فراروـ دسرها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین خوراکی ها در سراسر جهان هستند. در این میان دسرهای میوه ای به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوش طعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسرها معمولاً پس از غذا سرو می شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک می کند. به گزارش فرارو؛ دسر پادیشاه سارماسی نوعی دسر ترکی است که اصالت آن به کشور ترکیه می رسد. این دسر که از دسرهای گران در کافه های ترکیه است از سه لایه بیسکوییتی، شکلاتی و خامه ای تشکیل شده است و به صورت رول شده سرو می شود. اگر به دنبال درست کردن دسرهای جدید و خاص برای مهمانی های تان هستید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه دسر پادیشاه سارماسی همراه ما باشید. مواد لازم برای تهیه پادیشاه سارماسی شیر: 4 لیوان آرد سفید قنادی: سه چهارم لیوان پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری شکر: 1 لیوان کره: 1 قاشق غذاخوری شکلات تخته ای: 100 گرم وانیل: نصف قاشق چای خوری بیسکوییت پتی بور یا مادر: 2 بسته خامه قنادی فرم گرفته: نیم کیلو طرز تهیه دسر پادیشاه سارماسی  برای درست کردن این دسر خوشمزه و خاص ابتدا آرد، شکر و پودر کاکائو را داخل یک قابلمه بریزید و شیر را کم کم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند، سپس قابلمه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا مواد کم کم به غلظت فرنی برسد. در این مرحله اجاق گاز را خاموش کنید و کره، وانیل و شکلات تخته ای را به مایه دسر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شود. در مرحله بعد بیسکوییت ها را داخل دستگاه غذاساز بریزید تا کاملا پوره و یکدست شود. یک قالب مستطیلی 20 در 30 را انتخاب کنید و کف قالب کاغذ روغنی پهن کنید. حالا بیسکوییت پوره شده را کف قالب بریزید و کاملا پخش کنید تا صاف و یکدست شود. مایه شکلاتی دسر را که آماده کرده اید، روی لایه بیسکوییت بریزید و صاف کنید. حالا قالب را به مدت 2 ساعت داخل یخچال بگذارید تا دسر ببندد. در مرحله بعد خامه قنادی فرم گرفته را روی لایه شکلاتی بریزید و پخش کنید و با کاردک روی سطح دسر را صاف کنید. دوباره قالب را به مدت 1 ساعت داخل یخچال بگذارید تا خامه خودش را بگیرد. در آخر قالب را از یخچال خارج کنید و با چاقو روی دسر برش های پهن بزنید. حالا به کمک کاردک یا کفگیر برش ها را رول کنید و داخل ظرف سرو بچینید. در این مرحله دسر خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان. نکات مهم معمولاً برای فرم دادن خامه قنادی گفته می شود که آن را به مدت 15 تا 20 دقیقه با همزن برقی هم بزنید؛ اما همان طور که می دانید، در قنادی خیلی نباید روی این زمان بندی ها تمرکز کنید و مهم تر از زمان بندی این است که شما ابزاری را که در اختیار دارید، بشناسید. به عنوان مثال ممکن است که همزن شما یک همزن قوی یا متوسط باشد. مسلماً نتیجه ای که در 15 دقیقه با این دو همزن حاصل می شود، متفاوت است. ممکن است با همزن متوسط در 15 دقیقه خامه آماده شود؛ اما همان نتیجه با یک همزن قوی در 8 دقیقه به دست بیاید. حالا اگر شما قدرت همزن تان را ندانید و با همزن قوی 15 دقیقه خامه را هم بزنید، نهایتاً چیزی که به دست می آید، خامه فرم گرفته نیست. به زمان بندی ها توجه کنید؛ اما معیار اصلی باید آشنایی و شناخت ابزار کارتان باشد. در این قسمت طریقه صحیح فرم دادن خامه قنادی را بیان می کنیم. همیشه وقتی خامه را از لوازم قنادی ها تهیه می کنید، بسته به نیازتان آن را در بسته های نیم کیلویی یا یک کیلویی یا کم تر بسته بندی کنید تا وقتی که خواستید از آن استفاده کنید، فقط بسته مورد نیاز را از فریزر خارج کنید. برای شروع کار باید خامه یخ زده را از فریزر خارج کنید و در دمای محیط قرار بدهید تا یخ زدایی شود و حالت بستنی پیدا کند. بعد خامه را در کاسه بریزید و همزن را روی دور متوسط قرار بدهید. وقتی یک دست شد، آن را روی دور تند قرار بدهید. خامه وقتی زده شده نیست، براق است؛ اما وقتی شروع به آماده شدن می کند، کم کم رنگ آن مات می شود. وسط کار یک بار همزن را خاموش کنید و با لیسک آرام به صورت دورانی هم بزنید. خامه را زیر و رو کنید تا خامه های زیر ظرف هم زده شود. برای بهتر فرم گرفتن خامه کاسه حاوی خامه را در ظرف حاوی یخ قرار بدهید و بعد با همزن هم بزنید. علاوه بر مات شدن خامه یکی دیگر از نشانه های خامه فرم گرفته این است که رد پره های همزن روی آن می افتد. وقتی سر همزن را از داخل ظرف خامه بیرون می آورید، باید خامه داخل آن گیر کرده باشد. وقتی خامه آماده شود، اگر ظرف را برعکس کنید، بیرون نمی ریزد. وقتی خامه آماده شد، آن را زیاد هم نزنید. خامه را هربار به اندازه نیازتان فرم دهید، چون بعد از یک بار فرم دهی دیگر نمی توانید برای تزیین کیک یا دسرها از آن استفاده کنید. |