جمعی از شهروندان بلژیکی روز جمعه، در میدان مرکزی شهر مالمدی در شرق کشور گرد هم آمدند تا در جشن روز عروج (Assumption Day) از یک املت بزرگ و غول آسا که با هزاران تخم مرغ تهیه شده بود، لذت ببرند. به گزارش فرارو، این رویداد تحت نظارت برادری جهانی شوالیه های املت بزرگ برگزار شد و آشپزان تخم مرغ ها را شکستند و با ابزارهای ویژه داخل تابه ای چهار متری هم زدند. بخشی از آشپزان نیز قطعات گوشت دودی خوک را در تابه سرخ کردند و سپس تخم مرغ های هم زده شده را به آن افزودند. املت آماده شده در کاسه ها همراه با تکه ای نان بین تماشاگران تقسیم شد. بر اساس افسانه ها، ایده تهیه املت عظیم به قرن نهم میلادی بازمی گردد، زمانی که ویلیام اول، دوک آکیتن در جنوب غربی فرانسه حکمرانی می کرد. شهر بسیه رس در سال 1973 این سنت را آغاز کرد و سپس مالمدی و دیگر شهرها در آرژانتین، کانادا، فرانسه و ایالات متحده نیز به این جشن پیوستند. همچنین، مراسمی در کلیسای جامع مالمدی برگزار شد تا تخم مرغ ها و نان های مورد استفاده در جشن تقدیس شوند و سپس آن ها در رژه ای در شهر به نمایش گذاشته شدند. این جشن ترکیبی از دوستی، اشتراک گذاری و سنت دیرینه است که هر ساله علاقه مندان به غذا و فرهنگ را از سراسر جهان گرد هم می آورد. |