از ابتدای زمستان 1403 تا انتهای خردادماه امسال قیمت اقلام اصلی سفره خانوار به طور میانگین 35 درصد افزایش داشته است. به گزارش خانه اقتصاد، در بین این اقلام، لوبیا چیتی با رشد 159 درصد، در صدر افزایش قیمت ها قرار دارد. لوبیا قرمز با 74 درصد در رتبه دوم و برنج ایرانی و لپه هر کدام با 72 درصد در رتبه سوم قرار دارند. نخود با 68 درصد، موز با 64، چای خارجی با 51، عدس با 50 و سیب زمینی با 47 درصد در رتبه های بعدی افزایش قیمت ها قرار دارند. همچنین کمترین افزایش قیمت ها مربوط به تخم مرغ و گوشت گاو با 8 درصد، مرغ با 9 درصد، کنسرو و ماهی قزل آلا با 10 و گوشت گوسفندی با 11 درصد بوده است.  |