در منطقه کاراجاداغ دیاربکر ترکیه، گوجه فرنگی های برداشت شده در گرمای بالاتر از حد معمول فصل، برای خشک شدن پهن می شوند. به گزارش فرارو، کارگران پس از پایان برداشت، تن ها گوجه فرنگی را به دو نیم کرده، روی پوشش های سفید می چینند و روی آن ها نمک می پاشند. این کار از ساعات اولیه صبح آغاز می شود و کارگران تا غروب خورشید زیر آفتاب کار می کنند تا گوجه فرنگی ها به صورت طبیعی خشک شوند. گوجه فرنگی های خشک شده مستقیماً به کشورهای اروپایی صادر می شوند و معمولاً به مکان هایی صادر می شوند که پیتزا زیاد مصرف می شود، به ویژه ایتالیا. گوجه فرنگی های خشک شده در پیتزا، سس ها و پیش غذاها استفاده می شوند. دیاربکر به یکی از تولیدکنندگان شماره یک گوجه فرنگی خشک تبدیل شده است. |