رسانه های دولتی کره شمالی از برگزاری یک مسابقه سراسری آشپزی با گوشت سگ در پیونگ یانگ خبر دادند که حدود 200 سرآشپز از سراسر کشور در آن شرکت داشتند. به گزارش فرارو، این غذا که در داخل کشور به نام گوشت شیرین شناخته می شود، یکی از غذاهای سنتی مورد حمایت دولت کره شمالی است. این رقابت چهار روزه در خیابان ریو میونگ و در محل جشنواره غذا برگزار شد. طبق گزارش تلویزیون مرکزی کره، تعداد شرکت کنندگان نسبت به سال گذشته دو برابر شده است. غذاهایی مانند سوپ سنتی گوشت سگ (تانگوگی) توسط شرکت کنندگان طبخ و ارائه شد. یک مقام دولتی این سوپ را منبع سنتی انرژی در تابستان توصیف کرد و هدف از مسابقه را ارتقای مهارت های آشپزی و تبادل تجربیات دانست. این در حالی است که گوشت سگ در سال 2022 به عنوان میراث فرهنگی ناملموس منطقه ای در کره شمالی ثبت شد، اما کره جنوبی قانونی تصویب کرده که فروش و پرورش سگ برای مصرف غذایی را از سال 2027 ممنوع می کند. برخی کارشناسان این اقدام کره شمالی را تلاشی برای جلب توجه به فرهنگ خود و انحراف افکار عمومی از بحران کمبود غذا در کشور می دانند. |