو؛ دسر پنیر و توت فرنگی نوعی دسر ترکیبی پنیر و ژله ای است که به دلیل داشتن توت فرنگی در ترکیباتش بسیار خوشرنگ و خوشمزه است و می تواند برای پذیرایی در مهمانی ها یک انتخاب آسان و عالی باشد. اگر دوست دارید این دسر شیک و بسیار خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه دسر پنیر و توت فرنگی همراه ما باشید. مواد لازم برای تهیه دسر پنیر و توت فرنگی ژله توت فرنگی: 2 بسته خامه صبحانه: 200 گرم پنیر ویلی یا ماسکارپونه: 200 گرم مینی بیسکوییت پتی پور: 1 بسته شکر: نصف لیوان توت فرنگی: 1 لیوان طرز تهیه دسر پنیر و توت فرنگی  برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا پودر ژله را همراه با 2 لیوان آب جوش مخلوط کنید و روی بخار کتری درحال جوش بگذارید تا به روش بن ماری کاملا شفاف شود. حالا 1 لیوان از ژله حل شده را کنار بگذارید و باقی مانده را داخل پارچ غذاساز بریزید و پنیر خامه ای، خامه صبحانه، شکر و توت فرنگی را اضافه کنید و یک دقیقه دستگاه را روشن کنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. حالا مینی بیسکوییت پتی پور را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید و مواد را داخل ظرف سرو مورد نظر بریزید. چند عدد توت فرنگی را برش بزنید و روی دسر بچینید و یک لیوان ژله باقی مانده را به آرامی روی دسر بریزید و ظرف دسر را به مدت 4 تا 5 ساعت داخل یخچال بگذارید تا دسر ببندد. در این مرحله دسر پنیر و توت فرنگی خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان. نکات مهم ـ این دسر را می توانید به جای توت فرنگی با موز درست کنید. مراحل تهیه دسر تفاوتی ندارد فقط به جای پودر ژله توت فرنگی از پودر ژله موز و به جای توت فرنگی از موز استفاده کنید. ـ توت فرنگی ازجمله میوه های خوشمزه و پرخاصیت است که بیش از 6000 نوع از آن به رنگ های قرمز، سفید و زرد در طبیعت موجود است. توت فرنگی سرشار از ویتامین C و آنتی اکسیدان است که در درمان بیماری التهابی موثر است؛ همچنین برای سلامت قلب و عروق، پیشگیری از سکته، کاهش فشار خون، حفظ سلامت مفاصل و استحکام استخوان ها، کمک به کاهش وزن، درمان زودتر زخم ها، درمان یبوست و... مفید است. مصرف توت فرنگی در سلامت پوست و حفظ زیبایی و طراوت آن نیز تاثیرات مفیدی دارد. توت فرنگی در ایران به دو روش گلخانه ای و مزرعه ای تولید می شود. معمولا توت فرنگی های گلخانه ای درشت تر هستند و احتمال اینکه برای درشت شدن آنها از ترکیبات خاص شیمیایی استفاده شده باشد، زیاد است؛ بنابراین بهتر است از توت فرنگی های ریز مزرعه ای که طعم و مزه طبیعی هم دارند، استفاده کنید. هنگام خرید توت فرنگی توجه داشته باشید که توت فرنگی های سفت، قرمز تیره و براق را که کلاهک سبزشان کنده نشده باشد، انتخاب کنید. برای شستوی توت فرنگی به روشی کاملا سالم و بهداشتی بهتر است آنها را داخل یک کاسه گود بریزید و کاسه را پر از آب سرد کنید و صبر کنید سه دقیقه بماند؛ سپس توت فرنگی ها را آبکش کنید. این کار را حداقل دوبار تکرار کنید تا تمام شن ریزه های توت فرنگی از بین برود. ـ پنیر ماسکارپونه نوعی پنیر خامه ای مخصوص است که برای تهیه چیز کیک و دسرهای پنیری از آن استفاده می شود که نمک ندارد و بافت آن برای تهیه کیک و دسر مناسب است. از آنجا که پنیر ماسکارپونه در همه فروشگاه های مواد غذایی در دسترس نیست، می توانید به جای آن از پنیرهای خامه ای معمولی استفاده کنید که کم نمک باشند و همچنین چربی کم تری داشته باشند. پنیر لبنه هم برای تهیه این دسر مناسب است، چون نمک و چربی کمتری دارد. |