فراروـ بستنی یکی از خوراکی های خوشمزه است که در تمام فصول سال مصرف می شود؛ ولی خوردن آن در فصل تابستان و زمانی که هوا گرم است، به دلیل طبع خنکی که دارد، بسیار دلچسب تر است. تهیه بستنی سنتی در ایران سابقه طولانی دارد و ایرانیان قدیم از مخلوط کردن برف و آب انگور چیزی شبیه به بستنی را تهیه می کردند. به گزارش فرارو؛ شاید بتوان گفت تاریخ تولید بستنی سنتی در ایران به حدود 60 سال قبل برمی گردد؛ اما در دهه 30 و 40 بود که بستنی فروشی ها در ایران رونق گرفتند. یکی از مشهورترین بستنی های سنتی در ایران بستنی اکبر مشدی بود که در حوالی میدان راه آهن تهران افتتاح شد. بستنی منبع غنی کلسیم و سرشار از مواد معدنی است که تامین کننده انرژی برای بدن است؛ همچنین خوردن بستنی به ترشح هورمون سروتین می انجامد که شادی آور است. بستنی میوه ای یکی از انواع خوشمزه و پر طرفدار بستنی هاست که میوه تازه از مواد اصلی تشکیل دهنده آن است. برای تهیه بستنی به روش سنتی همواره نیاز به ثعلب و یا دستگاه های بستنی ساز است؛ اما ما در این مطلب قصد داریم تا با روشی بسیار آسان و بدون نیاز به ثعلب و دستگاه بستنی ساز آموزش یک مدل بستنی مگنوم با انبه و نارگیل را با شما به اشتراک بگذاریم که می توانید آن را به راحتی در منزل تهیه کنید و از خوردن این بستنی خوشمزه در روزهای گرم تابستان لذت ببرید، پس در ادامه این مطلب با آموزش بستنی مگنوم انبه و نارگیل همراه ما باشید. مواد لازم برای تهیه بستنی مگنوم انبه و نارگیل انبه رسیده: 1 عدد خامه صبحانه: 100 گرم شیر نارگیل: 100 میلی لیتر (نصف لیوان) مواد لازم برای روکش بستنی شکلات سفید: 100 گرم روغن مایع یا روغن نارگیل: 1 قاشق چای خوری پودر نارگیل: به میزان لازم طرز تهیه بستنی مگنوم انبه و نارگیل  برای درست کردن این بستنی خاص و خوشمزه ابتدا انبه را پوست و خرد کنید و همراه با خامه صبحانه و شیر نارگیل داخل دستگاه میکسر بریزید و یک دقیقه بزنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. حالا مایه بستنی را داخل قالب بستنی چوبی بریزید و قالب را به مدت 5 ساعت داخل فریزر قرار بدهید تا بستنی ببندد. در مرحله بعد شکلات سفید را همراه با روغن نارگیل یا روغن مایع داخل یک کاسه پیرکس بریزید و روی بخار کتری یا سماور درحال جوش بگذارید تا شکلات به روش بن ماری حل و شفاف شود. حالا بستنی را از فریز بیرون بیاورید و آنها را از قالب خارج کنید. قسمت چوب بستنی را در دست بگیرید و بستنی را به صورت کامل داخل شکلات آب شده بزنید و کمی تکان بدهید تا شکلات اضافه بریزد، سپس هر دو طرف بستنی را داخل پودر نارگیل بزنید و کنار بگذارید تا خشک شود. بستنی مگنوم انبه و نارگیل خوشمزه ما در این مرحله آماده سرو است، نوش جان. نکات مهم ـ انبه یکی از میوه های گرمسیری محسوب می شود که بسیار خوشمزه، مغذی و سرشار از خاصیت است. انبه دارای ویتامین A، C، E، B و سرشار از منیزیم، پتاسیم، فسفر، اسید فولیک و روی است. این میوه برای جلوگیری از سرطان، سم زدایی بدن، مبارزه با دیابت، رفع اختلالات گوارشی و اختلال کبد، تقویت سیستم ایمنی بدن و پایین آوردن سطح کلسترول خون بسیار مفید است و یک گزینه مناسب برای درمان گرمازدگی است. هنگام خرید انبه حتما به این نکته توجه داشته باشید که انبه پوست یک نواخت داشته باشد. پوست انبه رسیده کمی چین و چروک دارد و وقتی آن را فشار می دهید، نرم است. اگر روی پوست انبه لکه های سبز تیره را مشاهده کردید، به این معناست که به خوبی نرسیده و کمی کال است، همچنین انبه تازه بوی شیرین و معطری دارد. |